Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:41:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Vase misljenje povodom postavljanja pomenutih baza

Glasanje završeno: 21. Sep 2016, 02:28:25

O da, bice
10%  (3)
Mozda
13.3%  (4)
Nema sansi
26.7%  (8)
To nam je spas
23.3%  (7)
To ce biti nasa propast
26.7%  (8)
Ukupno glasova: 24
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Baze Ruske Federacije u Srbiji?  (Pročitano 28776 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 161
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.109
a sto ne i milosevice?

oni su manje pokrali od DOSosvske bande

Mozda su manje pokrali novcano (jer ih je manje bilo i nisu jos bili toliko uvezbani u kradji) ali su zemlju totalno unistili ludackim ratovima, koji je doveo da hiperinflacije koji je neposredno unsitio 1000 puta vise od lopova iz DOS-a (mada realno nema to veze sa dos-om vac sa genom prokletot balknaskog mentaliteta, srbi su najvece secikese i lopovi sto sam stariji sve vise uvidjam sa kakvom bandom zivim!)!
Pa sad ti tako retardirana izracunaj koliko je to 1000 puta vise!
A posto nazalost kradje i srbiji postaje zakonita i velicana ocekujem i od vas zaludjenih burekovca isto, sve lopov do lopova, jedino sto ste se prekrstili kao i jebani popovi pa tu kradju anzivate, investicije, pomoc, pamet, itd, nebeski ludi narod...
« Poslednja izmena: 13. Feb 2016, 23:06:10 od reb0rn »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.109
Srbi vuku cela kola.

Uzmi reseto, pa protresi, neka ostane ono pjur...da vidis kako kola drugacije vuku.

Ovako, cepimo sebe zbog kurte i murte (to nam u genima), zato ovako i prolazimo...sve nam kao zao....a najmanje zalimo sebe.
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 161
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.109
Znas kakve osobe zale sebe??
Narcisionost je bolest!, cak i zatucana religija nas uci prizemnosti i ljubavi prema drugom, iako je ne postujem neke delove cenim!

Ali ko sebe nazove nebeskim narodom, diagnoza moze biti jedino kolektivno ludilo, jer to normalna osoba nikad ne bi ni pomislila!

Da bi te drugi cenili, prvo ti moras postovat SVE susede, ne onako lazno kao sto pokusavamo, pa ocekujemo da svi nasednu na te nase lazne zalopojke, a posto svet nije lud onda kmecimo decenijama!
A to sto su nam susedi takvi kakvi jesu, to nam ne daje pravo da mi budemo jos gori!
Aj hrvate sto mrzimo, al kad cujem da masa ljudi pljuje po kosovarima kao da su niza bica ili albancima, bude mi smesno, ni mene licno njihova vera ne zanima i iritira ali to mi ne daje pravo da cak ni da posmilim da proteram 1-2 miliona ljudi!!! pogotovo sto oni tu terirotiju nisu osvojili vec su je kupili $$$ od vas zloradih izdajica sa kosova koji ste prodali bulju pa sad u NS i BG se busate ko sljam nad sljamovima!
« Poslednja izmena: 14. Feb 2016, 00:42:24 od reb0rn »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.109
Tako je, skroz si u pravu.

Samo ti je redosled malo pomesan. Prvo ide nacionalna svest, pa onda postovanje drugih.

E kada je tako, nema zime ni za sta  Smile
« Poslednja izmena: 14. Feb 2016, 00:42:20 od Arijada (drugi profil) »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 161
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.109
Tako je, skroz si u pravu.

Samo ti je redosled malo pomesan. Prvo ide nacionalna svest, pa onda postovanje drugih.

E kada je tako, nema zime ni za sta  Smile

Nacionalna svet u 21 veku??? da se nisi kasno setila ili si pala sa nekog brda gde su te drzali u podrumu, kad se evropa ujedinjuje ti bulaznis o nekim nacijama, upoznao sam jednog profesora od 90 godina, kaze mi decko sta ocekujes ranije su ovde na brdovitom balkanu i evropi bili samo plemena, kako se danas srbi i hrvati mrzi tad su se tako mrzela ta plemena, dok ih "zaboravih" ime nije pokorio i ujedinio!

Snaga amera je bas u tome sto su oni jedna zemlja, ostrvo ili kako vec, smandrljali su sve vere i nacije u jedan lonac jer su skontali da su tako jaci!

A ti srbendo cekaj tu nebesku zemlju pod tom sljivom ako se i ona ne osusi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.109
Amerika nije nacija. Amerika je produkt i nad tim produktom je zestoka cizma.

Srbija sebe ne smatra "nebeskom", kako zelis da predstavis.

Srbin samo hoce malo da predahne od sranja koja mu drugi serviraju.

