Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bez priznanja genocida i izvinjenja teško je govoriti o normalizaciji  (Pročitano 11555 puta)
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
setio sam se !

ej, rendžer, sedneš mi na pendžer !
Smile
« Poslednja izmena: 23. Feb 2010, 18:38:55 od radulac »
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6300
И да поновимо заболи нас таки за муџосе када би још нула стајала иза. Smile

mi bosnjaci se stidimo svoijix zlocina ucinjenix druim narodima, ali vi se srebrenicom ponosite...to je monstruozno

Колико сте ви бошњаци осудили ваших ратних злочинаца? Колико њих је било на високим ратним позицијама? Када и колико пута се ваш неки званичник извинио за злочине над србима? Опет и да се извинимо за злочине по 1000 пут, и да напоменемо чињеницу да је похапшена/испоручена већина оптужених за злочине, и да фале још само два човека, иако је МСП прогласио Србију невином, ви ће те настављати са причом како је то све организовано из Београда, како је РС геноцидна творевина и како смо криви као народ, иако су код нас скоро па сви појединци који су повезани са ратом одговарали, за разлику од ваше стране где се многи кољачи, ратни хушкаши, криминалци и профитери величају као јунаци.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ako je zlocin u Srebrenici trajao pet dana, vi treba da se izvinite Srbima 36500 puta vise jer ste vi vrsili zlocine nad Srbima citavih 5 vijekova pod vasom okupacijom plus 365 puta za zlocine vas kao "hrvatskog cvijeca" u II svj.ratu plus 292 puta za vase zlocine u ovom zadnjem gradjanskom ratu plus 292 za zlocine "vasih" mudzosa u ovom zadnjem (eh da je zadnji) ratu!

To ti dodje otprilike oko 37449 izvinjenja!
Evo ja cu biti konstruktivan i predloziti da se izvinite 37448 puta pa cemo onda mi jednom a vi poslije toga jos jednom i onda smo kvit!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
И да поновимо заболи нас таки за муџосе када би још нула стајала иза. Smile

mi bosnjaci se stidimo svoijix zlocina ucinjenix druim narodima, ali vi se srebrenicom ponosite...to je monstruozno

Колико сте ви бошњаци осудили ваших ратних злочинаца? Колико њих је било на високим ратним позицијама? Када и колико пута се ваш неки званичник извинио за злочине над србима? Опет и да се извинимо за злочине по 1000 пут, и да напоменемо чињеницу да је похапшена/испоручена већина оптужених за злочине, и да фале још само два човека, иако је МСП прогласио Србију невином, ви ће те настављати са причом како је то све организовано из Београда, како је РС геноцидна творевина и како смо криви као народ, иако су код нас скоро па сви појединци који су повезани са ратом одговарали, за разлику од ваше стране где се многи кољачи, ратни хушкаши, криминалци и профитери величају као јунаци.

stalno ponavljate kako je rs volja srpsko naroda, onda trebate priznati da je volja to istoa naroda i zlocini koje su pocinili u ime rs....
IP sačuvana
social share
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali.
Sve bi ti srce stalo od radosti...Ja ljepote Boze dragi!
Ko da Bosnu Bog sam za sebe stvori.
Pa u tren , vidis svaki sokak i carsiju, sviju volis ko da su ti rodjeni.
I nedas je. Jer te tu mati rodi,jer s...e za nju rijeke krvi proli!
Branise Bosnu ,ljepoticu,junaci brane je i danas dani.
Zatvoris oci i zahvali Bogu sto si Bosanac i sto te takvom ljepotom nadari!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Шта тебе боли кита шта је воља српског народа када си ти балијаћ? Smile
Одјебаус са својим вехама и мујиџама.
Ред би био да сами себе побијете свеједно вам то није страно као нпр. у Кладуши.
Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ред би био да сами себе побијете свеједно вам то није страно као нпр. у Кладуши.
Smile

Tako oni "rastu" i "odgajaju se" s mislju na klanje i smrt i to oni zovu "srbovanje".To je mentalni trening i priprema na vjecnu mrznju i klanje -zna se koga...
Jednom 1389 vidjeli Turke i toliko se prepali da ih i dan danas vide svugdje oko sebe...Nema ih-ne postoje-al genetskim nakazama je dzabe govoriti-oni proglase bilo sta bilo cime i onda u to vjeruju...Idioti.
INACE PO PRIMITIVIZMU NA OVOJ STRANI MALO STA SE MOZE POREDITI.VI STE SRAMOTA SVIJETA....

