Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beogradjanin za jednu noc izbusio gume na 67 automobila u naselju Kotez  (Pročitano 3819 puta)
27. Sep 2006, 16:03:12
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
IZBUŠIO PANČEVCE!

Dragutin M. (63) iz Beograda za jednu noć probušio šrafcigerom gume na 67 automobila u naselju Kotež

Manijak bušio uglavnom nepropisno parkirana vozila!

PANČEVO - Dragutin M. (63) iz Beograda izbušio je gume na 67 automobila u Pančevu! U noći između ponedeljka i utorka Dragutin je u naselju Kotež šrafcigerom bušio gume na kolima. Policija je uhapsila Dragutina koji je iz Beograda, ali sa neprijavljenim boravištem u Pančevu. Protiv njega je podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja. Inače, utvrđeno je da je Dragutin i u noći između 18. i 19. septembra na isti način oštetio desetak vozila!
Dragutin je preksinoć ojadio na desetine Pančevaca! Krenuo je sa šrafcigerom po Kikindskoj ulici u naselju Kotež i bušio gume uglavnom na pogrešno parkiranim vozilima ili onim koji su bili na zelenim površinama!
- Nije birao marku, boju ili starost automobila! Šrafcigerom je "krvnički" sekao gume. Verovatno je isterivao neku svoju pravdu u ovom inače mirnom pančevačkom naselju. Pa ne može svako vozilo da bude pravilno parkirano, ionako nema mesta za sve automobile - kažu građani Koteža. "Pola" stanovnika ovog naselja juče je bilo na ulici! Očajni vozači skidali su izbušene gume i svoja kola ostavljali na klocnama. Jedino su profitirali vulkanizeri!
- Priča se da je Dragutin lud i da mu niko ništa ne može! Pa, ako je lud, neka ide u ludnicu! Cela Kikindska ulica je na klocnama! Manijak je išao redom i bušio gume. Čujem da je otišao i u Gornji grad, nedaleko odavde, i to isto uradio. Video sam kada su ga odvodili - priča jedan od komšija, koji je imao sreću da njegov auto ostane netaknut.
Predrag Stojadinov kaže da je na njegovom "puntu" Dragutin isekao sve četiri gume!
- Ne mogu da kažem da sam bio šokiran. Na sreću, kasko sam osiguran, ali mi je žao ljudi koji nisu, pa neće moći da naplate štetu. Jedino su automobili koji su bili malo drugačije parkirani ostali čitavi. Moj predlog je da svi koji smo oštećeni podnesemo zajedničku privatnu tužbu. Mislim da bi to bilo bolje nego da to radimo pojedinačno. Iz gradskih priča čujem da je počinilac komšija iz Knićaninove ulice. Lično ga ne poznajem - kaže za Press Stojadinov.
Jedan od stanovnika ovog naselja kaže da je čuo da je Dragutin i ranije bušio gume po Pančevu.
- Znam da je iz Beograda, ali je u poslednje vreme živeo po Pančevu. Dragutin je čudan čovek. Opsesija su mu automobili i parking-mesta. Često je pretio vozačima da ne parkiraju na zabranjenim mestima. Međutim, ovo što je uradio je strašno! Pa, zar smo mu mi krivi što nema mesta za parkiranje. Verovatno je psihički bolestan kada je mogao ovo da uradi - kaže naš sagovornik.
(S. M.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Otkud Kotez i u Pancevu. Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
ČOVEK PAUK!
Dragutin M. (63) koji je u Pančevu izbušio 239 guma na 67 automobila, rekao policiji "da je komšije morao da nauči pameti jer su bili nepropisno parkirani"

Čovek pauk....
Panika u Pančevu: Dragutin izlazi iz pritvora!

PANČEVO - Dragutin M. (63) izbušio je u pančevačkom naselju Kotež 239 guma na automobilima jer su po njegovoj proceni bili pogrešno parkirani! Čovek "pauk", kako ga zovu u Pančevu, rekao je policiji da je mu je pukao film i da je komšije morao da nauči pameti. Podsetimo, Dragutin je u noći između ponedeljka i utorka u Kikindskoj ulici šrafcigerom izbušio gume na 67 kola!

Dalje neće moći!

