Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 16:44:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Before Midnight  (Pročitano 4725 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Off obrisan...

Bez provociranja, podjebavanja, i svega sto sa tim ide. Ako je toliko tesko normalno diskutovati jedan film, onda jbg Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
Nokia krntija
To je другарска зајебанција  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
ja samo da kazem da preporucujem sofiji prva dva dela
da pogledas ako nisi gledala
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.62
mob
Samsung 111111
Odgledao prva dva dela filma..I ako nisam neki romantik bas su mi legli ovi filmovi  Smile
Pre nego sto ih prokomentarisem zasebno,da dodam samo da mi je zapala za oko jedna zanimljivost koju nisam znao pre filma..a iskredno ima neku tezinu  Smile

The idea for the movie came from a night Richard Linklater spent walking around Philadelphia with Amy, a woman he met. Contrary to the movie, they stayed in touch for a while, until contact was lost. Linklater never heard from her again, not even when he became a director and Pre svitanja was released. It was not for many years later that he found out that Amy had died in a traffic accident a few years after they had met.

Dedicated to the memory of Amy, the woman who was the inspiration for Pre svitanja. Richard Linklater had spent a night walking and talking around Philadelphia with her, but eventually they lost contact. Some time between Pre zalaska sunca and Pre ponoći, he finally learned that Amy had died many years before in a traffic accident, so he dedicated the movie to her.

Znaci komentarisem prvo prvi deo..

Iako nisam pogledao treci nekako sam siguran da ce na mene ipak prvi deo da ostavi najjaci utisak.
Film sam odlagao duze vreme...i verujte mi nikad ga ne bih pogledao da film nema ocenu osam i da ja nisam imao sta drugo da gledam.Tj realno sam ga pogledao jer bukvalno nisam znao sta da gledam..i rekoh sebi pustaj bilo sta neka je i sranje.
I uopste se nisam razocarao.Jer sam covek koji ne voli da gleda raznorazne specijalne efekte,vise volim da odlgedam filmove koji se desavaju u jednoj sobi sa par lika koji imaju interesantan razgovor.
Da je film dobar i da se ne naslucuje kraj na nijedan nacin .. a da uz to razgovor ide i siba u svim pravcima videlo se na samom pocetku.
Iskreno receno,gluma je perfektna.Dakle kako oni glume delove u kojima im je "neprijatno" i delovima u kojima se zblizavaju ravno je kao da ne glume koliko to dobro rade.
Sledeca stvar koja mi se svidja je prica.Tj sam tok filma..ili ti radnja.Sav taj razgovor i sve te price i monolozi su bas fini.Kada gledas neku romanticnu glupost sve se svodi na debilne razgovore.
Na mene su najjaci utisak ostavila dva momenta u filmu.Prvi kada je on smuva gore na jebem li ga i sta je ono i drugi kada piju vino na onoj travi i razmisljaju da li da se kresnu.
Sto se tice kraja,on jeste dobar .. stvarno dobar i dopusta gledaocu da sam sebi stvori sliku ili izmastari sta se dogodilo kasnije (a onda je izasao drugi deo i svi su saznali da su bili u krivu  Smile )

Kada sve skupis ..glumu,pricu,tok radnje..celokupan utisak je da se ovakav film retko vidja.I ocena bi mu bila po mojoj procei 8.
Premda film zasluzuje i vise,ali to su nijanse..jer imam par nekih "licnih" zamerki.
Jedno od njih je pocetak njihog poznanstva.Taj deo kada on poziva nju na kafu u vozu ili ti tamo nekom separeu..Je oke.
Ali deo gde je on vrlo lako natera da sidje iz voza je pomalo preteran.Msm ipak su pricali i znali se jako malo..da bi iole neka devojka tek tako sisla sa voza.Mozda bi bilo realnije da su malo duze proveli vozu.Ali kazem to su nijanse i to je mozda samo moje miisljenje.

Drugi deo..

Kazem,na mene je prvi deo ostavio najjaci utisak.Jer nisam skoro pogledao romanticni film i svideo mi se jer nije patetican i ostalo sto sve ide uz romanticna sranja.
Drugi deo mi je sa pocetka..mnogo losiji.
Od svih mogucih alternativa..oni izabrali po meni najgoru..Da je on napisao knjigu a da je ona bas ubola tu knjizaru da dodje.
Mogli su bilo kako da ih spoje kroz film ali ovaj nacin je maltene debilan.
Dalje sta mi se jos ne svidja...Kod prvog dela je logicno sa pricom da oni imaju tempirano vreme.Sto filmu daje draz.Pitase se svo vreme kako ce ovo da se zavrsi.
Dok u drugom delu..to tempirano vreme oni uguravaju vestacki u pricu.TJ pokusavaju da opet navedu na istu vodenicu i navedu da ce se oni rastati na kraju.Skroz je izvestaceno i po meni nerealno.
Jer covek je vec koliko toliko imucan..Moze da ide sa bilo kojim avionom..ili da ode pa da se vrati kod nje ponovo.Totalno je nebitno.
Inace opet svideo mi se film..Jer je u sustini dovrsio pricu o njima.Tj film je dobio "Kraj".Njiova prica je ispricana.
Inace film je opet interesantan zbog razgovora,pokusavaju da prikazu da su oni sazreli i to.Sto mi se svidja.
Patetike nema sto je jos jedan plus.
Kraj je pristojan.

Opet na celokupnom gledanju ovog drugog dela..Film od mene ima 7.
Naravno ne treba ni preporuka..ko je odgledao prvi,verovatno ce i bez preporuke odgledati drugi.Sta je razlog za manju ocenu..naveo sam iznad.

I da ostaje mi treci deo.Od koga iskreno ne znam sta da ocekujem.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Da li je moguće da ovoliko dugo nema prevoda ovog filma na bilo koji jezik zemalja iz bivše nam Juge?
« Poslednja izmena: 31. Avg 2013, 12:23:46 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
па још нема квалитетне верзије у продавницама...има само са корејским хардкодед титловима или кропед верзија која је такође ужасна Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.59.8
mob
Apple iPhone 7
imate engleski titl na titlovi.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
па још нема квалитетне верзије у продавницама...има само са корејским хардкодед титловима или кропед верзија која је такође ужасна Smile

kako molim  Smile  Smile  Smile

meni ovde pise nesto hd  Smile
« Poslednja izmena: 01. Sep 2013, 13:30:27 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 16:44:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.