Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jan 2026, 23:06:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bayern Munchen  (Pročitano 363274 puta)
Zvezda u usponu

I was born intelligent - education ruined me.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1275
Zastava /dev/null
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Desire HD
ne igra bayern ove sezone ligu shamiona  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Most Java developers wear glasses because they don't C#.
Consultant is someone who takes a subject you understand, and makes it sound confusing.
Any fool can use a computer. Many do.
There is only one satisfying way to boot a computer.
If you don't know how to do something, you don't know how to do it with a computer.
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung Lunar XZ130
 Samo da ne nalete na Partizan i oswajaju garant.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I was born intelligent - education ruined me.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1275
Zastava /dev/null
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Desire HD
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Most Java developers wear glasses because they don't C#.
Consultant is someone who takes a subject you understand, and makes it sound confusing.
Any fool can use a computer. Many do.
There is only one satisfying way to boot a computer.
If you don't know how to do something, you don't know how to do it with a computer.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1079
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Bajern doveo trinaestogodišnjaka iz Perua

Čelnici minhenskog Bajerna potpisali su ugovor sa trinaestogodišnji Peruancem Pjerom Laraurijem, preneli su nemački mediji.

Peruanski tinejdžer je prehodnih mesec dana trenirao u Bajernovom kampu i tamo je ostavio sjajan utisak, pa su čelnici nemačkog tima na kraju odlučili da ga zadrže u svojim redovima.

Larauri, koji igra u veznom redu, do sada je bio član peruanskog tima Ester, a u domovini su ga već mnogi uporedili sa argentinskim "čarobnjakom" Lionelom Mesijem.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Henes: Bio sam glup što sam štedeo

Sportski direktor minhenskog fudbalskog kluba Bajern Uli Henes nazvao je sebe glupanom zato što nije ranije dao više novca za dovodjenje kvalitetnih igrača.

"Tokom Liga kupa prošle nedelje razmišljao sam u sebi koliko sam bio glup što nisam ranije trošio novac", rekao je Henes u intervjuu magazinu "Štern".

Henes je dodao da ljudi žele "da vide spektakl, velika imena i zabavu".

"Za dosta ljudi nije bitno da li ćemo ostvariti profit ili ćemo da izgubimo novac. Bitno je da ekipa igra atraktivan fudbal. To me malo plaši, jer ako je to politika na duže staze, to može biti opasno", rekao je nekadašnji reprezentativac Nemačke.

Bajern je prošle godine bio četvrti u nemačkom prvenstvu, a ovog leta minhenski tim je potrošio 70 miliona evra na pojačanja. U redove Bavaraca su, izmedju ostalih, stigli Frank Riberi, Luka Toni, Miroslav Klose i Hamit Altintop.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Volim te mama,al ne više od Dinama

Zodijak
Pol
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Luka Modrić u Bayern za 30 milijuna eura! U Maksimiru su na pragu još jednog senzacionalnog transfera. Ponajbolji europski nogometni klub Bayern iz Münchena, prema neslužbenim informacijama, zakapario je Dinamova veznjaka Luku Modrića.

Pojedinosti ugovora su, navodno, dogovorene potkraj prošlog tjedna, a u prilog toj tezi govori i činjenica da sportski direktor kluba Zoran Mamić nije bio u Braunschweigu s Brankom Ivankovićem koji je gledao igru Werdera u kup-utakmici s tamošnjim Eintrachtom.

Zoran Mamić se nije pojavio ni na utakmici s Interom u Zaprešiću i moguće je da je tih dana upravo finalizirao pojedinosti ugovora. Detalje koji su još nepoznati, ali bi, po svemu sudeći, mogla biti potvrđena teza Zdravka Mamića koji je još prije istaknuo da će za svoja tri štićenika (Eduardo, Ćorluka i Modrić) inkasirati oko 50 milijuna eura. Luka Modrić je na utakmici s Interom zamijenjen već u 30. minuti zbog problema s koljenom i sve podsjeća na sličan scenarij pod kojim se odvijala priča o prelasku Vedrana Ćorluke u Manchester City.

Dinamovi čelnici očito ne žele ništa prepustiti slučaju i riskirati moguću ozljedu prije velikog posla! A kapetan bi danas u susretu s Domžalama trebao predvoditi momčad u uzvratnoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka, unatoč teškoćama s bolnim koljenom.

Zasad nije poznato kada bi se Luka Modrić mogao otisnuti put bavarske prijestolnice. Sve, naravno, ovisi o Dinamovoj europskoj misiji ove sezone. Što znači da bi Luka u Maksimiru trebao ostati sve  dok Dinamo igra u europskim natjecanjima.

Izbore li plavi Ligu prvaka ili natjecanje nastave u Kupu Uefe, to bi značilo da Modrić u klubu ostaje do daljnjega. Također, dođe li do prelaska već ove sezone, Modrić, prema pravilima u europskim natjecanjima, ne bi imao pravo nastupa za Bayern, koji igra u Kupu Uefe, zbog toga što je već igrao za Dinamo u pretkolima Lige prvaka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Luka Modrić u Bayern za 30 milijuna eura!

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39841
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Što znači da bi Luka u Maksimiru trebao ostati sve  dok Dinamo igra u europskim natjecanjima.

sto znaci jako kratko  Smile

ps: moje misljenje je da on nije za bayern
« Poslednja izmena: 07. Avg 2007, 09:25:43 od klody »
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ma nema on nikakve veze sa Bayernom to hrvati mlate praznu slamu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Ima, ima...

Samo, vjerujem da neće bit za toliku lovu... 30 milijuna je ipak previše za igrača koji se praktično nije dokazao u ozbiljnijoj ligi... a pogotovo ako se u vidu ima činjenica da ove sezone neće moći igrati za Bayern u euro-natjecanjima

Ali vjerujem da će Modrić otić u Bayern... Bundesliga je dobra odskočna daska za neku od jačih liga... A Bayernu fali igrač takvog tipa...

Sve u svemu, taj mi se tranfer čini prilično moguć.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jan 2026, 23:06:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.