Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 19:10:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beovizija 2007.  (Pročitano 33484 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Nokia N86
Ko ide u Helsinki saznaćemo u četvrtak

Ko će predstavljati Srbiju na izboru za Pesmu Evrovizije, koja se održava od 10. do 12. maja u Helsinkiju, saznaće se u četvrtak, na finalnoj večeri Beovizije u Centru Sava u Beogradu.

Novina koja je uvedena ove godine je da su glasovi publike i žirija ravnopravni, ali i da će putem SMS-a moći da se glasa samo jedanput sa istog broja mobilnog telefona.

U revijalnom delu finalne manifestacije nastupiće i pobednici Evro songa iz regiona, ali ne i predstavnik Crne Gore, koji nije pozvan u Beograd.

Dan ranije, 7. marta, biće održano polufinalno takmičenje na kome će publici biti predstavljeno svih 20 kompozicija koje je izabrala selekciona komisija festivala, a među njima: Aleksandra Perović, Maja Marković (ex Luna), grupa Negativ, Marija Šerifović, Ivana Jordan, Amadeus bend, Miki Perić, Maja Nikolić, Mira Škorić...

Izvođači će pevati uživo na muzičke matrice, a kako zvuče njihove numere publika je već mogla da čuje na prvom programu RTS-a.

Među ovih 20 kompozicija, publika i stručni žiri, od ove godine ravnopravnim glasovima, izabraće deset finalista, a u četvrtak i pobednika takmičenja, objašnjeno je na konferenciji za novinare organizatora Beovizije.

Stručni žiri broji šest članova, troje će glasati prve večeri, a drugih troje finalne večeri festivala. Njihova imena organizatori drže u tajnosti do samog početka glasanja.

Posle glasanja prve večeri neće biti objavljeno ko je dobio koliko glasova, kako to ne bi uticalo na rezultate u finalu.

Finalno veče imaće i revijalni deo na kome će nastupiti izvodjači iz regiona koji su već pobedili na lokalnim takmičenjima za pesmu Evrovizije. Beogradska publika tako će imati priliku da čuje Karolinu Gočevu iz Makedonije, Dada Topića iz Hrvatske, Alenku Gotar iz Slovenije i Mariju Šestić iz BiH, ali ne i ovogodišnjeg pobednika iz Crne Gore Stevana Fadija, koji nije pozvan u Beograd.

Ovaj dvodnevni dogadjaj direktno će prenositi RTS na prvom programu, što je mala uteha za brojne ljubitelje Beovizije koji su želeli da sve to posmatraju uživo, u "Sava“ centru. Karata neće biti u prodaji, već će one biti razdeljene izvodjačima, sponzorima i novinarima, za koje će jedan od sponzora organizovati i nagradnu igru za najboljeg prognozera. Srećnik koji bude pogodio ime našeg predstavnika u Helsinkiju dobiće elektronsku karticu sa iznosom od 10.000 dinara, a ostalih 100 CD sa festivalskim pesmama.

Ukoliko niste do sada čuli takmičarske pesme ili vas zanimaju propozicije takmičenja i druge vesti o Beoviziji posetite zvanični sajt.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Gore navedeni linkovi za Maju Nikolic ne rade!
Ponovo sam ih uploadovao i ovi dole rade Smiley
Maja Nikolic - Ja Znam Da Ti Me Ne Volis(U Susret Beoviziji 01 03 07)
http://www.youtube.com/watch?v=bfua2nL93Jg

Maja Nikolic - Pokloni Se ( live on Radio Fest 2006 SERBIA) 01 12 06 prvo vece
http://www.youtube.com/watch?v=D4WvqZ73uZc

Maja Nikolic Osvaja 3.mesto na radijskom festivalu 02 12 06
http://www.youtube.com/watch?v=W_bAanIgt7A

Maja Nikolic - Za Moju Dusu ( Senka ) SPOT
http://www.dailymotion.com/MDAY/video/x1clgv_maja-nkolic-senka

Maja Nikolic - Kad Ti Treba (Beovizija 11 03 2006)
http://www.youtube.com/watch?v=7H1PYqixb7k

Maja Nikolic - Odlazi (Live Vikend Vizija 03 03 07)
http://www.youtube.com/watch?v=rr53khGDaMw

Maja Nikolic - Kad Ti Treba + short intro(Vikend Vizija 03 03 07)
http://www.youtube.com/watch?v=2TF36pWLK0I
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Crnogorski predstavnik ipak na Beoviziji?

