Nekada sam bio ljudsko bice... a onda sam dobio modem.
U tvojim rukama je buducnost ove zemlje. (WC na Masincu)
Ljubazan motociklista se poznaje po musicama izmedju zuba.
Zena, kako to gordo zvoca.
Svaka porodica bi trebala da ima troje dece. Ako se desi da jedno bude genije, drugo dvoje bi moglo da ga izdrzava.
Kad god odem na proslavu godisnjice mature ustanovim da su se moji skolski drugovi tako ugojili i ocelavili, da me jedva prepoznaju.
Ima zena koje tvrde da su svi muskarci isti. Zar to nije malo previse iskustva?
Perite carape i noge ce vam duze trajati. Perite noge i carape ce vam duze trajati.Perite i noge i carape i prijatelji ce vam duze trajati.
Neka vam je laka crna zena.
Ako muz zeni otvara vrata od kola, ili su mu nova kola ili mu je nova zena.
Razlika izmedju lepote i sankcija je u tome sto je lepota prolazna.
Zene se ulepsavaju samo zato sto je culo vida kod muskaraca razvijenije od mozga.
Finis takmichenja u streljashtvu posmatrace mnogi gledaoci rasuti po atmosferi.
Jednoj zeni treba 20 godina da od sina napravi muskarca, a drugoj samo 20 minuta da od njega napravi budalu.
Ako vas zena pobedjuje u tenisu, promenite sport. Ako vas zena pobedjuje u boksu, promenite zenu.
Hranite decu belim lukom. Lakse cete ih naci u mraku.
Bila je kao boginja. Svi su je prelezali.
Bolje korov u saksiji, nego ruza u kosi.
Seminar o putovanju kroz vreme bice odrzan prekjuce.
Odracuonogakomijedrpiorazmaknicu.
Nisam primetio da mi se zena davi. Vristala je uobicajeno.
Zena ne moze da vara muskarca onoliko koliko on moze da se pravi da je veran.
Zalagao se za mir. Zalozio je ceo narod.
Po jutru se dan poznaje a po podocnjacima noc.
Dragi Miso, znam da sad blenes u ekran kompjutera iako si mi rekao da ides u prodavnicu. Samo hocu da znas znas da sam kupila roze cipkaste gacice i ako ih ti vec sedam noci nisi primetio, bar nek znaju dvoji drugovi hakeri. (Tvoja bivsa Ceca.)
Ne perite carape u supi - pustice boju na rezance.
Hitlerova poslednja zelja: Ubijte Batu Zivojinovica.
Momka koji ponedeljkom nosi bele, sredom sive, a subotom crne carape, prijatelji posecuju samo nedeljom jer znaju da samo subotom pere carape.
Maler je kad dodjes na plazu, a ona puna ljudi. Veci maler je kad skines pantalone i primetis da nisi poneo kupace gace. Najveci maler je kad shvatis da uopste nisi na plazi vec na stanici 65-ice.
Nemoj nista silom. Uzmi veci cekic!
Ne brisite noseve stolnjacima. Cemu vam sluze rukavi? (iz jedne kafane u Beogradu)
Radi od otvaranja do zatvaranja. (menza u "Tesli")
Nisam zgodan, al sam neophodan. (na ulazu u ordinaciju privatnog ginekologa)
Ovde su se usrale i delije. A GROBARI rucali! (WC na ETF-u)
Danas ne vracamo kusur (ceduljica na trafici na Trgu Republike)
Strangers in the night, AIDS in the morning.
Zabranjeno je maziti, hraniti i draziti voditelj(k)e. (u studiju radio INDEXA)
Sine, nemoj da ljuljas baku. Nije se zato obesila.
Pravog muskarca necete videti da pegla i pere - on to zavrsi pre nego sto se njegova zena probudi.
Kasetofon mi je crk'o u najgorim mukama - neka budala je pustila turbo-folk.
Postovani gosti, dodatna cebad je u ormanu u vasoj sobi. Ako vam i dalje bude hladno, pozovite sobaricu. (uprava hotela)
Kad su plavusi rakli da joj je pauk odneo kola, otisla je da ih potrazi u zooloskom vrtu.
Lako cete u porodilistu prepoznati vasu bebu: ona se ukakila dok su se tudje usrale.
Pokusala je da napregne mozak. Sahrana ce se odrzati u sredu.
Kad ugleda zenu, muskarac postane lovac. Kad ulovi zenu, muskarac postane plen.
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."