Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jan 2026, 08:56:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bayern Munchen  (Pročitano 365010 puta)
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson C902
Hitzfeld: Klinsmann je prvoklasno rješenje za Bayern

Bayern ima novog trenera, koji će doduše, morati pričekati do kraja sezone i odlaska Ottmara Hitzfelda. Novi strateg Bavaraca nije iz prve skupine željenih, nije stigao ni Guus Hiddink, ni Marcello Lippi, ni Jose Mourinho, ni Marco van Basten. Ipak, izbor se ne čini uopće loš. Na klupu će od ljeta sjesti klupska igračka legenda i čovjek, koji je svoj prvi trenerski posao obavio sjajno. Jürgen Klinsman je na posljednjem Svjetskom prvenstvu 2006. godine upravo u Njemačkoj kao izbornik odveo Elf do 3. mjesta.

- Cijelo vrijeme smo govorili da ćemo dovesti onoga koga želimo. A htjeli smo to napraviti što prije - kaže generalni menadžer Bayerna Uli Hoeness.
Klinsmann je s trenutačno vodećom njemačkom momčadi potpisao dvogodišnji ugovor.

- Iskreno sam sretan što ću biti dio Bayerna. Ovo je posebna situacija, slična onoj od prije tri i pol godine kada sam postao izbornik Njemačke. Velika je čast raditi u Münchenu i, na neki način, nastaviti s poslom koji sam započeo u reprezentaciji - kazao je oduševljeni Klinsmann.

Bivši njemački izbornik nakon SP-a uživao je u svom domu u SAD, ali ovu ponudu nije mogao odbiti:

- Razgovarao sam sa suprugom o povratku u Njemačku i ona se složila. Nazvao me predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge i pristao sam. Bayern je jedan od najvećih klubova u Njemačkoj, kada razmišljate o Bundesligi, prvo vam na pamet padne Bayern.

Klinsmann će novi posao preuzeti 1. srpnja, a u Bayernu je već dvije godine proveo kao igrač. Bilo je to od 1995. do 1997., kada je osvojio naslove u Kupu Uefe i Bundesligi. Iako nije radio nakon SP-a, u Bayernu su oduševljeni, pogotovo čovjek kojeg će Klinsmann naslijediti.

- Čestitam Uliju Hoenessu na ovoj odluci. Jürgen Klinsmann je fantastičan trener i on poznaje Bayern. Isto tako, zna engleski, talijanski i francuski, tako da će moći komunicirati s igračima. Veliki je motivator i prvoklasno je rješenje. Sada i ja mogu raditi u miru - kazao je Ottmar Hitzfeld.

Oliver Kahn, kapetan Bayerna, odlazi u mirovinu na kraju sezone, pa neće raditi pod Klinsmannom. No, on nije tako oduševljen:

- Uopće me ne zanima ova tema. Svu energiju usmjerio sam na ovo što se sada događa. Nije mi bitno tko će biti trener sljedeće sezone, ali naravno da Klinsmannu želim sve najbolje.

Izbornik Njemačke, koji je Klinsmanna naslijedio na klupi, Joachim Löw, bio je iznenađen:

- Za mene je ovo iznenađenje, jer sam nakon našeg nedavnog razgovora mislio kako se neće vratiti nogometu. Bayern će za njega biti veliki projekt.

Javili su se i konkurenti, trener Werdera Thomas Schaaf kaže 'ne razmišljam o tome hoće li im on pomoći', a i njegov ponajbolji igrač Torsten Frings u sličnom tonu dodaje 'ne zanima me, stvarno me uopće ne zanima'. To je normalno jer Klinsmann još nije preuzeo novi posao, pa je menadžer Zelenih Klaus Allofs u pravu kad kaže:

- Ovo je veliko iznenađenje za mene. Samo se nadam da neće preuzeti Bayern koji je postao prvak.

U svakom slučaju Klinsmannu neće biti jako, u Njemačkoj, kao i svugdje, velike su zvijezde pod posebnim povećalom.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                              Toni Kroos potpisao ugovor sa Bayernom do 2012.

