Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 01:33:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Belgrade Beer Fest 2008  (Pročitano 25342 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia onaj veliki
...Buka u modi... Ozvučenje na festivalu znatno je bolje nego ranijih godina...
A ovo nema veze sa vezom... Zvuk je ocajan... Samo su se pojacali, a ko je ton radio, taj je budala...
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Beer fest: Koroman najbolji "konobar"!

Treće veče beogradskog festivala piva obeležili su nastupi bendova Memento, Block Out i Galija, koncerti makedonskog muzičara Kirila Džajkovskog i DJ Tima Masa, ali i točenje piva fudbalera Ognjena Koromana!

Dok su Ušćem odzvanjale poznate numere domaćih i stranih muzičara, počelo je takmičenje u točenju piva, na kojem su snage odmeravali zfudbaleri Crvene Zvezde Ognjen Koroman i Pavle Ninkov, pevačica Jellena, hiphoper Marčelo, kao i predstavnici beogradskih dnevnih listova.

Takmičenje poznatih u točenju piva pod geslom "Kad pijem, ne vozim", organizovala je "Apatinska pivara" na "rogatom štandu".

"Cilj takmičenja je učesnici u devet koraka serviraju pivo, a da mu se ne pokvare ukus i miris", objasnio je propozicije takmičenja darko Solomon, trener Pivske akademije.

Apsolutni pobednik takmičenja u pripremi, hlađenju i točenju piva je fudbaler Crvene Zvezde, Ognjen Koroman (30).

"Bilo je zanimljivo. Do sada nisam imao prilike da se oprobam u točenju piva", rekao je Koroman i dodao da, iako je ljubitelj vina, pivo "posebno prija na vrućini".

"Zato fudbaleri mogu da popiju jedno, dva piva. Može i tri, Srbi smo" rekao je u šali Ognjen Koroman, veče pred utakmicu sa Banatom iz Zrenjanina!

Pobedniku je pripala čast da bude u žiriju finalnog takmičenja za "Zlatnu kriglu" koje će biti održano u septembru, odakle se delegira naš predstavnik na evropskom prvenstvu. Vicešampion takmičenja je pop pevačica Jellena, prošlogodišnja pobednica VIP Beer fest točenja.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
REKORD NA "BIR FESTU"

Svetkovinu piva i dobre muzike do sada posetilo već 200.000 ljudi, što garantuje da će ovo biti najmnogoljudnije izdanje festivala

Reka alkohola... Popijeno više od 300.000 litara piva

Do danas, kada se na „Bir festu" očekuje najveća gužva, ovaj festival već je posetilo oko 200.000 ljudi, i sve je jasnije da će ovogodišnja manifestacija biti najmnogoljudnija do sada. Popijeno je oko 300.000 litara piva, a na velikoj festivalskoj bini nastupilo je 26 grupa i izvođača.

Tradicionalno na „Bir festu"... Aca Seltik, „Ortodoks Kelts"

Posle ogromnog iznenađenja u četvrtak uveče, kada su Beograđani imali prvi ozbiljan susret „oči u oči" sa izuzetnim bosanskim bendom „Dubioza kolektiv", juče je u muzičkom smislu nastupilo izvesno zatišje: glavni izvođači bili su beogradski bend „Blok aut", koji pravi muziku za sladokusce i za malo intimnije prostore od divovske poljane na Ušću, makedonski kompozitor Kiril Džajkovski, kao i niška „Galija", koja, zahvaljujući nekadašnjem angažmanu frontmena benda Nenada Milosavljevića, izaziva asocijacije na Socijalističku partiju Srbije iz prepetooktobarskog perioda.

Današnji program sastavljen je od domaćih koncertnih favorita. Posle svirke „Ateist repa" i Dada Topića i „Tajma", uslediće tradicionalni nastup „Ortodoks Keltsa", kao i koncerti „Darkvud daba" i grupe „Sanšajn", koja se nedavno u velikom stilu vratila na srpsku muzičku scenu.

