Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Sta biramo u narednom takmicenju?
Filmovi van engleskog govornog područja
Najgore romantične komedije
Istočni blok
Partizanski film
Najcudniji film
Kratki filmovi
Trash filmovi
"Transfer blama" scena
Film koji zasluzuje Oskara, a nije bio ni blizu
Najbolji tinejdz film/serija
Film koji svi hvale, ja nisam mogal/la da ga gledam duze od 10 min.
Glumac/glumica sa kojim bi se druzio/la
Najrazocaravajuci kraj filma/serije
Film/serija za podizanje raspolozenja
Film koji nisam razumeo/la
Muzicar i dobar glumac
Najsmesniji lik iz filma/serije
Kontroverzni film
Crno-beli film
Najbolja scena iz serije
Najbolja horor scena
Mind-fuck film
Glumac koga svi vole, a ja ne mogu da ga podnesem
Omiljeni alkoholicar/zavisnik iz filma/serije
Film/serija koji treba da pogleda svaki tinejdzer
Najbolja sporedna uloga film/serija
Najbolji lik iz filma/serije koji nije ljudsko bice (ne zivotinje)
Film noir
Najbolji soundtrack
Najbolji kraj filma/serije
Najbolja 'zmija'  iz filma (tipa isus je sevio magdalenu iz davincijevog koda - dal je moguce?!)
Najsmesnija scena film/serija
Najbolja parodija
Lik iz filma/serije sa kojim sam se poistovetio
Filmovi/serije koji traumatizuju decu
Dobri filmovi sa uzasnim scenariom
Film koji nije zasluzio Oskara
Najbolji remake
Film/serija cija se radnja odvija na/u/pored mora
Film sa radnjom u jednoj prostoriji
Film/serija na snovu knjizevnog dela
Najbolji religijski film/serija
Najbolja fransiza
Najbolji crnacki film/serija
Najbolji azijatski film
Najbolji road film
Najbolji veciti epizodista
Losi filmovi sa sjajnom glumcima
Filmovi koji se bave pitanjem rasizma
Idi dole
Stranice:
1 ... 620 621 623 624 ... 1370
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BFMC - Burek Forum Movie Contest - Vol. 3  (Pročitano 1019732 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Koliko stranica  Smile

Povela vas je postizborna politicka depresija  Smile

Elem, da i ja kazem par reci: da, relativno sam nova na ovoj temi (sto ne znaci da nisam pre toga bila bas potpuno neupucena), i mogu samo da kazem da je temi (koja je inace bas ok) data jedna veoma ruzna a i nepotrebna nota.

Ne ulazeci u vasa pisana i nepisana pravila (od ranije) a ucestvujem vec drugi put u takmicenju (sto je nadam se svima jasno ako su pratili poslednje takmicenje) a i vidni su i moji postovi na temi, ne kapiram zasto se zateze jedna vrlo opustena prica. Ili nije opustena a ja nisam primetila?

Kome je bitno ko se takmici, bojim se da mu nije bitna lista ponudjenih filmova za glasanje. Licno, bas me zabole ko se takmici, gledam iskljucivo filmove. Cak i ne pokusavam da dovedem u vezu film sa ukusom odredjenog ucesnika jer vrlo lako mogu da omanem.
Vidim da dosta ljudi podrzava tu vrstu takmicenja a ne takmicenja licnosti. Potpuno se pridruzujem tome kao sto se pridruzujem pohvalama trenutnog organizatora koji sve radi perfektno i fer.

Meni nije vazna pobeda. To je shvatio i Vasabi kada mi je velikodusno ponudio ...to sto mi je ponudio  Smile

Toliko od mene. Nadam se da cete prevazici problem jer u suprotnom nisam ljubitelj fajta tamo gde je nepotreban i u tom slucaju se obicno sklanjam  Smile

*glasacu sutra ili prekosutra  Smile

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
  Zahvalan sam svakom ko može i želi da promoviše film i to nije kurtoazija.
 Na orethodnim takmičenjima je bio famozni spisak učesnika jer je organizator tako hteo. Na kraju svakog takmičenja se videlo ko je i za koji film glasao, za ovo će se tek videti.
 Aktuelni organizator to iz nekog svog razloga ne želi i ja sa tim nemam problem, to je njegova volja jer on ne krši nijedno pisano pravilo.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Citat
Da se ja pitam ne bih postavio iz inata

Исто.

Организатор се мора поштовати. Издвојио је време, одрадио све како треба, његова одлука се мора поштовати. Тачније, требало би.
Организовао сам једном музичко такмичење (ручно, без скорвиза). Патио се са бројевима, рачунао итд. И поред свега тога људима се ништа није свидело. А бар онда цените нечији труд. И управо због тога што се неко потруди да би се остали такмичили, не би требало да зановетамо и издајемо захтеве. И ја сам добио захтев од некога да ручно све испишем ко је за кога гласао. Мислим да сам се 3 сата мучио око тога да бих на крају поставио.
Мислим, оно, не пише у правилима "немаш право да тражиш годишта учесника понаособ" и ја ћу сад да му тражим све то. Глупости. Играмо се. Ионако се на крају сазнају сви учесници + ко је шта послао.

И да, слажем се са Инсајдменом. И мени се чини да доста људи све ово озбиљно схвата.

Едит: Паскал је до сада де факто најбољи организатор овог такмичења.
« Poslednja izmena: 25. Mar 2014, 01:38:38 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Zašto se ovo shvata toliko lično i ozbiljno ? Pa nije ovo filmski festival niti evrovizija. Mi samo predlažemo filmove koje su snimili drugi ljudi za koje kasnije glasamo po subjektivnom utisku. Niko od nas ih nije snimio niti na bilo koji način učestvovao u njihovom snimanju. Zašto se forsira ta autorska atmosfera ?

