Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 17:44:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beovizija 2007.  (Pročitano 33628 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
Da, to je taj. Prvi put cujem za njega. Hvala.

Sigurno si ga video i ranije... pre je imao dugu kosu i svirao je gajde na poslednjem .. ili predposlednjem albumu "Garavog sokaka"...
Takodje, pre 2-3 godine snimao je neki album sa svojim bendom "Balkanopolis", tako da se povlacio po TV stanicama...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Nemam pojma, mozda, mada cu sad sigurno potraziti jos nekih njegovih izvodjenja posto mi se ovo bas svidelo kako je odradio. Volim ovakvu vrstu muzike, fenomenalna je, samo ne znam kako bi bila prihvacena na evroviziji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
Mislim da bi bila veoma dobro prihvacena na Evroviziji...
Ljudi su gladni egzoticnih izvodjenja... Dovoljno je pogledati ko su pobednici proteklih godina... Ako izuzmemo Lordi, prvoplasirani i pobednici su imali pesme koje su kombinacije tradicionalnog zvuka i elektronike...
Balade ocigledno vise ne prolaze... mislim.. nisu ovo 60-te...

Marija Serifovic je mozda dobra pevacica, ali se meni generalno njene pesme i nacin pevanja ne dopadaju... Ivana Jordan je osoba ciji je neostvareni san da bude operska pevacica, tako da su pesme pokusaj da se spoji savremeni, tradicionalni i zvuk klasicne muzike...  Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2007, 15:00:42 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Gubitnici Beovizije: Pokradeni smo

Učesnici Beovizije - srpskog izbora za pesmu Evrovizije koji se nisu plasirali u finale tog muzičkog takmičenja izrazili su sumnju u regularnost glasanja žirija i načina na koji je sprovedeno glasanje SMS porukama gledalaca.

Na vanrednoj konferenciji za novinare, pevaciče Maja Nikolić i Mira Škorić, koje su se ubrajale u najveće favirite, saopštile su da su u ime svih 10 izvodjača koji u sredu uveče nisu prošli polufinalno veče, podnele žalbu organizatorima Beovizije, kao i prijave Odeljenju za privredni kriminal MUP-a i javnom tužilaštu.

U polufinalu festivala u Centru "Sava" u sredu uveče publika i tročlani žiri od 20 izabrali su 10 izvodjača
za finale Beovizije, na kojoj se bira srpski predstavnik na takmičenju za Pesmu Evrovizije u Helsinkiju.

U finale nisu prošli Aleksandra Perović, duet Bane i Tanja, Jelena Kovačević, Igor Vukojević, "Amadeus Bend", "Bla bla bend", Maja Nikolić, Mira Škorić, Suzana Dinić i grupa "Iq".

Maja Nikolić je rekla da je pozvala predstavnike "Evrovizije" da dodju u Beograd i prebroje SMS glasove televizijske publike, jer njene kolege sumnjaju da je došlo do zaustavljanja glasova ili njihovog preusmeravanja izvodjačima kojima nisu bili namenjeni.

Prema njenim rečima, u prijavama se traže listinzi svih SMS poruka kojima se glasalo za 20 pevača Beovizije.

"Dala sam više od 100 brojeva telefona za koji se glašalo za moj redni broj 14, to je ušlo u žalbu. Bude li se desilo da su ti glasovi naše najbliže rodbine i prijatelja preusmereni za drugog izvodjača ili da ne postoje, dovoljno je da fali jedan glas i mi smo srušili festival", istakla je Nikolićeva.

Kako je istakla Nikolićeva, prijatelji i rodbina izvodjača dobijali su tek oko četiri sata ujutro povratne SMS poruke da su glasali.

Nikolićeva je rekla da pravilnik festivala nije ispoštovan, jer organizatori festivala posle polufinala nisu objavili rezultate SMS glasanja na sajtu Beovizije.

Pevačica Aleksandra Perović rekla je da je njoj lično potvrdjeno u RTS-u da ne postoji evidencija glasanja, odnosno ko je dobio najviše, a ko najmanje glasova.

"Uz poštovanje za one koji su se prvi put pojavili na Beoviziji, njih niko nije intervjuisao niti su se pojavljivali u televizijskim emisijama. Da li je moguće da jedna Maja Nikolić ili Mira Škorić ima manje glasova od nekog za koga se prvi put čuje", upitala je Perovićeva.

Mira Škorić je rekla da se još tokom izvodjenja takmičarskih pesama medju učesnicima znalo ko od njih ide u finale i upitala zašto je članica žirija Maja Japundža-Nikolić pre saopštavanja rezultata pred kamerama rekla da ne bi opet prihvatila da radi taj posao.

U skladu sa pravilima, članovi žirija Japundža-Nikolić i Aleksandar Lokner i predsednik Branimir Dimitrijević na kraju polifinalne večeri saopštili su imena finalista i redosled njihovog nastupa u finalu, ali ne i njihov plasman, niti koliko su bodova osvojili.

Ti podaci, u skladu sa novim pravilima, biće objavljeni na veb sajtu RTS-a posle finalne večeri.

Na pitanje novinarke RTS-a da li su nezadovoljni učesnici pre festivala potpisali pravilnik Beovizije, medju kojima i odredbe o glasanju, član "Amadeus benda" Aca Amadeus rekao je da njihov potpis nije sporan, ali da su očekivali korektan postupak glasanja.

Aca Amadeus je rekao da je posebno iznenadjen glasanjem žirija, navodeći da je posle polufinala pokušao da telefonom dobije od Loknera odgovor po kojim kriterijumima je odlučivao žiri, ali da mu se ovaj nije odazivao na pozive.

Sa nezadovoljnim učesnicima Beovizije solidarisao se Saša Mirković, menadžer finalistkinje Marije Šerifović, koji je u svoje i njeno ime rekao da mu je "žao što se desilo ovakvo glasanje, koje će (državni) organi morati da istraže".

Mirković je rekao da mu je jedna osoba iz RTS-a rekla da je Škorićeva dobila samo 10 glasova publike, ali je odbio da saopšti identitet svog izvora uprkos insistiranju nezadovoljnih učesnika Beovizije.

Od 20 izvodjača koji su u sredu nastupili, u finale su prošli Peca Jovanović, Miki Perić, grupa "Negativ", ženski rok kvartet "Beti Bup", Slobodan Trkulja i "Balkanopolis", Marija Šerifović, Maja Marković, duet "Blizanci", Ivana Jordan i Aleksa Jelić.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
Ko gubi ima pravo da se ljuti...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
po meni Blizanci zasluzuju da pobede, veoma dobra pesma
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Slazem se! Vidim,ponovo ce se Beovizija pretvoriti u skandal!
Meni se dopala pesma Pece Jovanovica-Kao da je bilo juce,iako nije za Evroviziju! Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Sad ako crnogorci kazu: "Eto, vidite da nismo mi krivi za proslogodisnji skandal nego organizacija..." (kao sto hoce) tacno ce da mi se smuci... Smiley 1
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15

Predlazem ti da pod hitno izbacis ono "Rammstein fan" iz potpisa...
Mene bi bilo sramota da tako nesto izjavim... majke mi..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 17:44:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.