Na „Bir festu" u toku su i različite aktivnosti koje nisu direktno povezane sa alkoholom. Omladina JAZAS-a saopštila je da će posetiocima „Bir festa" biti podeljeno 20.000 kondoma u okviru zajedničke akcije JAZAS-a i kompanije „Dureks". Volonteri JAZAS-a su samo prvog dana manifestacije, koja traje do 24. avgusta na Ušću, podelili više od 6.000 kondoma. Cilj akcije je da se što većem broju mladih ljudi skrene pažnja na važnost korišćenja kondoma kao najboljeg vida zaštite od polno prenosivih infekcija, naročito side, kaže se u saopštenju.

Za večeras je najavljeno lepo vreme, ali postoji mogućnost da u toku noći dođe do provale oblaka, pa bi posetiocima bilo pametno da ponesu adekvatnu odeću.

PET INTERVENCIJA ZBOG PIJANSTVA

Druge večeri festivala Hitna pomoć intervenisala je na „Bir festu" pet puta, a u Gradskom zavodu za hitnu medicinsku pomoć saopštili su da su u pitanju bile posledice prekomernog uzimanja alkohola. Policija još uvek nije saopštila koliko je vozača uhvaćeno da upravlja automobilom u alkoholisanom stanju. Alko-test kontrole na izlazima sa Ušća su rigorozne, što je dodatan motiv posetiocima da se odluče - ili će da piju ili će da voze.

(N. K.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
HLADNO PIVO, VRUĆA ATMOSFERA

Trećeg dana Beogradskog festivala piva, publiku razmrdala samo grupa „Galija". Na sinoćnom koncertu nastupilo šest domaćih bendova, Dado Topić i grupa „Tajm"

Najbolji odziv publike tokom treće, mlake večeri Beogradskog festivala piva imala je grupa „Galija", predvođena Nenadom Milosavljevićem.

Glavne zvezde muzičkog programa preksinoć su na beogradskom Ušću bili alternativni bend „Blok aut", „Galija" i makedonski muzičar Kiril Džajkovski, ali je izostala uzavrela atmosfera sa prethodne

Pije i staro i mlado, i muško i žensko... Takmičenja u ispijanju piva na Bir festu

„Blok aut" je zasvirao posle 20.30 i pružio čvrstu svirku sa tamnim tonovima, koja je privukla između 2.000 i 3.000 ljudi. Potom je na binu izašla „Galija", a broj ljudi je počeo značajnije da se uvećava. Publika na pesme srednjeg tempa reagovala mlako sve dok Milosavljević i njegov bend nisu posegli za proverenim adutima kao što su „Da me nisi" i „Trube".

Naročito dobru reakciju - sa pevanjem publike - „Galija" je postigla prilikom izvođenja poslednje pesme na repertoaru, „Digni ruke", kada je Milosavljević pevao refren „Digni ruke od svega, nemaš kartu ni do Prištine". Posle „Galije", na binu je izašao i Kiril Džajkovski, međunarodno priznati kompozitor i izvođač elektronske muzike, čijim nastupom je završen glavni deo programa treće večeri festivala piva.

Vole novajlije, ali publiku na noge diže samo stara garda... „Generacija 5"

U okviru četvrtog dana Beogradskog festivala piva sinoć je nastupilo šest domaćih bendova i gosti iz Hrvatske - grupa „Tajm" i Dado Topić. Veče je otvorila grupa „Timbl", prepoznatljiva po agresivnim gitarama i „džangl ritmovima", i grupa „Goribor" koja je zadovoljila ukuse onih koji naginju klasičnom rokenrol izrazu. Svirali su i grupe „Ateist rep", „Darkvud dab" i „Sanšajn", kao i redovni gosti Bir festa -"Ortodoks Kelts".

Rani jutarnji sati bili su rezervisani za „Di-džej Tuborg najt" u okviru kojeg je nastupio i di-džej Pete Guding i di-džej Aćim. Beogradski festival piva koji je počeo u sredu, večeras će biti svečano zatvoren.

