Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Birokratija "ne vidi" onlajn plaćanje  (Pročitano 5478 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Glasalo se i za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala pa danas Mišković, Beko i Kostić čekaju ministarska mesta. Za mnogo toga se glasalo i mnogo toga se obećavalo. Kažem ti, osim ako nemaš nameru da hapsiš nekog, mani me te priče.

Inače, još jedan problem kod vas iz administracije je što imate taj neki trip, neki kompleks, da ako neko kritikuje neki vaš element, to automatski znači da vas mrze sve do jednog i kolektivno smatraju odgovornim. Sad jebi ga, ne mogu da ti kažem šta je u glavama ostalih 7 miliona ljudi ovde, ali mogu da ti kažem da dokle god neko obavlja svoj posao pošteno i vredno, ja nemam ništa protiv njega. Problem je samo što u vašem slučaju ima i ljudi koji nisu takvi. I to je ono što smeta ''stoci s druge strane šaltera''. Primera radi, kada neko opsuje neku službu ili recimo neku inspekciju što neće da izađe na teren i napiše kaznu nekom ološu koji radi protiv okoline... vi se svi odmah uzvrpoljite i doživljavate to kao da je neko vas, odnosno tebe lično prozvao. A ne nekog smrada koji drka kurac ceo dan u kancelariji i uzima deo tvog novca za to. Zašto štititi njega, šta tebe boli kurac za takvog? Misliš da će on sutradan tebi tako da čuva tako leđa kao što si ti njemu? Oće patku. Prodaće te za flašu Svinjaka kao što će te prodati i bilo koji političar koga voliš.

Elem,da skratim priču - ko je korektan prema meni, uvek će biti dobrodošao,cenjen i pošteno plaćen. Ko nije, uvek će biti oteran u pičku materinu. I to je sve. Barem što se mene tiče.
« Poslednja izmena: 13. Sep 2014, 16:11:25 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.94
Citat
Jer nikoga ne boli dupe šta vi imate da kažete.

Слажем се...али замисли онда колико било кога боли дупе шта ћеш ти рећи Smile

IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Ma nema problema, pa kažem, i vi postajete deo te ''stoke'' čim izađete sa radnog mesta.  Smile  Ima ko i vas da kara. I samo neka nastavi tako.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
Qtek 小米
Glasalo se i za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala pa danas Mišković, Beko i Kostić čekaju ministarska mesta. Za mnogo toga se glasalo i mnogo toga se obećavalo. Kažem ti, osim ako nemaš nameru da hapsiš nekog, mani me te priče.

Inače, još jedan problem kod vas iz administracije je što imate taj neki trip, neki kompleks, da ako neko kritikuje neki vaš element, to automatski znači da vas mrze sve do jednog i kolektivno smatraju odgovornim. Sad jebi ga, ne mogu da ti kažem šta je u glavama ostalih 7 miliona ljudi ovde, ali mogu da ti kažem da dokle god neko obavlja svoj posao pošteno i vredno, ja nemam ništa protiv njega. Problem je samo što u vašem slučaju ima i ljudi koji nisu takvi. I to je ono što smeta ''stoci s druge strane šaltera''. Primera radi, kada neko opsuje neku službu ili recimo neku inspekciju što neće da izađe na teren i napiše kaznu nekom ološu koji radi protiv okoline... vi se svi odmah uzvrpoljite i doživljavate to kao da je neko vas, odnosno tebe lično prozvao. A ne nekog smrada koji drka kurac ceo dan u kancelariji i uzima deo tvog novca za to. Zašto štititi njega, šta tebe boli kurac za takvog? Misliš da će on sutradan tebi tako da čuva tako leđa kao što si ti njemu? Oće patku. Prodaće te za flašu Svinjaka kao što će te prodati i bilo koji političar koga voliš.

Elem,da skratim priču - ko je korektan prema meni, uvek će biti dobrodošao,cenjen i pošteno plaćen. Ko nije, uvek će biti oteran u pičku materinu. I to je sve. Barem što se mene tiče.

Ma ви највише цените баш те корумпиране лелемуде и нераднике (да ли због страхопоштовања, користи или чега већ), они вам заврше преко везе све што треба. А наје6е баш онај који ради, који није корумпиран и који мора да трпи ваше фрустрације државом и општим стањем, ко да је он крив што је држава прописала те ретардиране прописе.

И онда долази оно чувено генерализовање сви су исти.

И пандури вам нису ваљали, јер су служили геноцидном фашисти Слоби. Па сте добили своју полицију, па је сада још гора, опет не ваља, опет A.C.A.B.

Не ради се о коректности, могу ја да будем коректан 101%, али ако закон гласи да мораш да донесеш ту и ту документацију, онда моја љубазност и коректност нема смисла, ти ћеш кренути ђоном као просечни Балканац.
Јесам ти ја крив што тако мора, јесам ли ја писао законе, јесам ли те ја преварио у изборној кампањи ?

