Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 12:14:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bayern Munchen  (Pročitano 346666 puta)
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
Zastava DE-Munchen...SRB-Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N 73
ljudi cuo sam da je bayern zainteresovan za berbatova , timoscuka i arsavina ... el zna neko nesto vise o tome ??? sto se mene licno tice najvise bix voleo da dodje arsavin ...  Smile
IP sačuvana
social share
Der Mann muss sehr geduldig und beharrlich sein, wenn er etwas erreichen will
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Zainteresiran sam i ja za Monicu Bellucci... pa to ne znači da će bit nešto od toga
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N 73
Ja sam pitao da li neko zna nesto vise o tome a ne sta to znaci i da li ce od toga nesto da bude ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
Danas je procurela prica da je Bajern zainteresovan za Berbatova, ali je Ramos bio jasan do sada - ili 30 miliona ili nista. Ja ne verujem da je Bajern spreman da plati 30 mil., ali je do kraja prelaznog roka sve moguce.

To je jedina informacija koja se danas nasla u medijima tako da vise od toga ne boh mogao da ti kazem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N 73
ja sam cuo da ce bajern za zimski prelazni rok izdvojiti za transfere 30 mil. tako da je sada prilika da kupe berbetova ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
Iskreno ja mislim da je Ramos mnogo zacepio. Nije da je Berbatov los ili bilo sta, ali mislim da realno ne vredi toliki novac.  Ako je vec pitanje Berbatov ili Arsavin, onda je bolje da uzmu Arsavina, mislim da bi kostao 10-ak miliona manje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N 73
ma kakvix 10 miliona manje ... zenit trazi 24 mil. funti i on ne vredi toliko al ajde jbg.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Henes: "Lukas, manje pričaj"

Generalni menadžer Bajerna Uli Henes zatražio je od Lukasa Podolskog da manje priča i da se koncentriše na igru.

Podolski je nekoliko puta u prethodnih par meseci ponovio da nije zadovoljan što je rezerva Miroslavu Kloseu i Luki Toniju. "Drago mi je što je prelazni rok završen, jer će sada Lukas moći da se koncentriše na svoj posao u Bajernu. Mora da prestane da se žali i lamentira nad teškom sudbinom. Na svetu postoje i teži poslovi od zanimanja – fudbaler Bajerna", rekao je Henes.

Podolski je u julu razgovarao s novim trenerom Jirgenom Klinsmanom zbog toga što je prošle sezone samo četiri puta bio starter u Bajernu, koji je osvojio prvenstvo i kup Nemačke.

Na Evropskom prvenstvu u Austriji i Švajcarskoj Podolski je demantovao sve kritičare, pošto je na šest utakmica dao tri gola i bio ubedljivo najbolji igrač Nemačke, koja je stigla do finala EP.

Podolski je u Bajern došao u leto 2006. iz Kelna, koji je tada za njega dobio deset miliona evra na ime obeštećenja.

Još pre toga smatran je najvećim talentom u nemačkom fudbalu, ali u Bajernu nije dobio mnogo prostora.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N 73
      Danas Kahn igra oprostajnu utakmicu protiw Reprezeentacije Nemacke i bice pocasni kapiten Bayern@ - jednom se radja owakaw Golman  ... srecan odlazak u penziju OLI !!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Ribery odradio prvi trening!

Bayernov francuski ofenzivni vezni nogometaš Franck Ribery vratio se u četvrtak radu s loptom nakon teške ozljede na Europskom prvenstvu početkom ljeta...

Ribery je zbog ozljede ligamenata lijevog koljena, zadobivene u utakmici s Italijom na Euru, morao dugo pauzirati. Podsjećamo, Bayernov je napadač stradao nakon što ga je u duelu odgurnuo Gianluca Zambrotta.

U četvrtak je francuski reprezentativac odradio prvi konkretniji trening...

- Radili smo svaki dan s puno zanosa i elana s Franckom, koji se osjeća sve stabilnije i sve bolje se kreće. Njegov povratak na teren očekujemo do kraja ovog mjeseca – izvjestio je Bayernov trener Jürgen Klinsmann.

Izvor: Nogometni - Magazin
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 12:14:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.253 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.