Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
"I am the happiest man alive. I have that in me that can convert poverty to riches, adversity to prosperity, and I am more invulnerable than Archilles; Fortune hath not one place to hit me." - Sir Thomas Browne
ZNACI hwala ti Boze sto zaista imam tu privilegiju da zivim u sivilu, i da jedina svetla tacka bude upravo Beogradski Sindikat! Jedini i Pravi! Mont Everest muzicke rep scene u Srbiji! U najvece slusam pesme i jezim se pri svakom beat-u! Moje najomiljenije su " Za Sve Moje Ljude, Svedok, i Welcome to Serbia" pa sve ostale :-)))))!
"I am the happiest man alive. I have that in me that can convert poverty to riches, adversity to prosperity, and I am more invulnerable than Archilles; Fortune hath not one place to hit me." - Sir Thomas Browne
auuuu. . . . ovo je prevazislo sve mere. . . . . . preslusao sam sve pesme, jo nemogu da se odlucim koja je bolja :D . . . . . za sad Welcome to Serbia, Svedok saradniik i jos neka tu i tamo. . . . kad preslusam jos koji put pa ce onda budu favorites :D . . . . . Diskretni Heroji!!! BS
Ne mogu da izbacim iz glave da u pesmi "Covek" kao da govore o Cedi Jovanovicu! Ajde sad odslusajte pesmu pa da vas cujem...
težis društvu bandita jer se ložiš na kriminal svi mi tapkamo u mraku, oformio si stranku da bi našo neku šljaku imaš kompleks jer nikad nisi bio mangup skupljaš krimi društvo da sa njima piješ kafu trula je fora kad te cimaju za drogu možda davno na početku si ličio na čoveka čvrsto verovo u borbu ideale imo nekad i na kojim gajbama si uvek bio gost drag jel to sve u nosu o stranačkom trošku ***** kosovo i zajebi ko smo kolko kosta obraz ?