Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 14:05:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Besmisao danashnjeg sveta  (Pročitano 22971 puta)
Ucesnik diskusija

Istina je u nama,i zove se sloboda!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung S5200
"pa vidish, ti bi da odesh do Brazila, da skochish u italiju na shpagete...

A neko treba da odveze taj avion, da spremi i posluzi te shpagete, da napravi i ta prevozna sredstva o kojima prichash i obezbedi gorivo za njih, pretpostavljam da necesh ici go i bos, shto znachi da neko treba da proizvede odecu i obucu koju cesh nositi....i tako dalje i tako dalje.
A sve to je rad.
Ti bi u stvari hteo da ti ne radish ali da se koristish plodovima tudjeg rada.
Plan ti ima neke manjkavosti..." - Ne,ne,ne.... Ja nisam rekao da ne treba raditi... Nego ljudi bi trebalo jedni drugima da chine usluge,a ne da ubiraju novac.... Da svako radi za sebe,a ne za drugog. . Ustvari sam pokushao da kazem da je danashnji obichan chovek u stvari moderan rob,da nema ni gram slobode. . Nisam trebao pokretati temu,jer previshe je kompleksna. . .
IP sačuvana
social share
Look deep,deep into nature,and then you will understand everything better. - Albert Einstei
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Tema nije uopste kompleksna, nego ti imas visak slobodnog vremena i manjak dodira sa realnim svetom... sto je i normalno kada imas 19. godina, ali to ne znaci da trebas da kanalises kroz ovakve analize...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Apple 15
Novac je posledica ljudske evolucije. Cena rada je posledica iste te evolucije kroz specijalizaciju.

Ne mislim da neko ko npr. filozofira moze na adekvatan nefinansijski nacin oduzi nekome ko je lekar...
Zato imamo novac kao meru vrednosti.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Cule će da završi u zeitgeist pokretu, učestvovaće u ostvarivanju Venus projekta i njegovi snovi će se ostvariti.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Apple 15
Jeste.. jeste... oni u Venusu jedva cekaju takve koji nemaju ni prebijene pare... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG 4X HD
Citat
Ja nisam rekao da ne treba raditi
Jesi, ali nema veze...

Citat
Zashto ljudi rade,kad ne moraju da rade?

Citat
Nego ljudi bi trebalo jedni drugima da chine usluge,a ne da ubiraju novac
Usluga za uslugu je isto shto i usluga za novac. Tebi je potrebna usluga nekoga kome ti uslugu ne mozesh da uzvratish, zato postoji novac kojim ti placash uslugu nekome kako bi taj mogao da plati nekome drugom uslugu koja je njemu potrebna.
A nije mi jasno kome i kakvu uslugu ti chinish duvajuci u Brazilu, i od koga cesh traziti da te zauzvrat  nahrani i obuche.
Ako ochekujesh uslugo morash biti spreman i da je uzvratish, a to podrazumeva tebi mrsku delatnost...rad.

Citat
jer previshe je kompleksna. . .
za par godina cesh shvatiti da i nije narochito.

...pretekoshe me
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Motorola 
Radom ces otkloniti dosadu i lenjost. Kad radis mozes da odes u restoran i da jedes,a onaj koji ne radi ne moze sebi da obezbedi rucak u restoranu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Cule će da završi u zeitgeist pokretu, učestvovaće u ostvarivanju Venus projekta i njegovi snovi će se ostvariti.
У међувремену у стварности Цуле умире од глади. Smiley
« Poslednja izmena: 13. Dec 2009, 21:27:31 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Istina je u nama,i zove se sloboda!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung S5200
"Ne mislim da neko ko npr. filozofira moze na adekvatan nefinansijski nacin oduzi nekome ko je lekar"-zar doktori nisu odabrali tu profesiju zato shto su humani,i zele da spasavaju ljudske zivote,ili zbog novca??? Da li danashnji ljudi uopshte veruju u Boga?
IP sačuvana
social share
Look deep,deep into nature,and then you will understand everything better. - Albert Einstei
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung Galaxy S Advance
"Ne mislim da neko ko npr. filozofira moze na adekvatan nefinansijski nacin oduzi nekome ko je lekar"-zar doktori nisu odabrali tu profesiju zato shto su humani,i zele da spasavaju ljudske zivote,ili zbog novca??? Da li danashnji ljudi uopshte veruju u Boga?

Ali i doktori moraju od necega da zive... a pekar se nije obavezao na humani nacin spasavanja ljudskog zivota, vec pravi hleb zbog novca...

Sto se tice pitanja religije, imas za to poseban podforum... i ako nisi upucen, dosta drugih vera, kao i ateista...

Kao shto rekoh, ne sprdam se... cilj je plemenit, ali i logicko neostvariv... Veruj mi, i sam sam razmisljao o tome... Ali evo, uzmimo primer iz moje branshe - Dovoljno ti je da zamislis preduzece koje se sastoji samo od direktora? Da li kao takvo moze da opstane? Uostalom, zar ne bismo svi mi voleli da budemo direktori...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 14:05:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.