Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 20:46:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beovizija 2007.  (Pročitano 33151 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4839
Zastava Srbija - Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5800XpressMusic
beovizija kao manifestacija je ravna nuli
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Marija računa na glasove sa Balkana

Marija Šerifović je potpuno spremna za nastup na takmičenju za Pesmu Evrovizije
Sudeći po kvotama koje su osvanule u pojedinim britanskim kladionicama, Marija Šerifović, naša predstavnica na Evroviziji, je treći favorit, a ispred nje se nalaze samo predstavnici Švajcarske i Švedske.

MOLTVA - Marija Šerifović je potpuno spremna za nastup na takmičenju za Pesmu Evrovizije, koje će se održati u Helsinkiju od 10. do 12. maja. Završena je nova koreografija za koju je bio zadužen Gorčin Stojanović, predstavljeno je pet devojaka koje će pevati prateće vokale, a spremna je i toaleta koju će naša predstavnica nositi u Finskoj. Marija nije htela da otkrije ko je potpisao kreaciju u kojoj će se pojaviti na Eurosongu, ali je sigurna da će se naći među 24 izvođača na finalnoj večeri.
- Za nešto više od dve godine, koliko traje moja karijera, dogodilo mi se puno toga i neke neverovatne stvari su se ostvarile. Možda bi tako moglo da se desi da sledeće godine imamo finale Eurosonga u „Beogradskoj areni" – rekla je Marija.
Predstavnica Srbije na Evroviziji je juče otputovala u Grčku, gde će promovisati svoju pesmu „Molitva". Posle toga predstaviće se publici u Zagrebu i Ljubljani, a 2. maja putuje u Finsku. Inače, ona je do sada bila u Bosni i Hercegovini, Švajcarskoj i Makedoniji, a veruje da će najviše poena dobiti upravo od fanova Evrovizije iz ovih zemalja, kao i Crne Gore.

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Marija Šerifović: Želim Evroviziju u BG Areni

Predstavnica Srbije na "Evroviziji" Marija Šerifović ispraćena je u sredu uveče u Helsinki sa željom da sa pesmom "Molitva" pobedi 12. maja na tom takmičenju u Helsinkiju.

"Verujem da sledeće godine možemo da organizujemo Evroviziju u Beogradskoj areni. Glasajte za mene!", rekla je ona novinarima u sedištu Radiotelevizije Srbije (RTS) u Beogradu, na prijemu povodom njenog odlaska u Finsku.

Mlada pevačica rekla je da oseća da je "definitivno cela Srbija" uz nju i da će "dati sve od sebe da se Srbija što bolje plasira" u Helsinkiju.

Hol zgrade RTS-a bio je ispunjen desetinama crvenih balona u obliku srca. Crveno srce je i na promotivnim slikama Marije Šerifović, na dlanovima njenih ruku koje drži sklopljene za molitvu.

Obraćajući joj se, generalni direktor RTS-a Aleksandar Tijanić rekao je da je ona "ambasador dobre pesme" i da će njen nastup na "Evroviziji" značiti "normalizaciju Srbije i njeno primirje sa Evropom".

"Voleo bih da Mariju ne opterećujemo prognozama. Neka ostvari najbolje što može. Bićemo zadovoljni jer ćemo tog dana biti u najgledanijem programu na starom kontinentu", rekao je Tijanić.

Do polufinalnog nastupa 10. maja u Helsinkiju ostaće tajna kakav će biti vizuelni identitet Marije Šerifović koji je kreirala kompanija "Nju moment", uz pomoć koreografa Ivana Klemenca i režisera Gorčina Stojanovića.

Direktor "Nju momenta" Dragan Sakan rekao je da je će usled budžetskih organičenja, glavni adut Srbije biti "jednostavnost i emocija, koje Marija i pesma nose sa sobom".

Pored kompozitora "Molitve" Vladimira Graića i tekstopisca Saše Miloševića, predstavljene su prateće pevačice Ivana Selakov, Ksenija Milošević, Ana Milenković, Sanja Bogosavljević i Suzana Dinić, koje su sa Šerifovićevom novinarima izvele uvodne delove pesme.

Predstavnica "Evrovizijskog" tima Srbije Duška Vučinić rekla je agenciji Beta da Marija Šerifović neće snimiti spot za pesmu "Molitva", već će RTS pripremiti kratak dokumentarni film koji će biti prikazan posle njenog učešća na takmičenju u Finskoj.

"Spota nema s razlogom - zato što će Marija dobiti nešto što niko nije dobio, a to je jedan muzički dokumentarni prikaz svih najznačanijih momenata, podvučen njenom muzikom. Mislim da je to potpuno fenomenalno", rekla je Duška Vučinić.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ne znam kakva je koreografije , mozda bi joj pasalo nesto iz gospodara prstenova posto lici na jednog od likova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4839
Zastava Srbija - Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5800XpressMusic
ne trba nikoga vreati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Never a dull moment...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3510i
Ma vrlo je tuzna nasa zemlja i nasa Beovizija, a ako Marija Serifovic udje u prvih 5 tuzna nam je i Evrovizija...
Sto se tice Beovizije ponovo cu da kazem - katastrofa...
IP sačuvana
social share

And there comes a time
When You, when You oughta know
And there comes a time, so quit
So quit all that running!

The fire in the sky
Or the dead at your door...
Stay Free!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ne trba nikoga vreati

ne vredjam , al jadna je srbija ako je ona najbolja u njoj! Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
MacOS
Browser
Internet Explorer 5.17
Jadna nije Srbija ako je predstavlja Marija koja peva kao bog.Ali  jadni smo svi mi ako je Gorcin  Stojanovic spremao za nastup.Taj sve radi samo da zaradi.I pozoriste i film i promocije i u ziriju je za sve Cuo sam da je rezirao svojoj devojci koja je "kao" reditelj i Gorki List.A radi i scenografije Mora da pristaje na "sve" i da je nevidjena ulizica. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Jadna nije Srbija ako je predstavlja Marija koja peva kao bog.Ali  jadni smo svi mi ako je Gorcin  Stojanovic spremao za nastup.Taj sve radi samo da zaradi.I pozoriste i film i promocije i u ziriju je za sve Cuo sam da je rezirao svojoj devojci koja je "kao" reditelj i Gorki List.A radi i scenografije Mora da pristaje na "sve" i da je nevidjena ulizica. Smile
mozda peva ko bog (to je stvar ukusa) al izgleda ko grob (to je stvar dobrog vida)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja dobro vidim,stvarno izgleda kao grob!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 20:46:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.