« Poslednja izmena: 23. Feb 2010, 21:08:03 od rendzer82 »
IP sačuvana
social share
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Smile
Ma brate da hoce mogu lijepo da izorganizuju i urede u europsko multietnicko drustvo onih svojih veeelikih 23% teritorije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ako je zlocin u Srebrenici trajao pet dana, vi treba da se izvinite Srbima 36500 puta vise jer ste vi vrsili zlocine nad Srbima citavih 5 vijekova pod vasom okupacijom plus 365 puta za zlocine vas kao "hrvatskog cvijeca" u II svj.ratu plus 292 puta za vase zlocine u ovom zadnjem gradjanskom ratu plus 292 za zlocine "vasih" mudzosa u ovom zadnjem (eh da je zadnji) ratu!

Evo ja cu biti konstruktivan i predloziti da se izvinite 37448 puta pa cemo onda mi jednom a vi poslije toga jos jednom i onda smo kvit!

Јао Мокили мустро прескачеш незгодне постове цццц мојне шаљемо још поздрава

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Smile
Ma brate da hoce mogu lijepo da izorganizuju i urede u europsko multietnicko drustvo onih svojih veeelikih 23% teritorije

Видиш колико је глуп. Smile
Ја њему помињем да су они више стрељали у Кладуши муслимана (када је 5 корпус заузео од
Абдића),а он мени србовање. Smile
Преко хиљаду људи су стрељали (балијаћи стрељали муслимане)дјецу им шиканирали и
напујдавали своју балинску(као у Гази)на муслиманску дјецу,а он срби.
Муслимани који су били на страни Фикрета Абдића су убијани као и срби али он се диго на:
"правда за балију" док правда за муслимана нема.Стока безрепа кажем ја. Smile

ма не прескаче већ му ефендија Церић другачије причао.
Знаш српске жртве су фалсификат САНУ-и док је 500 година чињен геноцид над балијаћима. Smiley 1
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Smile

Видиш колико је глуп. Smile
Ја њему помињем да су они више стрељали у Кладуши муслимана (када је 5 корпус заузео од
Абдића),а он мени србовање. Smile
Преко хиљаду људи су стрељали (балијаћи стрељали муслимане)дјецу им шиканирали и
напујдавали своју балинску(као у Гази)на муслиманску дјецу,а он срби.
Муслимани који су били на страни Фикрета Абдића су убијани као и срби али он се диго на:
"правда за балију" док правда за муслимана нема.Стока безрепа кажем ја. Smile

ма не прескаче већ му ефендија Церић другачије причао.
Знаш српске жртве су фалсификат САНУ-и док је 500 година чињен геноцид над балијаћима. Smiley 1

Braća Plotići iz Hrvatskog sela Kremirana prije 800 god napisali su proročanstvo:

Kada dodje vrijeme ljutog boja nas Hrvata i Bošnjaka protivu mehkog neprijatelja
koji ne pravi jednakost izmedju djeteta i vojnika,mi ćemo ga poraziti do opanaka i oni će biti naši sužnji jer su to kroz stoljeća naviknuli.
Osnovaćemo im centar za kulturu u selu nazvanom po našem lijepom drvetu Jasenu i tute ćemo ih učiti pisati i čitati.
Oni će biti sužnji a mi ćemo ih napraviti ljudima i dati him pismo nazvano po našem Ćirilu
i oni će biti zahvalni.Naučit ćemo ih što je kašika i viljuška ali oni će najbolje naućiti što je noz,čak i knjige će posvetiti toj alatki.
Vodit će ih jedan starac sijede bujne kose i jedan starac bez kose(ćosav).Neće se znati ko je luđi.
A oni će srljat š njima u kloaku povijesti,a kada iz kloake izadju usrani ondak niko neće š njima jer smrde da ne moš dahnut.
Svi narodi će cvjetati i mirisati u JEvropi a oni će još biti u izgubljenim bojevima i snovima
i neće lako biti Srb jer će hi izbjegavat vascijeli dunjaluk(kako kazu naša braća po domovini

