Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bečki institut: Srbija u EU do 2015. godine  (Pročitano 4404 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Meni smrdi samo gay parada... ipak smo mi Srbi, a nasa nacija i istorija je svetinja...

Nacionalno jedinstvo i nacionalnost, uvijek prije EU...

Da da to se ti plasis gay parada,mene to se netice nije moj problem ...oni koji idu tamo pa bacaju kamenje,molotov koktaile oni se plase jer nisi dovoljno hetero pa se plase da ih nebi to pogodilo....da Vlado od jedinstva i nacionalnosti se zivi....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Meni smrdi samo gay parada... ipak smo mi Srbi, a nasa nacija i istorija je svetinja...

Svašta. Pa ima i Srba homosexualaca i Srpkinja homosexualki, pa i bisexualki. Ovo treće je dobrom delu muške populacije posebno simpatično  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5610

Da da to se ti plasis gay parada,mene to se netice nije moj problem ...oni koji idu tamo pa bacaju kamenje,molotov koktaile oni se plase jer nisi dovoljno hetero pa se plase da ih nebi to pogodilo....da Vlado od jedinstva i nacionalnosti se zivi....

Klasična budalaština pederskih organizacija. Kakvi bre gejovi... nazovimo ih pravim imenom, pederčine!
 Smile

Svašta. Pa ima i Srba homosexualaca i Srpkinja homosexualki, pa i bisexualki.Ovo treće je dobrom delu muške populacije posebno simpatično  Smile

Nenormalnom delu muške populacije!  Smiley 1
« Poslednja izmena: 08. Jul 2007, 11:37:14 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S7220

Svašta. Pa ima i Srba homosexualaca i Srpkinja homosexualki, pa i bisexualki. Ovo treće je dobrom delu muške populacije posebno simpatično  Smile
Naravno da ima, ima i narkomana, ali nema kao u zemljama EU ili Hr... Odreci se svete zemlje i herojske istorije da bi postao Evropljanin materijalista... haha ne, makar mi ostalo zrno soli...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Stvarno pričaš napamet. Odakle ti podatak da više ima homosexualne populacije u Hrvatskoj ili nekoj zemlji EU nego u Srbiji? Ti iznosiš ovde svoje emocije a ne činjenice.

Da je sveta zemlja ne bi išli samo na fotosafari pa povratak u Beograd ili Dortmund, nego bi pravili kuće i ostajali sa porodicama po Zvečanu i Kosovskoj Mitrovici. Ovako je tamo samo obična demagogija - moći će društvu u kafani da pokaže kako je bio, pozirao i otišao.

« Poslednja izmena: 08. Jul 2007, 11:44:01 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S7220
Liturgija je tebi slikanje!? Ako nisi vjernik nista ti ne daje za pravo da pljujes po vjerskim obredima.

Stvarno pričaš napamet. Odakle ti podatak da više ima homosexualne populacije u Hrvatskoj ili nekoj zemlji EU nego u Srbiji? Ti iznosiš ovde svoje emocije a ne činjenice.
Procitaj bolje, mislio sam na narkomane. Pricam napamet, ali je tacno, ako te interesuje, provjeri...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple Iphone 5

Kipar je u sličnoj situaciji, ali je bar Vlada u Nikoziji priznata u celom svetu (osim Turske) kao legitimna i legalna Vlada celog Kipra. Svi znamo da to u Srbiji nije slučaj.

Koliko je meni poznato i vlada u Beogradu je medjunarodno priznata, a vlasti u Pristini nigde nemaju drzavnicki legitimitet. Losa ti paralela sa Kiprom.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Klasična budalaština pederskih organizacija. Kakvi bre gejovi... nazovimo ih pravim imenom, pederčine!
 Smile

Svašta. Pa ima i Srba homosexualaca i Srpkinja homosexualki, pa i bisexualki.Ovo treće je dobrom delu muške populacije posebno simpatično  Smile

Nenormalnom delu muške populacije!  Smiley 1

A snimanje tuđih devojačkih zadnjica od 18 do 39 godina  po celoj Srbiji i postiranje istih po internetu je specijalitet normalnog, hrišćanski posvećenog dela muške populacije  jeli "moralni" Kombi  Smile
« Poslednja izmena: 08. Jul 2007, 12:37:44 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple Iphone 5
Gde ste vi otisli....Alo bre tema je o ulasku u EU!  Smile
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S7220
Ja kazem da se ne uzbudjujete... ipak ce biti paket za zemlje bivse SFRJ...  Smile

Procjene: Bosna i Hercegovina, Srbija i Albanija do 2015. u Evropskoj uniji

24SI - Bosna i Hercegovina, Srbija i Albanija će do 2015. postati članice Evropske unije, a do 2017. godine biće i u eurozoni, procjena je bečkog Instituta za upoređivanje međunarodnih ekonomija.

U budućim zemljama članicama EU-a, koje se nalaze uglavnom na Balkanu, privredni razvoj je neočekivano dobar, naglašava stručnjak toga instituta Vladimir Gligorov.

Sve zemlje bilježe stalni rast bruto nacionalnog proizvoda, a uz velike eksterne i interne neravnoteže, prije svega na tržištu rada, čini se da stabilnost cijena nije ugrožena, dodao je on.

Čak i u Turskoj i Srbiji, gdje su cijene i kurs nacionalne valute izloženi jakim oscilacijama, čini se da je rizik od ozbiljne krize jako mali, naglasio je Gligorov, prenose agencije.

Uz makroekonomsku stabilnost, čini se da se učvršćuje i politička stabilnost, a izgledi na evropsku integraciju su se za vrijeme njemačkog predsjedanja EU-om poboljšali i doprinose pozitivnim privrednim kretanjima, kazao je on.

Prema procjeni bečkog instituta privredni rast ostaće između 5 i 6 posto godišnje, dok će investicije i izvoz još brže rasti.

Procjena instituta za pristupanje EU:

* Bugarska 2007.
    * Rumunija 2007.
    * Hrvatska 2010.
    * Makedonija 2013.
    * Albanija  2015.
    * BiH  2015.
    * Srbija  2015.
    * Crna Gora  2015.
    * Kosovo poslije 2015.
    * Turska 2015.-2020.

(fena.ba)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.