Bayern Munchen je sa svojim najvećim talentom Toniem Kroosom potpisao novi ugovor. To je rekao generalni menadžer Uli Hoenes poslije prijateljske utakmice Bayerna i olimpijske reprezentacije Kine.

Igrač koji je napunio 18 godina prošli tjedan, dobio je profesionalni ugovor do 30. lipnja 2012. godine. Do sad je juniroski reprezentativac bio vezan s Bayernom do 2011. godine juniorskim ugovorom.

Kroos je u Bayern stigao iz redova Hanse u ljeto 2006. godine, a u jesen iste godine je nastupio za U-17 reprezentaciu na svjetskom prvenstvu, na kojem je Njemačka osvojila treće mjesto i to je bio turnir na kojem je prvi put pokazao svoj veliki potencijal, budući da je proglašen najboljim nogometašem turnira, a bio je i najbolji strijelac.

U Bundesligi je debitirao ove sezone, a do sada je skupio četiri ligaška nastupa. Vrhunac sezone je bio njegov nastup u utakmici Kupa UEFA protiv beogradske Crvene Zvezde, kada je ušao kao rezerva i u posljednjim minutama utakmice asistirao za izjednačujući gol, a onda i sam postigao pobjednički.

Kroosa se smatra jednim od najtalentiranijih europskih nogometaša i sigurno je kako će navijači Bayerna biti presretni zbog toga što je svoju budućnost za sada vezao uz taj klub.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson C902
Klinsmann će u Bayernu koristiti metode iz reprezentacije

Jurgen Klinsmann, trener Bayerna od sljedeće sezone, kaže kako namjerava u svom trenerskom poslu na klupi Bayerna koristiti iskustvo koje je stekao vodeći njemačku reprezentaciju.

43-godišnji trener je njemačku reprezentaciju odveo do trećeg mjesta na svijetu koristeći inovativne metode treninga zasnovane na njegovom dobrom poznavanju osobnosti i mogućnosti svakog pojedinog igrača, a sada planira isti način rada primijeniti i nakon što od Ottmara Hitzfelda preuzme momčad Bayerna.

"Cilj mi je unaprijediti svakog igrača. Moramo se u potpunosti koncentrirati na individualce u momčadi i raditi sa igračima na osnovi onoga što o njima znamo, o tome kakve su im prednosti i rezultati i kakve osobnosti imaju. To smo radili u reprezentaciji, a sada ćemo i na klupskom nivou. Sjajno je što ću ponovno surađivati sa nekima od igrača sa kojima sam radio i u reprezentaciji." rekao je Klinsmann.

Klinsmann je jučer dogovorio dvogodišnju suradnju sa Bayernom, koji je, zahvaljujući boljoj gol razlici od Werdera, trenutno na vodećem mjestu bundesligaške ljestvice. Otkako je napustio izborničko mjesto Klinsmann je punio svoje baterije u Sjedinjenim Državama, gdje živi.

Predsjednik Bayerna, Franz Beckenbauer, koji je također kao trener vodio i njemačku reprezentaciju i Bayern, kaže kako jedva čeka da Klinsmanna vidi na djelu: "Za dvije godine u reprezentaciji je pokazao kako ima hrabrosti koristiti neuobičajene metode rada. Rekao bih da se radi o modernom treneru, čiji primjer sada mnogi slijede. Zadovoljni smo što je prihvatio našu ponudu, te da je Karl-Heinz Rummenigge došao na ideju da ga dovedemo."

Sa Klinsmannom je pregovarao generalni menadžer Bayerna Uli Hoeness, koji kaže kako je sve prošlo glatko. "Pozvao sam ga i on je razmišljao preko noći, a nakon toga je izrazio veliku želju za dolaskom. Mi smo željeli čovjeka koji slijedi svoju viziju, ima vlastite ideje, želi napredovati i voli davati priliku mladim igračima. U Klinsmannu smo pronašli osobu koja ujedinjuje sve ove karakteristike." rekao je Hoeness

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                           Borowski od ljeta u Bayernu

Iako drugi dio Bundeslige još nije ni započeo, u redovima Bayerna već polako počinju sa sastavljanjem momčadi za novu sezonu. Nakon što je obznanjeno kako će Ottmara Hitzfelda na ljeto zamijeniti Jürgen Klinsmann, potvrđeno je i ime prvog igračkog pojačanja...

