Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Feb 2026, 05:55:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 205 206 208 209 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bayern Munchen  (Pročitano 367254 puta)
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Rumenige: Roben ostaje i ako Bajern bude igrao Ligu Evrope

Predsednik Bajerna Karl Hajnc Rumenige poručio je navijačima da ne brinu oko eventualne prodaje Arjena Robena u letnjem prelaznom roku, jer se to neće dogoditi.

Rumenige se osvrnuo na nedavnu izjavu Robena da ni po koju cenu neće igrati u Ligi Evrope.

"Svi mi želimo da igramo Ligu šampiona i moramo da učinimo sve da se to i desi. Ali jedna stvar je stopostotno tačna - bez obzira na to u kom takmičenju budemo igrali, Roben će biti s nama", rekao je Rumenige.

Блиц
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
Bajern želi crveno-belog Ganca

Bajern iz Minhena sprema pare za reprezentativca Gane. Napadač koji igra odlično ove sezone kako za reprezentaciju "crnih zvezda", tako i za Sanderlend, želja je Jupa Hajnkesa.

Trener koji će od leta preuzeti rukovođenje timom aktuelnog šampiona Nemačke spreman je da plati 12 miliona funti za Asamou Đana.

Kako tvrde nemački mediji, Bavarci već duže vreme prate igre napadača "crnih mačaka", ali će najverovatnije morati da povećaju ponudu i to dosta, jer je engleski klub za Đana platio Renu 13 miliona funti. Momak iz Gane je postigao 10 golova za Sanderlend, a menadžer "crveno-belih" je nedavno izjavio da ne želi da proda Đana ispod 30 miliona funti.

http://sportal.rs/news.php?id=48650
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Mario Gomez:"Bolji smo od Real Madrida!"

Napadač Bajern Minhena, Mario Gomez, smatra da i pored loše sezone, nemački klub i dalje može da parira najvećim klubovima Evrope.

Bajern igra jednu od gorih sezona u poslednjih nekoliko godina, juri kvalifikacije za Ligu Šampiona, ali napadač nemačkog kluba, Mario Gomez,  smatra da su Bavarci i dalje jedan od najboljih timova u Evropi.

"Što se tiče sportskog aspekta, Bajern je i dalje veliki klub. Mislim da možemo ravnopravno da se uporedimo sa Real Madridom koji je trenutno jedan od najvećih klubova u Evropi."

"Što se tiče same igre, mislim da smo čak ispred kraljevskog kuba!" rekao je Gomez.

Napadač Bajern Minhena ističe da i pored neuspešne sezone, ni u jednom trenutku ne razmišlja o eventualnoj promeni sredine.

"Srećan sam u Bajernu. Prošle sezone sam pomišljao da odem na neku pozajmicu kako bi redovno igrao, ali nikada nisam nameravao da trajno napustim Bajern!" dodaje Gomez.

Mario se nalazi u odličnoj formi ove sezone i do sada je postigao 19 golova u Bundesligi.

http://www.sportske.net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
Riberi ostaje u Bajernu

Frank Riberi istakao je da ne namerava da napusti Bajern, iako je njegovo učešće u Ligi šampiona sledeće sezone neizvesno. Riberi je rekao da klub prolazi kroz težak period, jer nije obezbedio plasman u Ligu šampiona sledeće sezone. On je rekao i da je drugo po kvalitetu evropsko takmičenje Liga Evropa - "đubre".

- Kvalitetnim igračima je teško jer nisu sigurni da li će se njihov klub plasirati u Ligu šampiona. Kroz to sam prošao tokom moje prve sezone u Bajernu, kada smo igrali Kup UEFA i to nije bilo zabavno rekao je Riberi, a prenosi Beta.

Bajern se trenutno nalazi na trećem mestu u Bundes ligi koje sledeće sezone vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona i ima bod više od četvrtoplasiranog Hanovera. Riberi je ove sezone odigrao 20 prvenstvenih utakmica, postigao je četiri gola i imao 15 asistencija.

- Već sam odlučio da ostanem u klubu. Moj ugovor sa Bajernom ističe za četiri godine i uopšte ne razmišljam o transferu. Osećam se dobro u Bajernu i ne želim da odem - zaključio je Riberi.

http://sportal.rs/news.php?id=48682
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Могу ли сутра добити Нирнберга  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
http://www.fudbal91.com/fudbalski_klubovi/poredjenje_klubova/Nirnberg_vs._Bajern_Minhen
Pogledaj, ako te mrzi ja cu ti reci moje misljenje kvota je tu oko 1.6 tako da je solidna kvota, ali cesto im je Ninberg bio trn u oku tako da mozes da gadjas i gg ili gg3+
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Ма знам али Бајерн мора добити Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
Odigraj pele i ja cu to gaziti, Ninberg im dodje proslih godina kao filijala pa im mozda sad daju bodove a mislim da im je ova pozicija na tabeli dosta iznad realnog tako da gadjaj na Bajern.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Odigraj pele i ja cu to gaziti, Ninberg im dodje proslih godina kao filijala pa im mozda sad daju bodove a mislim da im je ova pozicija na tabeli dosta iznad realnog tako da gadjaj na Bajern.

Гађаћу те у вугла ако промашим  Smile Smile Smile  Форсирам их па шта буде Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
A ti kurvo posalji jos neki fix, posto sutra vece garant ce biti, ,,a mene boli uvo ja na 2 eura 20 taman da popijem,,  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 205 206 208 209 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Feb 2026, 05:55:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.