Ja vičem ovo odavno. No nebitno, da zaključimo diskusiju. Mislim da je svima jasno šta je bilo po sredi, iako je danas ponedeljak

IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 33.0.1750.166
kome smeta rasprava na temi, prisustvovanje, komentarisanje, kao i ucestvovanje - nije obavezno  Smile nit je prva rasprava, nit je poslednja.. nit je beskonacna.. forum je veliki i sigurno cete negde biti zadovoljni ako vam se ovde ne svidja  Smile

i tako je popularno ucestvovati iz ilegale, samo nadgledati temu jer si tako iznad obicnih miseva i izmisljati pravila i molbe pa ih prodavati organizatoru Smile

ja sam trazila od njega listu jer sam imala predosecaj da se upravo to desava i bila sam u pravu  Smile nista ne radim bez razloga ..

meni je to dovoljno, vama je svejedno pa vas i ne dotice .. molim lepo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Ево и ја прочитах све ове стране... Smile

И моје мишљење је следеће:

Пуна подршка организатору. Ја да сам на твом месту паскал не бих дао листу учесника. Мислим немојте да ме погрешно схватите...добиће листу...али на крају.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Ja ne znam kome smeta muvanje i dogovaranje  Smile Pa to je smisao teme,ne bi trajali par godina i par hiljada postova da smo bili posteni  Smile Glasanje je pet posto teme ,ostalo je zezanje sa dragim ljudima bar sam ja to tako kapirao  Smile Bilo je prepostenih organizatora tipa nindze  Smile i skroz korumpiranih tipa insajdera,mene,darka itd  Smile
Znaci ako nema muvanja,intriga i svega ostalog ne vidim smisao teme.Ajde da posaljemo predloge ako moze anonimno pa da glasamo ,proglasimo pa idemo dalje  Smile Dosadno
Znaci dzoni,svaka ti cast na vizuelnim efektima i na volji al nemoj na silu da menjas smisao teme,ubices je  Smile
Jebote al sam se dobio pet puta sam napisao smisao teme  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Safari 537.74.9
 Smile Smile

Citat
Uspešno ste glasali!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Da skratim:

Prvo, zašto neko želi da učestvuje apsolutno me se ne tiče, da li je to zbog zezanja, zbog takmičenja, ili nečeg trećeg, ne zanima me. Ako ne želi da piše na temi isto me se ne tiče, ako želi da muva i intrigira isto me se ne tiče, ali ne planiram da mu pomažem u tome. Ko god pošalje predlog meni je jednak, bio tu od početka ili od skora, hteo da piše na temi ili ne. Ali pravila su, što se mene tiče, ista za sve. Tako sam organizovao i prethodni put, mmislio sam da je to jasno kada mi je ovaj ut ponuđena organizacija, ako se to nekom ne sviđa mogao je da me bojkotuje. Nikog ne teram na učešće, ali ne menjam pravila ni zbog koga na pola takmičenja.

Drugo, da li je ovo tema za zajebanciju ili takmičenje, svako ima svoje viđenje toga. Ukoliko neko smatra da narušavam duh originalne teme i ubijam svu zabavu, trebalo je to odmah da kaže pre nego što smo uopšte počeli. Ako neko želi da organizuje takmičenje onako kako misli da treba, slobodno, nisam položio nikakav monopol na organizaciju. Štaviše nakon ovog takmičenja neću ni biti u prilici više da organizujem nakon ovoga iz razloga koje sam već naveo na temi. Ja sam preuzeo na sebe da organizujem filmsko takmičenje, ne da administriram fejsbuk grupu - ukoliko se nekom ne sviđa potencijalno društvo, takođe nije u obavezi da učestvuje. Ako se ne zahteva od uprave foruma da obezbedi identitet članova, ni ja ne planiram da obezbeđujem identitet takmičara. Lični sukobi i animoziteti me ne zanimaju, ostavite to ispred, ovo je što se mene tiče neutralna zona. Isto tako, ako ovo nije filmsko takmičenje nego takmičenje ko će koga da zajebe, recite to unapred kad već pričamo o transparentnosti, pa da svako ima pravo da bira hoće li da učestvuje, a naročito hoće li da organizuje. Ja organizujem onako kako mislim da je najbolje, to je to.

I treće, to da sam namerno doveo 36 ljudi da glasaju na anketi (da je tako, sigurno ne bi pobedili strani filmovi nego road movie) i 27 ljudi da se takmiče da bih nešto potkopavao i mutio, neću da komentarišem.

Ne planiram da ubijam temu, kao što sam pomenuo ovo mi je poslednja organizacija, ali ću je odraditi onako kako smatram da treba. Isto pravo ostavljam svakom ko ubuduće organizuje, ako mi se ne sviđe kako je to urađeno uzdržaću se od učešća. Isto tako ne planiram od ovoga da pravim starosedeoci vs došljaci temu, meni su, ponavljam, svi takmičari ravnopravni i svako ima pravo na svoje viđenje turnira i meru učešća u istom, bez obzira koliko dugo se takmičio. Takođe ne planiram dalje da se prepucavam, takmičenje je i dalje u toku ukoliko i dalje želite da nastavimo s njim, ono što sam počeo želim i da završim.

Za sada je glasalo 12 takmičara, rok je i dalje do 27. marta u 23:59, ali postoji mogućnost da bude produžen do 28. ujutro ako ne budem tu oko ponoći tog dana. Igrajte se.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 620 621 623 624 ... 1370
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.