kremansko prorocansto

Srbi će se odvajati jedni od drugijeh, pa će sve govoriti: „Ja nijesam Srbin, ja nijesam Srbin. Nečastivi će ući u ovaj narod i u postelju Iegati sa srpskijem sestrama, majkama i ženama. Praviće im taku djecu da među Srbima, od kako je vijeka i svijeta goreg roda biti neće. Rađaće se sve sami sinji kukavac, a da niko neće u snazi biti da rodi pravoga junaka.Moj kume pravih Srba neće biti ni za pod jednu šljivu.Ovi što se diče da su pravi Srbi napraviće velkački belaj nad jednim dobrim narodom.Junaštvo naše otiće i sramota od vascijelog svjeta doćiće.Sramota bit će Srbinom glasat se.
U našijem granicama i preko njih pojaviće se jošte novi narod. Rašće ti ljudi iz zemlje, ko trava na livadi poslije velikog dažda, a biće vredni i pošteni, te će na našu mrziju odgovoriti svojom pameću. Oni će paziti jedni na druge ko da su svi braća rođena.Uzeće nam donju Srbiju a pomoće im sa drugije strana.Barjak im krvav sa crnom ptičurinom,biće sviju vjera a isto misle.Crkve naše postaće njihove.
Mi, jopet, od svoje manite pameti mišljećemo da sve znamo i umijemo, te ćemo svoj narod krstiti nekom novom vjerom koja se budne u nas pojavila, ali i svo to krštenje naše zalud će biti, jerbo će svi ljudi tog našeg naroda vjerovati samo u tuđina i ni u koga više. Velikački belaj će nastati oko toga naske kao da jedno vrijeme u ovijem našijem predjelima, neće ni biti ni postojati.Ondak će od nas otići i plodna zemlja reći će mi ćemo raniti vascijelu jEvropu a jEvropa će zbog te rane dat im carevinu.Biće svega al rane i vode neće.
Kad miris iziđe iz poljskog cVijeća, kad milost iziđe iz čovjeka, kad rijeke izgube svoje zdravlje…opet će Srbi skriviti i onda će nastupiti najveći rat…
Kad izbije ovaj ljuti rat, teško onijem vojskama koje budnu uzlećale u nebo, a blago onijem vojnicima koji budnu vojevali po zemlji i po vodi.
Mi u tom ratu nećemo vojevati jer ćemo onemoćati biti, ali će se drugi biti preko našijeh glava. U vazduhu iznad Požege s neba će užarene kovine padati na zemlju.Nosiće sobom otrovne gljive i nestajaće ljudi od velkačke vrućine i otrova.Zemlja bit će prljava i gnjila da ništa u njoj više rasti neće.
Samo jedna zemlja na kraju svijeta, opasana velikijem morima, velikačka ko ova naša JEvropa, biće mirna i spokojna brez nedaća i nesreće… Na nju ni preko nje nijedno tane neće puknuti.
Oni koji budnu pobjegli i sklonili se u tri krstata gore, tamo će nači svoj spas te će poslije živjeti u ilju i izobilju, sreći i ljubavi, jerbo rata i Srba više nikad biti neće…
Pošlje ovog rata na prijestolje svijeta doći će jedan plemenit i dobrodušan riđi čovjek. Blago onima koji to dožive, jerbo će taj riđokosi svijem ljudima donijeti sreću, on će biti duga vijeka i vladaće sve do svoje smrti od Boga date.
« Poslednja izmena: 23. Feb 2010, 21:23:51 od rendzer82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.