Predstavnik Crne Gore na Pesmi Evrovizije Stevan Fedi (Faddy) ipak je pozvan da učestvuje u revijalnom delu Beovizije, srpskom izboru za najbolju pesmu Evrope.

"Ako stignem otići ću u Beograd, ali je sve pod znakom pitanja. Okupiran sam snimanjem spota za pobedničku numeru Ajde kroči i pripremama za Eurosong. Trenutno sam u takvom haosu, da nemam vremena ni za sebe", rekao je Fedi za podgoričke "Vijesti".

Učešće crnogorskog predstavnika na Beoviziji bizazvalo je polemike u javnosti, jer nije bilo jasno da li je on uopšte pozvan ili je odbio da učestvuje.

Organizatori Beovizije najavili su da će u revijalnom delu učestvovati svi predstavnici nekadašnjih jugoslovenskih republika koji su pobedili na takmičenjima u svojim zemljama, ali je ostalo nejasno šta je bilo sa predstavnikom Crne Gore.

Umetnički direktor Beovizije Anja Rogljić rekla je da su organizatori planirali učešće i predstavnika Crne Gore.

"Stevan Fedi je pozvan da učestvuje na Beoviziji i on je potvrdio dolazak. Ovih dana se pisalo da on neće doći na naš festival, medjutim mediji su čudo", izjavila je Rogljić.

Mediji jesu čudo, ali jesu i oni koji im se obraćaju. Naime, upravo je izjava Ane Rogljić na konferenciji za novinare pre nekoliko dana izazvala pometnju.

Na pitanje da li je i crnogorski predstavnik pozvan na Beoviziju, njen odogovor je bio: "U revijalnom delu programa nastupiće svi pevači iz komšiluka koji će svoje zemlje predstavljati na Evroviziji...Jedino nije pozvan crnogorski predstavnik".

Polufinalno veče Beovizije biće održano u sredu uveče, a finale je u četvrtak kada će Srbija dobiti izabrati prvog predstavnika u istoriji Pesme Evrovizije.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
Ma mnogo doprinosite temi ovim izjavama. Smile

Ozbiljnija izjava? OK

Proteklih nekoliko dana imala sam nesrecu da gledam reklamni blok... ne znam kako to drugacije da nazovem... Beovizije posle serije u 23:00h.
Ne postoje reci kojima bih mogla da iskazem svoje razocarenje...
Pesme su blede, anemicne, dosadne, kao da su spremljene za festival Opatija '67, a i arazmani su na tom nivou...
Ako se nasi uguraju medju prvih 15, bice fantasticno... mada, mislim da bi postenije bilo ocekivati poslednje mesto...

Kao 1.Ne moguce je je da nasa zemlja ne udje u prvih 10,znaci ne treba imati mnogo mozga da to ukapiras.Imamo toliko jaku dijasporu da je to ne moguce,valjda imas toliko mozga da to ukapiras.Jos kada se uzme u obzir da se prvi put takmicimo kao Srbija,budi uverena 100% da ulazimo ne u prvih 10,nego u prvih 5.Dakle dijaspora,dijaspora,dijaspora.
Drugo ko si ti da ti ocenjujes kakva je koja pesma.Na osnovu reklamnog bloka prognoziras koje cemo mesto zauzeti,realno je reci da smo prosle godine imali sjajnu pesmu,ali budi uverena i da na ovoj beoviziji imamo 2-3 pesme koje bi nas odlicno predstavljale.Mada mi koga god budemo poslali ucicemo u prvih 5,jer imamo jaku dijasporu.

Dobro.. znaci... dijaspora je tooooliko pametna... kao da su ima svrake popile mozak...
Ma, daj molim te...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Ove godine ipak se izdvaja Marija Šerifović sa prelepom i jakom emotivnom pesmom MOLITVA i po mom mišljenju treba da nas predstavlja na Eurosongu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
Koliko je vas sa jednom porukom koji to tvrdite...
Zanima me... koliko vas placa? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ne moze se prognozirati sta ce biti i ko ce koje mesto osvojiti dok se ne izabere pobednik na beoviziji i ne cuju i vide svi ucesnici na evroviziji. Mada dijaspora igra ogromnu ulogu, mozda i najvecu.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Uz Mariju Serifovic smo!!!!Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ovo sto su ovi Blizanci uradili je toliko glupo da ne znam kako ih nije bilo sramota... Mislim i na muziku i na koreografiju...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia onaj veliki
Ovo sto su ovi Blizanci uradili je toliko glupo da ne znam kako ih nije bilo sramota... Mislim i na muziku i na koreografiju...
Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 19:10:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.