NIko - nema garancija za bilo kakav scenario. Samo je jasno da ovakva drzava u kojoj se narodi koji je cine otvoreno mrze , ne moze da potraje i da tim narodima pruzi dobar zivot i da je zato najbolje da se razdvoje i krenu da svu svoju energiju usmere na poboljsanje ekonomske situacije, a ne da je rasipaju (i jedni i drugi) na to ko ce imati vise vlasti, ko ce koga da zajebe, cija ce biti poslednja, da ogovaruju jedni druge kod EU i USA, itd. E sad ako neko hoce da bolju buducnost spreci ratom i nasiljem, jbg....dobice po nosu!
па да је БиХ пропали пројекат Алије Изметбеговића то сви знају, напокон је почело о отме да се прича јавно! Европа види да је Босна скупо кошта а резултата нема!Прескупа екскурзија за Европу! Још мало па готово - нема БиХ! Једва чекам тај дан!
Pomocu lobiranja i mudre spoljne politike koju Dodik vodi, pa kad "inostranci" ukapiraju (a vidis da vec razmisljaju na tu temu) vide da ovakva Bosna nikad nece biti ozbiljna drzava, onda ce krenuti da traze alternativna resenja, pa ako se muslimanima ne svidi onda ce bombe mala padati po njihovim glavama!
me neee logicno je da ce biti rata. vrijeme je valjda da i ova garnitura bar malo osjeti baruta... jbt. ne smijem ni da pomislim sta bi bilo da dodje do sranja, da krenu opet sa punktovima, barikadama... traktorko bi se garant zatvorio na svoje imanje do prvog aviona iz mahovljana...
ali opet, sreca sto od ovog posljednjeg rata nije puno proslo... tako da ono... ima se moze se...
jbs vojsku, to su sad oruzane snage BiH. mocni su, mnogo su mocni...
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
nema vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine
Nije tacno.Iz RS vise ne ide niko u vojsku. Smile Evo nek neko potvdi iz RS da uopste nikog ne pozivaju u vojsku BiH
тим боље, стварно би било безобразно терати некога у војску земље која не постоји без УН и земље која је окупирала твоју дедовину! ја се сећам да су их онда (војнике РС) терали да се заклињу БиХ а не Републици Српској па они нису послушали па је испало велико сра#е у ФБиХ ... стално неки притисци на РС, криво им (силајџићу и екипи) што је РС 5 пута развијенија и успешнија од ФбИх и што су Срби јединствени (кад су угрожени)!
тим боље, стварно би било безобразно терати некога у војску земље која не постоји без УН и земље која је окупирала твоју дедовину! ја се сећам да су их онда (војнике РС) терали да се заклињу БиХ а не Републици Српској па они нису послушали па је испало велико сра#е у ФБиХ ... стално неки притисци на РС, криво им (силајџићу и екипи) што је РС 5 пута развијенија и успешнија од ФбИх и што су Срби јединствени (кад су угрожени)!
Kada su ukinuli vojsku RS onda su trebali da svi sluze vojsku BiH.Kao sto znas nigde Srbi nisu odrzali zakletvu i posle toga niko vise u RS ne zove Srbe u vojsku BiH.Evo jednog kratkog klipa da docaram situaciju
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
nema vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine
јел истина да химна квази БиХ нема текст? то довољно говори, ако је истина, о с(р)тању државе! Клип је феноменалан! сећам га се са вести! одмах га стављам на телефон! реакција одушевљене масе све говори а о ентузијазму са којим су младићи изговорили Република Српска не смем ни да причам, прође ме језа од задовољства!
« Poslednja izmena: 21. Jun 2007, 13:25:47 od bambyle »