Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 12:46:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beogradski sindikat, novi album?  (Pročitano 31799 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 865
Zastava Republika Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC K700i
policija po pravilu neduzne maltretira.Ne znam gde si video da panduri poslednjih godina neduzne maltretiraju.
Da li znas kad odrzavaju koncert i njihove email?

Na bilo kojoj tekmi ili kada prave racije na zurkama.

A skoro su imali nastup u Posejdonu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia N82
policija po pravilu neduzne maltretira.Ne znam gde si video da panduri poslednjih godina neduzne maltretiraju.
Da li znas kad odrzavaju koncert i njihove email?

Pretorijanska garada je sinonim za nesto drugo, a ne za policiju. Smile A to gde policija maltretira neduzne, ako ti ne znas, onda mogu samo da ti kazem da si neobavesten kao i premijer. Poseti neku kosarkasku utakmicu, raspitaj se sta se desavalo pre dvadesetak dana u diskoteci na Senjaku i tako, ima primera koliko zelis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Motorola 
Opet vi o tekmama,pa naravno da ce tamo biti kad u vecini slucajeva huligani provociraju pandure Smile
a ovo za Senjak sam cuo.
Gde mogu da nadjem informacije o tome da li ce uskoro odrzavati koncert?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Carpe Diem

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1267
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 1100
Momcima svaka chast za svaku pesmu. A ovo za radikale su skroz u pravu.
IP sačuvana
social share

Is Google God? The Church Of Google believes a convincing argument can be made stating that the search engine Google is the closest mankind has ever come to experiencing an actual Deity.

If i have to find jesus, does that mean he's hiding? - "Come out, come out, wherever you are... oh, you’re on the cross again. Damn it jesus, you suck at hide and seek."
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Carpe Diem

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1267
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 1100
Samo mislim da su bili suvise blagi.
IP sačuvana
social share

Is Google God? The Church Of Google believes a convincing argument can be made stating that the search engine Google is the closest mankind has ever come to experiencing an actual Deity.

If i have to find jesus, does that mean he's hiding? - "Come out, come out, wherever you are... oh, you’re on the cross again. Damn it jesus, you suck at hide and seek."

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Karićev pss bespravno koristi pesme grupe „Beogradski sindikat“

Političarima ne damo pesme

Poznata rep grupa „Beogradski sindikat“ nedavno je objavila singl „Oni su“ na kojoj se nalaze tri pesme koje govore o njihovom viđenju sadašnje političke situacije. Ove pesme je počela da koristi jedna politička partija u svojim kampanjama, što je beogradskim muzičarima zasmetalo.

- Čuli smo da se naše pesme puštaju na štandovima Karićeve stranke, a već se priča i da smo pevali na mitinzima zbog čega su neki počeli da se naslađuju. Ne želimo da se pogrešno protumači, ali te pesme pripadaju samo nama i nije u redu da ih neko svojata niti da se naslađuje. Niko s nama nije ni kontaktirao s pitanjem da li može da emituje naše pesme u takvim prilikama. Zbog toga smo im se obratili pismom, i to prilično eksplicitno, a ako nastave da puštaju naše pesme, moraćemo da preduzmemo i zakonske mere - priča za „Blic“ Boško, jedan od članova „Beogradskog sindikata“.

Sličnu situaciju su imali i nakon što su pre pet godina objavili singl „Govedina“ kada su ih svojatale neke druge stranke. Oni tvrde ne pripadaju niti jednoj političkoj opciji, a nedavno su odbili i da nastupe na velikom koncertu povodom dočeka Srpske nove godine.

- Organizatorka koja nas je pozvala da nastupimo na tom koncertu rekla nam je u čijoj je to organizaciji i mi smo odbili. Odmah nam je to delovalo kao politički skup i nismo hteli da pristanemo na tako nešto. Možda bi nekome to značilo, ali što se nas tiče, to se nikada neće desiti -zaključuju članovi „BG sindikata“ i dodaju da su na provokativni singl „Oni su“ dodali spot za ovu pesmu, kao i himnu Vaterpolo saveza Srbije „Mi smo ta ekipa“ i spot, a sav prihod od prodaje ovog diska i dalje ide u humanitarne svrhe.

Pismo „BG sindikata“ PSS-u

Poštovana „snago“ Srbije,

Iz više izvora smo saznali da ste na štandovima u okviru predizborne kampanje emitovali pesme „Beogradskog sindikata“ (naročito mislimo na one koje se nalaze na našem poslednjem politički angažovanom singlu „Oni su“).

Ne znamo šta vas je navelo da steknete utisak da smo mi i vi na istoj strani i kako imate obraza da se posle svih afera i pljački učinjenih od strane vašeg lidera i njegove porodice nazivate opozicijom.

Da se „Beogradski sindikat“ pita, i Karić, a i njemu bliski saradnici dočekali bi šesti oktobar kao prosjaci i bili bi prinuđeni da ponovo obilaze kafane uz autoput u nadi da će zaraditi koji dinar.

Ovo je prvi, ujedno i poslednji put, da vas upozoravamo da prestanete da zloupotrebljavate nešto što je i nastalo kao reakcija na ljude slične vama, to jest da prestanete da puštate pesme „Beogradskog sindikata“ tokom vaših predizbornih akcija.

Ukoliko ne postupite u skladu s našim zahtevom, svu svoju kreativnu energiju ćemo usmeriti protiv vas, a ujedno i podneti tužbu zbog povrede prava autora izvođača i producenata pomenutih dela.

Veoma nam je žao što se postpetooktobarske vlasti nisu odmah obračunale s bivšim kućnim prijateljem porodice Milošević, pa smo doživeli i situaciju da se dotični gospodin od strane aktivista vaše stranke srpskom narodu predstavlja kao neka vrsta mučenika, što nikako nije. Otuda verovatno i potiče vaše izvlačenje iz konteksta stihova naše pesme „Već viđeno“.

(„Nema Karića brata. Da l’ za njim iko traga?

Il’ je svima samo bitno da on nije u politici?“).

Zato vam i predlažemo da malo prostudirate sledeće stihove:

„Ljudi slabo pamte, to je ovde glavni problem!

Ko te jebo godinama, jebaće te opet!“

E pa, dosta ste nas jebali!

Toliko iz štaba „Sindikata“.

Za sada...

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

PIMP

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson W810i
Momci su me odusevili, slusam domaci hop dugo i svakim danom ih sve vishe gotivim. Imaju MNOGO VELIKA MUDA i svaka im cast na tome!!! Takodje, gotivim Ikca iz V.I.P-a posto nema dlake na jeziku i njegove pojedine pesme takodje opisuju situaciju u politici i drzavi u proslosti i sadasnjosti. Vise od svega mi je drago sto su popljuvali radikale koji su najveci sljam ove drzave. Da ne postoje radikali ne bi ni izlazio na izbore posto mi je muka od politicara koji kradu, ali se moramo boriti protiv radikala na vlasti tako da je to jedini razlog koji ce me oterati na glasanje!!! BS BS BS  SVI ZAJEDNO!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Motorola 
Na bilbordu u Zemunu ima plakat,Pokreta snaga srbije,a neko ispod napisao trazi se Smile.Lopovi,dobro ih je BS ispalio sa svojim pismom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Jedan dan, u svom srcu čuvaću za večnost ja...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 789
Zastava Krlovnice
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Nokia N900
javascript:replaceText(' Smile', document.postmodify.message);
IP sačuvana
social share
The one and only *Zdravko Colic*

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 12:46:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.