Bolje sto pre da se desi nezavisnost RS inace ce budala i majmun Silajdzic napraviti novi rat. Svi vide da RS ekonomski mnogo dobro stoji a federacija tone.Ako se ne odvoji RS federacija ce povuci u rupu i RS. Jedinstvena Bosna moze malo da izvuce federaciju ali RS ce u tom slucaju propasti i gradjani ce losije ziveti
nema vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine
BIH je proslo vreme glagola biti. Nesto sto je proslo ne moze vise da postoji ! Znaci BIh uskoro ne postoji. Bravo za Republiku Srpsku !!!!111111111111
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
ali mogli bi malo pojasniti kako iste namjeravate ostvariti;
u slučaju nekog budućeg rat u BiH, vjerujem da bi samo Srbi sa "one" strane drine izvukli deblji kraj. ( u RS ne postoji vojska, niko ni glinenog goluba ne bi znao pogoditi)
« Poslednja izmena: 21. Jun 2007, 01:49:12 od Magic Master »
Pomocu lobiranja i mudre spoljne politike koju Dodik vodi, pa kad "inostranci" ukapiraju (a vidis da vec razmisljaju na tu temu) vide da ovakva Bosna nikad nece biti ozbiljna drzava, onda ce krenuti da traze alternativna resenja, pa ako se muslimanima ne svidi onda ce bombe mala padati po njihovim glavama!
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina