Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 04:46:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je ovo čudovište iz Loh Nesa?  (Pročitano 2201 puta)
05. Avg 2012, 15:36:48
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Browser
Opera 12.01
Džordž Edvards, kapetan koji već godinama pokušava da dokaže postojanje škotske Nesi tvrdi da je ovo mitsko stvorenje konačno “uhvatio” okom objektiva.

Na slici se vidi neobična struktura koja izranja iz vode, a kapetan Edvards siguran je da je reč o delu tela škotske Nesi.

Već 26 godina ovaj čovek provodi barem 60 sati nedeljno tražeći čudovište u jezeru Loh Nes i kaže da je sada zabeležena fotografija najbolja ikada.

Čak su i američki vojni stručnjaci potvrdili da je možda reč o “živom stvorenju”.

Fotografija je snimljena digitalnom kamerom prošlog novembra, a Džordž kaže da je neko vreme samo posmatrao oblik iznad vode, nakon čega je on potonuo i više se nije pojavio.

“Polako se pomerao ka zamku Urkhart i bilo je tamno sive boje. Oblik se pojavio oko kilometar dalje od broda i ubeđen sam da je reč o Nesi. Siguran sam da u vodi postoji nekoliko tih stvorenja”, kaže Džordž.

“Nisam nikom pominjao ništa o svom otkrižu, sve dok nisam bio siguran da nisam fotografisao drvo ili neki drugi predmet. Imam prijatelje iz Amerike koji su preko svojih prijatelja preporučili moj slučaj vojsci.

Oni su analizirali fotografiju koju sam napravio i potvrdili da je reč o živom stvorenju”, kaže ovaj kapetan.

Stiv Feltam, još jedan lovac na Neis, koji ovu zver traži 21 godinu rekao je da je to najbolja fotografija čudovišta ikad snimljena.

“Mislim da su slike fantastične – to je životinja koju sam tražio sve ovo vreme”.

Prvo viđenje “čudovišta” zabeleženo je 565. godine pre Nove ere.

Izvor
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Alcatel One Touch
Ovo sa Loh Nesom već postaje dosadno. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I have more jewels then your jeweler

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1819
Zastava Finland
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung i9300
diskaveri ili neki slican kanal je pre desetak godina napravio snimanje celog jezera radarskim snimanjem i nista nisu otkrili
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Deus non est

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8798
Zastava Udaljen za debljinu senke
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Nokia onaj zajebani
pa da budemo malo realni, ajde neka je nekada postojalo to cudoviste...ili sta god, ako se nije razmnozavalo do sada bi umrlo vec 1000 puta, a ako se jeste kotilo bilo bih nekoliko i verovatno bi se bolje videlo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Setih se one emisije, kad su pustili balvan i napravili frku kako nešto viri iz vode.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Da je slika napravljena negde u Srbiji, verovatno bi to bio plutajuci boiler ili sporet.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
al' vojni strucnjaci na osnovu ovakve fotografije su zakljucili da bi se moglo raditi o nekoj zivini Smile
samo me zanima na osnovu cega su to zakljucili...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I have more jewels then your jeweler

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1819
Zastava Finland
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung i9300
verovatno prema talasima oko doticnog predmeta.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 04:46:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.128 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.