BFMC – Burek Forum Movie Contest
Pravila takmičenja:
1. Slanje predloga- Predlozi se salju meni, putem privatne poruke, uz naslov poruke “BFMC – predlog”
- Uz predlog neophodno je poslati link ka IMDB, kao i trejler ili isecak sa YouTube-a
- IMDB je merodavan za odluku da li je predlog u skladu sa zadatim žanrom, pri tom zadržavam diskreciono pravo da neki predlog prihvatim ili odbijem
- Jednom poslat predlog ne može se slati za ostala takmičenja
- Ukoliko je Vaš predlog prihvaćen, nećete dobiti potvrdnu poruku. Poruku dobijaju samo oni čiji predlog iz objektivnih razloga nije prihvaćen
- Na temi se komentariše ali je zabranjeno otkrivati ko je poslao koji film, kao i koliko ste bodova dali nekom predlogu.
- Da se ne bi dešavale manipulacije sa duplim nalozima, prava ucešća nemaju forumaši koji imaju manje od 100 poruka
2. Rokovi- Rokovi su fiksni za svako takmičenje
A) Filmsko takmičenje: - Predlozi se šalju od 01. u mesecu (00:01) do 03. u mesecu (23:59)
- I polufinale traje od 04. u mesecu (00:01) do 06. u mesecu (23:59)
- II polufinale traje od 07. u mesecu (00:01) do 09. u mesecu (23:59)
- Finale traje od 10. u mesecu (00:01) do 12. u mesecu (23:59)
B) Serije takmičenje- Predlozi se šalju od 14. u mesecu (00:01) do 16. u mesecu (23:59)
- I polufinale traje od 17. u mesecu (00:01) do 19. u mesecu (23:59)
- II polufinale traje od 20. u mesecu (00:01) do 22. u mesecu (23:59)
- Finale traje od 23. u mesecu (00:01) do 25. u mesecu (23:59)
3. Glasanje- Glasa se online, dobijate link za glasanje privatnom porukom
- Podelite bodove i na kraju obavezno upisete svoje korisničko ime sa Bureka u polje predvidjeno za to, a zatim kliknete na Save

- Kada završite sa glasanjem, pošaljite mi privatnu poruku da ste glasali, kako bih Vas na vreme obavestio ukoliko vaši glasovi nisu registrovani (bug koji se ponekad pojavi)
-
Zabranjeno je glasati za svoj predlog- Takmičar koji ne glasa dobija automatsku diskvalifikaciju
4. Aktuelno takmičenje- Ovde će se redovno ažurirati koje je tekuće takmičenje
-
Takmičenje za mesec februar je iz SF žanraNepoznavanje pravila nije olaksavajuća okolnost i neće uticati na primenu postojećih pravila.
Za sva pitanja u vezi sa pravilima, nejasnoće i slično, slobodno me kontaktirajte putem privatne poruke.
Srećno :flower: