Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beovizija 2006 i Evropesma 2006 - redosled  (Pročitano 33949 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Pokusacu da budem sto kraci, jer u sustini, malo se kojim rijecima moze opisati ovo sto se desilo..

Sinoc me je po prvi put u zivotu bilo sramota sto sam crnogorac. Nisam vjerovao da crnogorska "cast i postenje" moze da padne na tako niske grane. Pa ja da sam bio u Sava Centar, prvi bih skinuo patike i gadjao one gadove! A onda sam se danas malo ohladio, i skapirao neke stvari, tj da korjeni toga vuku dublje nego sto mi mozemo da zamislimo. Crna Gora je sad uoci referenduma (na kome se vec znaju rezultati) sva natopljena benzinom, a neki iz BGa je nasao da se igra sibicama! Desetak ljudi zeli po svaku cijenu da posvadja cijelu naciju! I nije meni zao sto cemo bit samostalni, zabolje me ona stvar, ali mi je krivo sto ce veoma malo ljudi reci "Vidi ovaj crnogorski ziri sto radi", vec ce vecina reci "Vidi ove crnogorce sto rade!" To je tuzna istina, i svi je trebamo prihvatiti.

Gdje u svijet ima da je politicar najveca slavna licnost??? U svijet je politicar jedan mali covjek za kojeg niko ne zna, koji kao i svi ostali samo radi svoj posao kako treba.. Samo smo mi nastrani pa nam je politicar veca poznata licnost i od sportista, i od glumaca, muzicara. Kad smo dozvolili da nam politika bude dio zivota, dosli smo do dna. A sinoc, kada se politika uvukla i u muziku, zvanicno smo 2m ispod zemlje. Zato smo i tu dje smo, a to je nidje!

Sto se tice samog izbora, Flamingosi, ruku na srce, nisu bili najsrecniji izbor, ali kad od viseg zla treba izabrat manje, definitvno su oni trebali da pobijede. Pjesma radjena po udzbeniku, veseo rita, pjevljiva, pola nje na engleski, samo refren.. Prava pjesma za Eurosong.

Na kraju mi samo nije jasno kako danas u Crnoj Gori ljudi tvrde da su oni potkradeni, i da se srbijanski ziri bio nekorektan! Ne razumijem kako nekome moze da se svidja pjesma samo zato sto je pjeva izvodjac iz njegove zemlje! Nisu crnogorski pjevaci trebali dobit nista, jer su bili losiji i od onako lose konkurencije.

Toliko. Mozda kasnije dobijem ponovo inspiraciju. Sta god bilo, nadam se samo da ce ovaj jadni narod moci razmisljati svojom glavom, a ne glavom nekih pojedinaca na polozajima.
« Poslednja izmena: 12. Mar 2006, 21:57:26 od vibes »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung Galaxy Nexus
ok, nisi bio kratak, ali si bio iskren... ali shto 2 puta Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 550
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Neki ocigledno ne kapiraju ... Za Evroviziju su potrebne pesme tipa Ludi letnji ples ili Severinine Stikle i odlican scenski nastup, a ne pokazivanje glasovih mogucnosti uz neku baladu.
IP sačuvana
social share
Volim i postojim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia E71
i jel ipak oni jadovi(citaj no name) prestavlja scg na evroviziju za onom jadnom pjesmom
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung Galaxy Nexus
ne.. konachna odluka je sledecja : u utorak je valjda neka sednica na kojoj se odluchije ko i da li cjemo uopshte imati predstavnika na Eurosongu... to imash i na predhodnoj stranici , ja mislim... Smile p0z
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Jedva nekako pročitah svih trideset i kusur strana, wow, bilo je svačega.........! Smile Smile Smile
Sreća moja što nisam ni gledao ovaj "izbor" tako da ravnodušno gledam na sve ovo i zaista nemam tj. ne mogu ni dati svoj komentar(nisam čuo pošteno ni jedno lepo "n" od svih numera izvodjača), jedino mogu da kažem to da je malo neukusno da se jedan te isti izvodjač ili grupa pojave dva puta za redom na pesmi evrovizije, što je bar na prvi utisak smešno. Jednom nisu pobedili pa kao ajde sad će, a cela SCG po toj logici ima jedva jednog jedinog kvalitetnog izvodjača/grupu dok svi ostali ne znaju šta je muzika?!? Smile
i jel ipak oni jadovi(citaj no name) prestavlja scg na evroviziju za onom jadnom pjesmom
Sad nešto nalupaše na vestima da će se razrešiti dilema preko "objektivne komisije"(tri člana iz Srbije i tri iz Crne Gore) koja se na svu nesreću opet nije dogovorila. Spominju utorak kao dan "D"!
S r a m o t a ! ! !
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
http://www.petitiononline.com/Evroviz/
idite na ovaj sajt da potpisete peticiju da se No Name diskvalifikuje  :-$i naravno pruzite podrsku Flamingosima i Luisu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia E71
tu peticiju su linkovali barem 10 puta dosad i dosta je!
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Glasovi crnogoraca srpskim favoritima:

Flamingosi feat Luis - Ludi letnji ples      0+0+0+0
Ana Nikolic - Romale romali                  0+0+0+0
Ivana Jordan - Lazarica                       1+0+2+0
Tijana Dapcevic - Greh                       0+0+0+0
Maja Nikolic - Kada ti treba                  0+0+0+1

S t r a s n o , samo cetiri glasa kada se sabere, a mi njima tom No Name-u samo jedan clan zirija dao 5 ... ma mi smo bre debili kakvih nema...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung Galaxy Nexus
pa to su davali na pochetku dok nisu videli kakvi su ovi cg zhlanovi zhirija moroni, i prvi je to uradio milan djuricj koji je rekao "ja cju glasati pri mojoj svesti"

ovo je jedan veliki haos... ali videcjemo u utorak... mozhda bi i voleo chak da no name ode u grchku i da dozhivi debakl... mali balavci...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.