- Dosta mi je bahatih vozača koji parkiraju svoja kola gde stignu! Izbušio sam gume nesavesnim vlasnicima automobila kako bih sprečio njihovu dalju "invaziju" na trotoare i zelene površine. Nisam bušio nasumice, već samo ona kola za koja sam procenio da su nepropisno parkirana. E, pa dalje neće moći ovako - rekao je Dragutin u pančevačkom SUP-u. O Dragutinovom psihičkom stanju u policiji nisu hteli da se izjašnjavaju jer, kako kažu, to može da uradi samo lekar. Kako Press saznaje, Dragutinu je određena policijska mera zadržavanja od 48 sati, nakon čega će biti pušten i uz krivičnu prijavu predat istražnom sudiji. Inače, sumnja se da je Dragoljub pre deset dana na isti način oštetio desetak vozila.
Stanovnici naselja Kotež znaju da će se Dragutin naći na slobodi i strahuju za svoje četvorotočkaše.
- Ceo Kotež je u strahu! Jurimo da nađemo garaže kako bismo sklonili vozila od bahatog starca! Znamo da će se uskoro naći na slobodi i velika je verovatnoća da će ovako nešto ponovo da uradi. Ni ovo mu nije bio prvi put - revoltiran je jedan od oštećenih. Protiv Dragutina, koji je inače iz Beograda, svi oštećeni podneće zajedničku tužbu. Policija proverava njegovo prebivalište, s obzirom na to da u Pančevu boravi neprijavljen.

Gužva kod vulkanizera

Vulkanizeri iz nekoliko auto-servisa u Pančevu imali su u utorak do kasno popodne pune ruke posla! Dok su komšije nemoćno širile ruke, kamioni su odvozili njihove automobile u servise. U Kikindskoj ulici je bio pravi haos!
- Ljudi su kukali jer nisu imali para da plate za sve četiri gume! Izašli smo im u susret, pa će i platiti u šest rata, bez kamate. Radile su dve ekipe, po troje ljudi. Na teren smo izašli sa dva vozila za intervencije. Bilo je teško. Od sedam ujutru do pet popodne bukvalno nismo stali - kaže za Press jedan od vlasnika auto-servisa "Krtola" u Pančevu.
Jedan broj oštećenih, koji na svojim vozilima imaju specifične modele guma, nisu uspeli da poprave svoja kola.
- Na mom "puntu" sve četiri gume su uništene, ne mogu da se krpe! Moram da čekam nove iz Beograda. Ne pitajte me ništa, šteta je velika. Ne mogu da verujem da nas neki ludak kažnjava zbog nepropisnog parkiranja! Možete da vidite, prednjim točkom sam prešao preko asfalta, tu nema trave - kaže očajni Pančevac.
(S. Marić)

Haos sa parkiranjem

Pančevci su uglavnom osuđivali Dragutina, ali ima onih koji ga podržavaju!
- Žao mi je vlasnika automobila, ali u Pančevu odavno vlada haos sa parkiranjem. Automobile ostavlja gde ko stigne, i gradska vlast morala bi nešto da preduzme. U suprotnom, pojaviće se neki novi Dragutin koji će sam isterivati pravdu - kaže Pančevac koji je juče zvao našu redakciju.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Pijem, Pusim, Drogiram se cini mi se popravljam se

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3886
Zastava ARG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 3G
auuu Smile sta sve spada pod beograd Smile
IP sačuvana
social share
I sat back looking at the stars and began to think.. where the HECK is my roof?!
Ko voli Slobodana Milosevica manji umro nego sto se rodio
[ icon_paper  by galileo011]:Ne budi buljas
[Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponovi].Burek SK spam team®
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Juzna pruga,Stara skola...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung J6
ma beogradjani imaju pae lako za njih Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ride till your legs go numb...
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Bušač guma MORA da se leči!
Dragutin Milenković (63), koji je u Pančevu izbušio 239 guma na 67 automobila i osuđen na godinu dana psihijatrijskog lečenja, na slobodi

PANČEVO - Dragutin Milenković (63), koji je u noći između 25. i 26. septembra u Pančevu izbušio 239 guma na 67 automobila i koji je osuđen u Opštinskom sudu na godinu dana psihijatrijskog lečenja, nalazi se na slobodi. Presuda je preporuka neuropsihijatra Branislava Đurđeva iz Vršca, koji je procenio da je Milenković ovo delo učinio u stanju neuračunljivosti. Milenković je na sudu priznao da je izbušio gume jer je hteo da kazni vozače koji se parkiraju na zelenim površinama, ali je dodao da je te večeri malo više popio.
- Kajem se i žao mi je što sam to uradio. Izvinjavam se vozačima koje sam oštetio. Te večeri sam s nekim momcima malo više popio. Gume sam izbušio šrafcigerom dugim 20 centimetara - rekao je Milenković. On je izjavio da prima penziju od 9.000 dinara, a prema odluci suda, dužan je da plati sudske troškove od 11.000 dinara. Oštećenim vozačima je ostavljena mogućnost da ga tuže i traže obeštećenje.
U noći između srede i četvrtka, u naselju Tesla, izbušene su gume na pet automobila. Oštećeni sumnjaju da je to Milenkovićevo delo. Postoji velika verovatnoća da je u pitanju neki Milenkovićev "imitator".
(S. M.)

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1213
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung R210
busiii
hehehe
busiii
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
I can't get a girl
cuz I ain't got a car
I can't get a car
cuz I ain't got a job
I can't get a job
cuz I ain't got a car
So I'm looking for a girl with a job and a car
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.365 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.