Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 00:51:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beovizija 2007.  (Pročitano 33451 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Sve je ovo pokazatelj u kakvim smo go*nima.Korupcija u svim porama drustva.
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
Dobro...ko od vas je clan PR tima Maje Nikolic?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Beovizija 2007: Etno, glamur i tinejdž punk

Marija Šerifović sa pesmom "Molitva" biće prvi predstavnik Srbije u istoriji Pesme Evrovizije! Mlada pevačica koja je oduševila punu salu Centra "Sava" izjavila je za MONDO da je presrećna. Ako želite da pročitate Marijinu izjavu, kliknite OVDE.

U četvrtak, 8. marta u finalnoj večeri predstavili su nam se i Peca Jovanović, Miki Perić, Negative, Betty Boop, Slobodan Trkulja i Balkanopolis, Maja Marković, Blizanci, Ivana Jordan i Aleksa Jelić.

Veče u Centru "Sava" je počelo nastupom Pece Jovanovića, etno kompozicijom kroz koju su nam se predstavili i najmladji učesnici Beovizije, ujedno i novopečeni glumci.

"Veoma sam uzbudjen što sviram sa Pecom, a ujedno se radujem i premijeri filma Ljubiše Samardžića "Jesen stiže, dunjo moja 2" u kojem tumačim ulogu malog violiniste" rekao je za MONDO najmladji učesnik Beovizije, jedanaestogodišnji Darko Piler.

"Nadala sam se da će Peca pobediti, i sve vreme sam navijala za svog brata" rekla nam je njegova mladja sestra, Sandra Piler koja je ove godine stasala za osnovnu školu.

Naravno, takmičenje za srpsku pesmu Evrovizije ne bi proteklo očekivano, da se oni koji se nisu plasirali u finale nisu pobunili.

"Podnele smo žalbe MUP-u zbog prevare na ovom takmičenju, smatramo da su SMS glasovi ukradeni" saopštile su učesnice Beovizije koje nisu prošle u finale. Da podsetimo, polufinalno veče nisu prošli Aleksandra Perović, duet Bane i Tanja, Jelena Kovačević, Igor Vukojević, Amadeus Bend, Bla bla bend, Maja Nikolić, Mira Škorić, Suzana Dinić i grupa IQ.

Pored toga, vesela pesma Blizanaca, u kojoj su nabrojali sprske brendove pod dirigentskom palicom Marine Tucaković, izviždana je kao plagijat pesme grupe Flamingos iz 2005. godine.

Medju onima koji su pokušavali da ponove uspeh Željka Joksimovića iz 2005. godine, istakli su se Peca Jovanović sa romskim orkestrom koji je uključivao najmladje učesnike Beovizije, Slobodan Trkulja sa bendom Balkanopolis i mračnom numerom "Nebo". Posebnu pohvalu zaslužila je Ivana Jordan za više nego očiglednu, ali svejedno beskrajno simpatičnu kopiju scene Merilin Monro u filmu "Dijamanti su devojčini najbolji prijatelji" iz filma "Muškarci više vole plavuše".

Scenskim nastupom i mladalačkim entuzijazmom istakle su se i tinejdž rock muzičarke Betty Boop, koje su za MONDO izjavile da se nadaju uspehu bilo kakve vrste.

"Sam naš plasman u deset najboljih govori dovoljno o našem kvalitetu. Ugledamo se na Blink 182, Pink i Green Day, i nadamo se da ćemo ovih dana uspeti da izdamo album za PGP RTS" rekle su nam Anja i Tara iz sastava Betty Boop, koji se domaćoj publici predstavio pesmom "Sama".

Tokom ceremonije, nagrade su pobrali i Neverne Bebe (grupa godine), Aleksandra Radović (najbolja pevačica) i Sergej Ćetković (najbolji pevač). U pauzama nastupa finalista, publiku su zabavljali glumci Boda Ninković i Jelena Jovičić, koji su veoma uverljivo interpretirali pesme prethodnih pobednika Evrovizije. Grupa Zana takodje je zabavila publiku svojim, doduše pomalo zaboravljenim hitom, "Nije sve tako crno". Nastupili su i Bajaga i Instruktori, Aleksandra Radović i drugi.