Njemački reprezentativac i član Werder Bremena Tim Borowski od iduće sezone novi je igrač Bayerna. 27-godišnjem veznjaku na ljeto istječe ugovor s Werderom, što čelnici bavarskog kluba nisu propustili te će Borowski od iduće sezone stopama Miroslava Klosea.

Odlazak Borowskog iz turskog je Beleka, gdje se Werder nalazi na pripremama, potvrdio i sportski direktor Klaus Allofs, koji se nije činio previše iznenađenim ovakvim raspletom: "Još u prošloj godini ponudili smo Timu novi ugovor, ali on nije pristao na pregovore. Kada se otvori mogućnost da možete besplatno dovesti njemačkog reprezentativca, onda morate računati s ovakvim raspletom."

Borowski je u omladinske redove Werdera stigao 1996. iz lokalnog FC Neubrandenburga, a od 2001., od kada je u kadru prve momčadi, u dresu bremenskog kluba odigrao je 157 bundesligaških utakmica i postigao 21 pogodak.

Sportnet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

.:::I_am_legend:::.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 782
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia e61
Da bar dobijaju neku lovu , neg ide za dz.  Smile
Izdajica  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Zašto izdajica, molim te lijepo? Ajde, pokušaj obijasnit zašto bi transfer u drugi klub - što je sasvim normalna stvar za profesionalnog nogometaša - bila izdaja...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 782
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia e61
Zašto izdajica, molim te lijepo? Ajde, pokušaj obijasnit zašto bi transfer u drugi klub - što je sasvim normalna stvar za profesionalnog nogometaša - bila izdaja...

Zato sto su samo Werder i Bajern veciti rivali ko kod nas Partizan i Zvezda ili Hajduk i Dinamo !!!
Jel mozes ti da zamislis da Rukavina iz Hajduka predju u Dinamo ??? I on ti onda ne bi bio izdajica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Kao prvo, Bayern i Werder nisu "večiti rivali". Otkud ti to?

Kao drugo - profesionalni nogometaš igra za onaj klub koji mu ponudi povoljniji ugovor. To je posao, kao i svaki drugi. Nema to nikakve veze sa izdajom. On je nogometaš, od nogometa živi, od nogometa zarađuje za život... zašto ne bi otišao tamo gdje mu nude više novaca?

Kao treće - Borowski je u Werder došao kao profesionalac, nije on Werderov junior, dijete kluba, nego je došao u Werder jer su mu ponuđeni povoljn financijski uvjeti, pa sada odlazi u drugi klub koji mu nudi povoljnije financijske uvjete.

Ja zaista ne vidim u čemu je tu problem?
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 782
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia e61
aj reci koje veciti rival ako ne  Werder i Bajern ???

Profesionalnom fudbaleru nisu bitne toliko pare ima on dovoljno para i u Werderu 56 000 e nedeljno , on ako je profesijonalac on ce igrati fudbal iz ljubavi !

Borowski je Werderovo dete ako nisi znao!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
aj reci koje veciti rival ako ne  Werder i Bajern ???

U prvom redu HSV, svojedobno čak i Borussia Moenchengladbach, u 90-tima i Borussia Dortmund, pa čak i Schalke.

Werder nikako.

Profesionalnom fudbaleru nisu bitne toliko pare ima on dovoljno para i u Werderu 56 000 e nedeljno , on ako je profesijonalac on ce igrati fudbal iz ljubavi !

U pravu si, profesionalnom nogometašu novac uopće nije bitan. Čak štoviše, profesionalni nogometaš prezire novac. Njegov životni cilj je igrat nogomet besplatno.

Aha... da... Baš tako.

Borowski je Werderovo dete ako nisi znao!!

To nisam znao. Mislim da ipak nije, ali to moram provjerit.

EDIT: da, u pravu si... Borowski je junior Werdera.
« Poslednja izmena: 14. Jan 2008, 16:39:50 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jan 2026, 08:56:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.