Citat
Ma nema problema, pa kažem, i vi postajete deo te ''stoke'' čim izađete sa radnog mesta.  Smile  Ima ko i vas da kara. I samo neka nastavi tako.
Стока су неки грађани, што да се лажемо, то што политичари то не смеју да кажу због бирачког тела то је друга ствар.
Стока је свако кога упозориш да пише ћирилицом своје личне податке, а иако имаш право да обијеш стоку која пише латиницом довољно си толерантан да прихватиш и то писмо, али стока не зна ни латиницу, него пише енглеским алфабетом.
Онда стока добије документ са презименом Коцић, па стока скочи да се буни што је ''направљена грешка'''и што мора да чека нови, јер се стока потписала као Kocic, a у ствари је Кочић.
Да смо ми Немци, послали би га код тумача за српски језик или биу добио документ на презиме Коциц, па би платио ново поново, а не да се ''исправља грешка'' државног службеника.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Citat
И пандури вам нису ваљали, јер су служили геноцидном фашисти Слоби. Па сте добили своју полицију, па је сада још гора, опет не ваља, опет A.C.A.B.

Не ради се о коректности, могу ја да будем коректан 101%, али ако закон гласи да мораш да донесеш ту и ту документацију, онда моја љубазност и коректност нема смисла, ти ћеш кренути ђоном као просечни Балканац.

Ja neću.   Smile  Ja znam kad je problem u šalterskom službeniku a kad u nekom iznad njega ili pak u samom zakonu/sistemu. Kad god su mi rekli ne može tako ili mora tako i tako, nisam pravio problem. Uostalom, obično sve lepo piše. Šta ću sad da se drkam na radnicu koja mi je samo saopštila činjenicu,a ne može ništa da promeni povodom toga... To prepuštam ''balkancima'' kako ti kažeš.

Što se stava o pandurima (generalno) tiče, mislim da si me pomešao sa nekim.  Smile To ACAB mi je jedna od najvećih budalaština.

Стока су неки грађани, што да се лажемо, то што политичари то не смеју да кажу због бирачког тела то је друга ствар.
Стока је свако кога упозориш да пише ћирилицом своје личне податке, а иако имаш право да обијеш стоку која пише латиницом довољно си толерантан да прихватиш и то писмо, али стока не зна ни латиницу, него пише енглеским алфабетом.
Онда стока добије документ са презименом Коцић, па стока скочи да се буни што је ''направљена грешка'''и што мора да чека нови, јер се стока потписала као Kocic, a у ствари је Кочић.
Да смо ми Немци, послали би га код тумача за српски језик или биу добио документ на презиме Коциц, па би платио ново поново, а не да се ''исправља грешка'' државног службеника.

Nemam šta da ispravljam ovde, sve si u pravu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.94
Citat
Стока је свако кога упозориш да пише ћирилицом своје личне податке, а иако имаш право да обијеш стоку која пише латиницом

Немаш право.
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
Qtek 小米
Citat
Стока је свако кога упозориш да пише ћирилицом своје личне податке, а иако имаш право да обијеш стоку која пише латиницом

Немаш право.
У Београду у службеној употреби је само српска ћирилица, јер нема националних мањина које прелазе 15% популације.
Међутим, државним службеницима и њиховим надређенима је наређено да ''не прави проблем'' око те уставне одредбе и да се толерише тзв српска латиница. А кад се већ толерише српска латиница, онда не можеш ништа ни онима који пишу, односно куцају на енглеском алфабету.

Међутим што је најгоре, српска латиница као и енглески алфабет није службено писмо ни једне националне мањине, јер не постоји српска национална мањина, као што не постоји ни национална мањина која се служи енглеским алфабетом.

Ако би ти дошао са латиничном молбом, а службеник инсистирао на ћирилици, добио би подршку од надређених, јер они не желе да стварају ''непотребни'' проблем својим надређенима (управи, секретару, председнику или директору) и наредио би службенику да прими ту молбу.
Међутим ако је службеник неки загуљени бирократа који се држи закона ко пијан плота, онда би могао да тражи писмено изјашњење надређеног и да се жали управи, односно да прескочи њих пошто и они иду линијом мањег отпора и да их тужи.
У том судском поступку, устав је на страни онога који поштује одредбу о сл. писму и службеник би добио спор ... а касније вероватно и отказ.  Smile

И поједини државни службеници крше устав, да се не лажемо. Рецимо пишу/куцају на латиници и они који знају да они крше устав, могу то да ''злоупотребе'' под изговором да не знају какав су допис добили од те службе, јер не знају то страно писмо латиницу.
Тога је и било и закон је опет био на страни онога који је имао право да каже да не разуме српску латиницу.
Међутим народ је глуп и не користи ову рупу у закону, а државни службеник ризикује да добије отказ, ако због његове латинице се пропусти неки важан рок или нанесе штета служби.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 37.0.2062.120
ovi kadrovi po beogradu jedino što znaju je da razlikuju ćirilicu od latinice i to ne sva slova.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.126 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.