Publika u Centru "Sava" dočekala je, medjutim, crnogorskog pevača Stefana Fadija salvama zvižduka.

Žiri u sastavu Bebi Dol, Zafir Hadžimanov i Sandra Juše, zajedno sa brojnom publikom koja je glasala putem SMS-a, ipak je odlučio da je Marija Šerifović definitivno zaslužila pobedu.

Izbor za Pesmu Evrovizije je u Helsinkiju od 10. do 12. maja, a kompletnu fotogaleriju možete pogledati OVDE.

(Tekst - Bojana Zimonjić, foto - Petar Stojanović)

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 13241
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Sony 
Dobro...ko od vas je clan PR tima Maje Nikolic?  Smile

Obozavas da ih cackash  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Sreca ne postoji u zivotu... postoje samo momenti srece        just strawberry                   Gde volite da letujete/zimujete,putujete uopste?...posetite novi pod forum
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
Ma, gospodja je rekla da ona, njen suprug i 20 clanova PR tima obilaze forume i sajtove na kojima se komentarise Beovizija, pa reko' da se upoznamo...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 435
Zastava South Banat
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
Ova Serifovicka kao sprema neki spektakl,senzaciju.....na euroviziji..... Smile

mozda pusti brkove.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 350
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Glasovi publike (preko SMS) u polufinalu, preuzeto sa sajta RTS

4   Marija Šerifović – 'Molitva'   400   
17   Slobodan Trkulja i Balkanopolis – 'Nebo'   195   
19   Betty Boop – 'Sama'   169   
2   Maja Marković – 'Nije nam se dalo'   147   
18   Peca Jovanović – 'Kao da je bilo juče'   121   
12   Blizanci – 'Mambo Jambo Serbiano'   115   
3   Negativ – 'Prava stvar'   99   
16   Suzana Dinić – 'Nudim ti srce svoje'   67   
5   Bane i Tanja – 'Simpatija'   62   
20   IQ – 'Ljubav za sve'   61   
1   Aleksandra Perović – 'Noćas budi moj'   57   
10   Amadeus band – 'Zato što znam'   47   
15   Mira Škorić – 'Voli je'   45   
8   Aleksa Jelić – 'Beli grad'   40   
11   Blah blah band – 'Ruski rulet'   37   
13   Miki Perić – 'Jablan'   35   
14   Maja Nikolić – 'Ja znam da ti me ne voliš'   33   
6   Ivana Jordan – 'Bomba'   31   
7   Jelena Kovačević – 'Senjorita'   22   
9   Igor Vukojević – 'Dobro te znam'   5

Covece, pa Marija Serifovic je imala vise glasova nego Ivana Jordan, Maja Nikolic, Miki Peric, Mira Skoric, Amadeus bend, Aleksandra Perovic i Negativ zajedno !?!?!?   Smile Smile Smile

hahahahahahahahah, pa zar neko stvarno veruje da je Ivana Jordan imala samo 31 glas publike??? Hahahahah Pa samo u mom drustvu je za nju otislo najmanje 20 glasova a povratnu poruku da je glas stigao smo dobili tek par sati posle glasanja????? Ne znam da li to ima neke veze ali ovo je vise nego ocigledno prevara. Sta, nase glasove su slali Serifovicki???  Smile Smile  AUUUU!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 61
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
Ja sam juce iz revolta glasao za Blizance da ne bi neki debili otisli dalje - sto se i desilo... Mada ni oni nisu bolji ali ajde... I nisam jos uvek dobio povratnu poruku?!?!?!?!?!?! Polufinale sam propustio ali bih verovatno glasao za amadeus band...!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
finalan veče dore u hrvatskoj 99000 sms glasova je odlučivalo..finalno veče beovizije slovom i brojem server je obradio 174 glasa, pa je pao...evo gledam rts to je njihova informacija.!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
Zar vi stvarno mislite da je neko zeleo da glasa za te pajace?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 00:51:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.