da da super je 1rstwap koristim ga vec oko 4 meseca i cool je zaista. Mozes da primas horoskop vesti ili tome slicno jednostavno podesis sta zelis i kraj price bibip bibip!!!
Cekajte ljudi, kada ste zadnji put koristili 1stwap? Ja sam ga koristio za slanje slika i melodija i radio je super, ali u zadnjih vec mozda mesec dana ili cak i vise, neradi i pise samo TEMPORARY NETWORK PROBLEM, to naravno kada udjete u deo za slanje slika i melodija.
Evo upravo sam ispunio bonus (po ko zna koji put) od 15 poruka nedeljno. Radi bez problema za nase mreze. Batali onu poruku sto ti izbaci na pocetku. E, jedino sto ja jos nisam ni pokusavao da saljem melodije i slike.
BH imas pravo skoro vise od mesec dana ne moze da se salje grafika i melodije a sta je u pitanju nemam pojima! Skoro sam (pre nedelju i po dana) pokusao ali ne ide, nece pa nece!!! Mozda su se predomislili sto se tice te vrste slanja msgs. Ne znam da li jos uvek everyday.com nudi slanje besplatnih (obicnih) poruka -nisam bio vise od mesec dana na njihovom sajtu!!????? A ne znam ni sta je sa smscool.dk on je do skora radio free a sada??????
Ne mogu da proverim jer sam u HOME rezimu skoro vise od nedelju dana
Pazi, meni nije toliko aktuelno to slanje free sms tako da mi 1stwap za tu svrhu mnogo i neznaci. Ja sam 1stwap koristio samo za slanje logo-a i ringotne-ova i stvarno je super radio za te stvari.
Pisao sam takodje i odgovorili su mi ljudi vrlo brzo i evo sta su mi napisali
Citat
Thank you for your email. We appreciate the time you have taken to write to us and we hope that you find our service useful and valuable.
We sincerely apologise for the delay in our reply. Regarding to your question, this case happened possibly because of the technical improvement in our system, please be patient, because we do not have any measurement about how long the maintenance will take time, but we try to make the service available for you as soon as possible.
Thank you for your understanding.
We hope that this answers your question. If you have any other questions or feedback, please do not hesitate to contact us again and we will try to help you as best as we can. We look forward to continuing to provide valuable and useful mobile services to you.
Further information regarding our facilities or other related matters could be found at http://www.1rstwap.com by choosing Online Help menu and Support FAQ or you could send us an e-mail to support@1rstwap.com
Everyday vise ne moze da salje na 064. (upravo provereno) Pre je jos moglo do 3 SMS, pa je onda Nokia (!) bila sponzor jedno 7 dana pa je moglo do 20 SMS-a, pa su se ponovo vratili na staro, na 3 a sada NIKAKO.