E. P.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Beer Fest: "Prašenje" u prašini
Nedelja, 24. avgust 2008. 03:45    

Četvrto veče Beer Festa po mnogima je imalo najbolji muzički program, ali i bezbednosne propuste i malicioznu vremensku prognozu.

Ušće je u subotu bilo prepuno – bukvalno, jer se štandovima sa najpopularnijim pivom nije moglo prići. Dado Topić, Atheist Rap, Orthodox Celts, Darkwood Dub i Sunshine "na gomili" realno su najimpresivniji line up koji je Beer Fest ove godine ponudio, pa su kroz (besplatan) ulaz prošle desetine hiljada ljudi.

Svi ovi bendovi, od kojih neki privode kraju rad na novim albumima, velikodušno su ređali svoje najprepoznatljivije hitove, i po sistemu "bolne leči", u skladu sa manifestacijom, pijane otreznili, a prisebne potpuno opili.

Ogroman prostor ispred bine rapidno se punio uz "Varburg limuzinu", "Godine kulture" novosadskih pankera, i "Život u čizmama sa visokom petom", "Za koji život treba da se rodim", "Makedoniju" Dada Topića i nove postavke grupe Time.

Domaći Kelti su razigrali masu podgrejanu ostrvskim i lokalnim pivom sa "Green roses", "1, 2, 5", "Irish rover" i "Drinking song". Sa početkom nastupa Kelta, stigli su i nagoveštaji incidenata – grupa mladića u prvom redu razvila je transparente "Euleks okupacija", "Radovan heroj" i počela da skandira parole podrške najnovijem stanovniku Sheveningena.

Sve pohvale na račun moćnog ozvučenja na Ušću. Uzvici i skandiranje nestali su pod pesmama Kelta, a uskoro su se i njihovi autori izgubili u masi. Iako je situacija bila neprijatna za muzičare na bini, Aca Seltik se, kao pravi profesionalac, nije dekoncentrisao, već se pridržavao svake "domaće irske" note bez zastajanja.

Darkwood Dub održali su energiju raspaljene mase uz hitove "Elektropionir", "Ptica", "Pustinja", "Zapremina tela"… Takođe "u rukavu" imaju novi album, ali poduža svirka na Ušću bila je vrhunska retrospektiva starih stvari.

Kako je bilo do kraja četvrte večeri, pročitajte u izveštaju i pogledajte u slikama u nedelju na Mondu.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N95 8gb
Pivo. Toliko hvaljeno piće. I uvek aktuelno. Evo i ovih dana. A ja ga ne volim. Gre'ota. Al' šta ću, gorko mi. Trudio sam se da zavolim, pokušavao sa raznim vrstama i po preporuci, ali ne vredi, ne ide. I šta ću ja onda na Beer Fest-u? Čuveni bubnjar Dragoljub Đuričić reče da je 75 posto ljudi tu zbog piva, a ostatak zbog muzike. I Inspektor Blaža se okvirno složio. Ja mu onda tu dođem kao uljez... Ne, ne, ne! Svi su dobrodošli na "Beer Fest", i pivopije i oni drugi, i zaljubljeni i oni koji traže devojku ili momka, i fenseraj i andergraund, i reperi i rokeri i pankeri... SVI.

Prvog dana festivala zadržao sam se na službenom putu. Posle sam morao sa Vuletom i Vanjom do grada. Za neupućene, to su moji stručni konsultanti sa Evrovizije, Vule sa svojih sedam meseci životnog iskustva, a Vanja, bogami, prekaljeni kritičar sa gotovo punih šest godina. Mrak je odavno pao, a to nije bilo sasvim obično veče. Daleko od toga! Da se vratim kući ne bih stigao. A da preskočim žurku, ne ide. I šta drugo ostaje? Pa pravo na Ušće sa Vuletom i Vanjom. Ma ne, nego ću da propustim "Idijote", aha...

