Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 21:45:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beba o Voji  (Pročitano 5099 puta)
13. Apr 2007, 13:52:23
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
Vladimir-Beba Popoviæ o Koštunici, medijima
Uništene su sve društvene vrednosti
Autor: E.B. | 13.04.2007 - 10:14

Posle skoro dve godine æutanja, Vladimir - Beba Popoviæ dao je ekskluzivni intervju za najnoviji broj magazina „Status“. „Blic“ prenosi deo ovog opširnog intervjua.
U ovoj godini imali ste dvadeset jedno roèište. U Beograd dolazite retko, da li samo zbog suðenja?
- Uglavnom. Cilj ovih kriminalaca koji su danas na vlasti je i bio da me izbace iz zemlje i sklone iz javnosti Srbije. Poslove su mi uništili do te mere da sam morao da prodam firmu koja je bila jedna od najuspešnijih agencija u poslednjih dvadesetak godina.
Kako vam danas izgleda Srbija, kad se gleda iz Austrije?
- Preciznije iz Britanije, jer sam se u meðuvremenu privremeno preselio tamo. Srbija mi izgleda taèno onako kako su Koštunica i njegova banda i najavljivali, a ja poèetkom 2004. u jednom intervjuu predvideo. Puèisti od 12. marta, uz pomoæ ratnih zloèinaca, a predvoðeni frustriranim akademicima, udbaškim vladikama i Miloševiæevim tajkunima vode Srbiju u 19. vek, ne bi li tamo uz pomoæ KGB-Rusije izmenili istoriju i kako bi Dobrica, Koštunica, Mantija i Jovica ispravili „nepravdu“ i završili ono što nisu bili u stanju Miloš i Apis, Ratko i Radovan. Oni to i ne kriju, vidim da to nikome i ne smeta, osim malom preostalom delu graðanske Srbije koja se uništava, naziva radikalnom i izdajnièkom i kojoj je onemoguæeno da igde išta kaže.
Neæete, valjda, reæi da je medijska situacija gora nego za vreme Biroa za informisanje?
- Prepoznajem finu ironiju u vašem pitanju i zaista se nadam da nema nikoga ko se bavi medijima, a da ne vidi da ovakvo jednoumlje i „kontrola istine“ nisu bili ni pod Brozom, a ni pod Miloševiæem. Èaves i Kastro graðanima daju više medijskih sloboda od Tadiæa i Koštunice. Danas medijima vladaju novac, strah i interes.
Da li je ova crna slika posledica beèko-londonskih salonskih analiza ili, prosto, plod ljutnje na politièke protivnike?
- Svejedno èega. Pesimizam je, pre svega, posledica realnosti kako naša zemlja izgleda na kraju prve decenije 21. veka. Nespremna da izaðe iz lažnih mitova srednjeg veka, bezuspešno tražeæi nacionalni identitet i interes, a suoèena sa prispelim raèunima bahatih cehova raznih „otaca nacije“. I tako tumara bez cilja i plana i sve nas vuèe u ambis. Uništene su sve društvene vrednosti, zato i nema presuda za ratne zloèine, priznanja genocida, deklaracije u Skupštini.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Citat

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Puèisti od 12. marta, uz pomoæ ratnih zloèinaca, a predvoðeni frustriranim akademicima, udbaškim vladikama i Miloševiæevim tajkunima vode Srbiju u 19. vek, ne bi li tamo uz pomoæ KGB-Rusije izmenili istoriju i kako bi Dobrica, Koštunica, Mantija i Jovica ispravili „nepravdu“ i završili ono što nisu bili u stanju Miloš i Apis, Ratko i Radovan. Oni to i ne kriju, vidim da to nikome i ne smeta, osim malom preostalom delu graðanske Srbije koja se uništava, naziva radikalnom i izdajnièkom i kojoj je onemoguæeno da igde išta kaže.

Људи, не знам за вас, али кад погледам овакву кукњаву особе која долази у Србију само због свог тужакања, дође ми да сеирим.
Посебно кад такве јадиковке чујем једном недељно на "Пешчанику".

Патите мишеви!

IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Реинкарнирани Џингис кан

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Било би чудно да то није рекао, јер о његовим вредностима боље да не причамо:

Квалитет људског материјала код нас је јако лош. Балкан је на жалост, генетска депонија.

Да је Балкан генетска депонија не тврдим ја већ наука.То је раскрсница путева којима су вековима пролазиле и укрштале се стотине народа свих могућих раса.

( Владимир Поповић Беба у интервјуу сарајевским Данима )

I was repelled by the conglomeration of races which the capital showed me, repelled by this whole mixture of Czechs, Poles, Hungarians, Ruthenians, Serbs, and Croats, and everywhere, the eternal mushroom of humanity-Jews and more Jews.
To me the giant city seemed the embodiment of racial desecration.
The German of my youth was the dialect of Lower Bavaria, I could neither forget it nor learn the Viennese jargon. The longer I lived in this city, the more my hatred grew for the foreign mixture of peoples which had begun to corrode this old site of German culture.