I svi drugi gaje svoju nacionalnu svest. Sta je u tome lose? Samo se Srbinu vec dugi niz godina to gazi.

U cemu je onda problem?

Ti bi da silujes a ja ne dam? E to vec nije lepo.

Pusti me da budem Srbin a ja cu da te postujem kao suseda. Deal?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 161
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.109
Kako gaje nacinalnu svest kad cela evropa ulazi u EU i NATO, nema tu busanja, isli spustis glavu ili ti je polupaju!

I ja neznam ko dira srbe, nisu usli kopneno nazalost jer je to bio jedino moguci spas od domacih izdajnika, a mi smo usli vojno u hrvatcku, bosnu, busali se u sloveniji pa dobili po tamburi, vrsili etnicko ciscenje na kosovu, i onda se cudili sto su nas malo bombardovali?!? da nismo mozda ocekivali ruze sa neba ili da nam dozvole 20 godina rata kao i siriji???
Oni bednici sto su iz HR proterani ti isti su pre toga proterali 200 000 hrvata iz hrvatcke, pa sad kad su sami izbeglice nek se zapitaju sto su digli ruke na komsije!!!?

Srbi ako nisu naucili da se zlo zlom vraca, neznam kad ce, jer smo se smucili celom svetu, budi sigurna da nas niko ne zali jer su svi videli hladnjace, granatiranje vukovara i sarajeva, paljenje sela po kosovu! itd!
Ako mislis da nas zlocini koje su cinile druge strane aboliraju onda stvarno nisi citava!

Svaki zlocin je svojstven, a pogotovo za gubitnike kao sto smo mi bili, tada je pritisak na iste 3x veci, kao i sto je bilo pristiska na neamcku i fasiste koji i dalje traje! tako ce i pritisak na srbe zbog 90-tih trajat jos bar 50 godina!

Da smo pametni iz gresaka i sopstvenog zla naucili bi nesto, prihvatili istinu i rekli deci, da gresili smo 90-tih gresili su i drugi ali to nas ne opravdava, za sve sto smo zasrali sami smo krivi, ni EU ni USA ni Rusija vec mi sami!
« Poslednja izmena: 14. Feb 2016, 01:39:11 od reb0rn »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.82
.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

4294825.jpg
(68.66 KB, 400x294)
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.109
Neka ga, zna i on da to sve nije tako.

Ja se ne osecam krivom, niti svoj narod krivim za bilo sta.

Pokusali su da nas siluju (nelegitimno), pokazali smo im srednji prst, dobili po nosu, pa sta? Opet zivimo i sinonim smo za slobodu, za sopstvenu misao.

Svi oni znaju koliko im je kratak fitilj, pa zato sagorevaju.

Pred nama je vecnost.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 161
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.109
Neka ga, zna i on da to sve nije tako.

Ja se ne osecam krivom, niti svoj narod krivim za bilo sta.

Pokusali su da nas siluju (nelegitimno), pokazali smo im srednji prst, dobili po nosu, pa sta? Opet zivimo i sinonim smo za slobodu, za sopstvenu misao.

Svi oni znaju koliko im je kratak fitilj, pa zato sagorevaju.

Pred nama je vecnost.  Smile

Pa verujem da se sa vama monstrumima sa srednjim prstom slazu, i 10 miliona ljudi kojima je buducnost unsitena, milion izbeglica na svim stranama, a i 150 000 ubijenih oni se tek slazu sa tim vasim nebeskim prstom
Ali po vama sigurno su za to sve krive vece sile galaxije ili imperije, vi mali neduzne amebe sto ste drzali nozeve u rukama i davili civile dok ste urlali svoje nakazne nacionalisticko pijane pesme to je bilo verovatno u dilerijumu od zlih zraka koje vam je zao svet oko vas servirao u vasim umobolnim glavama ......
Vas ne treba zalit vas treba unistiti kao ideologiju zla, ekonomski vas toliko sjebat da vam dete sutra nema ni tih 200gr parizare da prezivi jer i u njihovim glavama iste ideje trpate...
ako mislite da se istorija sakriti moze, grdno se varate, tesko se sakrivala i pre 1000 godina, a danas je sve to digitalno dokumentovano, sva vasa zverstva od potpisivanja papira milosevicu do guranjem prsta UN-u pa sve do glasanja za pokusaj genocida na kosovu sve je to snimljeno i sacuvano, a vasa deca ce silom biti naterana da vide istunu, pa ce se vas monstruma oni normalni stideti!
A ona deca podla kao i vi e oni ce silom prirode nestati i zumreti, od gladi ili bombi sve jedno, priroda je neumoljiva
« Poslednja izmena: 14. Feb 2016, 02:40:59 od reb0rn »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:41:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.