I eto srećne četvoročlane porodice na Ušću, okružene sa oko 60.000 duša i preko 30 vrsta piva. Čeka da čuje "KUD Idijote". Reče mi kolega pre nego što smo krenuli tamo da, ako me neko potapše po ramenu, budem siguran da je to socijalni radnik. Mnogi su me tapšali po ramenu i čestitali mi, ali se ni jedan nije tako predstavio. A i deca su još uvek pod mojim starateljstvom. Za sada...

Šta da kažem o samom festivalu? Prostor je veći, može da stane mnogo više ljudi. Sve je sjajno organizovano i što je najbitnije, za Dž. Sa druge strane, Kalemegdan je imao dušu, što Ušće još uvek nema. Možda će vremenom dobiti. Sve u svemu, sjajan osećaj i fenomenalan provod za male pare. Samo neka traje. Prvi dan se za mene, nažalost, završio odmah po nastupu neprevaziđenih "Idijota". Vule je zaspao, pa smo morali da krenemo. Ali je zato Vanja đuskala sve vreme. Doduše, pesme su joj bile poznate od ranije. A Tusta je sišao i do publike. Čuo sam posle da su Đuričić i bubnjari napravili haos, da je vatromet bio odličan, a jako mi je žao što nisam ponovo odgledao Luisa. Njega treba videti u takvoj atmosferi. A svakako bih voleo da čujem i vaše komentare i zapažanja.

A sam program prvog dana festivala izgledao je ovako:

* RHCP Real tribute (Srbija) 18:30 - 19:30
    * Shank rock (Slovenija) 19:45 - 20:30
    * Iron Maiden real tribute (Mađarska) 20:45 - 21:30
    * KUD Idijoti 21:45 - 23:00
    * Dragoljub Đuričić i bubnjari 23:15 - 23:45
    * Vatromet 23:30
    * Blaža i Kljunovi 00:00 - 01:15
    * Luis 01:30 - 02:45
    * Salsa i Punto (Srbija) 03:00 - 04:00

Na kraju prvog dana, samo još jedna preporuka (naravno, ne moja) - ne eksperimentišite mnogo sa raznim vrstama piva, naročito ne sa onim od borovnice. Kažu da je bljak. Ipak su hmelj i ječam na prvom mestu.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Jaoj ljudi, kolko je bilo dobro na Keltima..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 4364
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Jaoj ljudi, kolko je bilo dobro na Keltima..

majke mi ja sam se odusevila.. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Sunđer Bob: Patriče, naš drug Lignjoslav je pokojnik.  Patrik: A ja sam mislio da je umro. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Povređen na festivalu piva

Bilbord teško povredio Stevana M iz Pančeva

Stevan M iz Pančeva zadobio je teške telesne povrede kada se sinoć, usled jakog vetra, srušio bilbord na beogradskom festivalu piva, koji se održava na Ušću. Kako je saopštio MUP, tada su još četiri lica zadobila lakše telesne povrede.

Izvor: RTS
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
slike sa BF-a od sinoc, izvor: Mondo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

545.jpg
(42.67 KB, 499x382)
1521.jpg
(57.51 KB, 500x362)
66666.jpg
(57.47 KB, 500x334)
a.jpg
(59.88 KB, 500x446)
c.jpg
(83.68 KB, 500x385)
e.jpg
(53.84 KB, 500x355)
f.jpg
(64.87 KB, 336x500)
1.jpg
(71.25 KB, 500x368)
2.jpg
(50.33 KB, 500x325)
3.jpg
(64.62 KB, 500x477)
4.jpg
(60.25 KB, 500x333)
5.jpg
(43.74 KB, 500x331)
6.jpg
(77.71 KB, 490x397)
8.jpg
(56.01 KB, 537x271)
10.jpg
(39.25 KB, 500x334)
11.jpg
(71.87 KB, 500x498)
51.jpg
(70.37 KB, 500x333)
55.jpg
(55.06 KB, 499x392)
122.jpg
(76.82 KB, 498x333)
452.jpg
(82.74 KB, 500x334)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 01:33:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.653 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.