Pa nisam toliko mali kao sto mozda neki misle, ali hvala svima na toploj dodrodoslici, burek jedem. A ja mislim da se u narodu kaze "ziv bio veliki ti porastao".
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Nista ja nikom neradim Sami ste vi svojom voljom ovde Naravno uz par metoda lako se uspe manipulisati sa vama
Pa da. Samo si rekao:"Dodji na burek da vidis kako je!!!" I ja sam video, i navukao se. Nije da se zalim.... ...ali 10 dana pred ispit ja visim na netu umesto da strebam biologiju...