( Адолф Хитлер, Мајн Кампф )
IP sačuvana
social share
Radix omnium malorum est cupiditas. ( I Timoteo 6,10 )

All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing. ( Edmund Burke )

Wer nicht von 3000 Jahren weiß sich Rechenschaft zu geben, bleibt im Innern unerfahren, mag von Tag zu Tage leben. ( Johann Wolfgang von Goethe )

Truth is incontrovertible, malice may attack it and ignorance may deride it, but, in the end, there it is. ( Winston Churchill )
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Opa, duh je doveo svoje drugare da nam zajedno pokažu da je Gering bio dobar.

Vladimir-Beba Popoviæ o Koštunici, medijima
Autor: E.B. | 13.04.2007 - 10:14

Posle skoro dve godine æutanja, Vladimir - Beba Popoviæ dao je ekskluzivni intervju za najnoviji broj magazina „Status“. „Blic“ prenosi deo ovog opširnog intervjua.
U ovoj godini imali ste dvadeset jedno roèište. U Beograd dolazite retko, da li samo zbog suðenja?
- Uglavnom. Cilj ovih kriminalaca koji su danas na vlasti je i bio da me izbace iz zemlje i sklone iz javnosti Srbije. Poslove su mi uništili do te mere da sam morao da prodam firmu koja je bila jedna od najuspešnijih agencija u poslednjih dvadesetak godina.
- Preciznije iz Britanije, jer sam se u meðuvremenu privremeno preselio tamo. Srbija mi izgleda taèno onako kako su Koštunica i njegova banda i najavljivali, a ja poèetkom 2004. u jednom intervjuu predvideo. Puèisti od 12. marta, uz pomoæ ratnih zloèinaca, a predvoðeni frustriranim akademicima, udbaškim vladikama i Miloševiæevim tajkunima vode Srbiju u 19. vek, ne bi li tamo uz pomoæ KGB-Rusije izmenili istoriju i kako bi Dobrica, Koštunica, Mantija i Jovica ispravili „nepravdu“ i završili ono što nisu bili u stanju Miloš i Apis, Ratko i Radovan. Oni to i ne kriju, vidim da to nikome i ne smeta, osim malom preostalom delu graðanske Srbije koja se uništava, naziva radikalnom i izdajnièkom i kojoj je onemoguæeno da igde išta kaže.
Neæete, valjda, reæi da je medijska situacija gora nego za vreme Biroa za informisanje?
- Prepoznajem finu ironiju u vašem pitanju i zaista se nadam da nema nikoga ko se bavi medijima, a da ne vidi da ovakvo jednoumlje i „kontrola istine“ nisu bili ni pod Brozom, a ni pod Miloševiæem. Èaves i Kastro graðanima daju više medijskih sloboda od Tadiæa i Koštunice. Danas medijima vladaju novac, strah i interes.
Da li je ova crna slika posledica beèko-londonskih salonskih analiza ili, prosto, plod ljutnje na politièke protivnike?
- Svejedno èega. Pesimizam je, pre svega, posledica realnosti kako naša zemlja izgleda na kraju prve decenije 21. veka. Nespremna da izaðe iz lažnih mitova srednjeg veka, bezuspešno tražeæi nacionalni identitet i interes, a suoèena sa prispelim raèunima bahatih cehova raznih „otaca nacije“. I tako tumara bez cilja i plana i sve nas vuèe u ambis. Uništene su sve društvene vrednosti, zato i nema presuda za ratne zloèine, priznanja genocida, deklaracije u Skupštini.

Izvor: Blic
« Poslednja izmena: 13. Apr 2007, 17:05:28 od RufusBG »
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
UNIX
Browser
Opera 9.10
Izgleda da se bliski saradnik Svilanovica, podredjeni Cedomira Jovanovica priprema za finu infiltraciju medju nacionalisticke slojeve drustva kako bi bio spreman za buducu nacionalisticku vlast u Srbiji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Било би чудно да то није рекао, јер о његовим вредностима боље да не причамо:

Квалитет људског материјала код нас је јако лош. Балкан је на жалост, генетска депонија.

Да је Балкан генетска депонија не тврдим ја већ наука.То је раскрсница путева којима су вековима пролазиле и укрштале се стотине народа свих могућих раса.

( Владимир Поповић Беба у интервјуу сарајевским Данима )

I was repelled by the conglomeration of races which the capital showed me, repelled by this whole mixture of Czechs, Poles, Hungarians, Ruthenians, Serbs, and Croats, and everywhere, the eternal mushroom of humanity-Jews and more Jews.
To me the giant city seemed the embodiment of racial desecration.
The German of my youth was the dialect of Lower Bavaria, I could neither forget it nor learn the Viennese jargon. The longer I lived in this city, the more my hatred grew for the foreign mixture of peoples which had begun to corrode this old site of German culture.

( Адолф Хитлер, Мајн Кампф )

Када такав нациста каже да Србија иде у лоше правцу, то је сигуран знак да у ствари иде у сасвим добром правцу Smile Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
On bi trebalo da potrazi strucnu pomoc. Tolika opsednutost Koshtunijem opasno utiche na njegovo zdravlje. Smile
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Е да је Беба једини... Smile
Сад ћу баш да слушам емисију госпођице у педесетој која здраво-мрзи-Коштуницу Smile
Смеха, смеха, смеха дајте деци! Smile
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 M 
ljudi, sorry, omako mi se ovaj post...briši
« Poslednja izmena: 22. Apr 2007, 16:56:38 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 21:45:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Voji Beba

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.