ja sam zadnje vreme na 1stwap-u...shljaka fino i sms i logoe ..ringtone....a otvorio sam na jedno 12 brojeva..uzeo od likova koji nemaju komp...hehe....ranije je razbijao everyday..ali su ga sjebali sa oni m ebadsima.ili kako se vetj zove....pre dve god furao je onaj smartvia.de nesto kao 1stwap..ali na mesecnoj bazi 30 ili 50 poruka ne setjam se vishe..ali mogao si da regujes koliko otjesh naloga..bez broja fona...ali je bio puko..ne znam sada dali je nesto proradilo od toga
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!