Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 22:51:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 238 239 241 242 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bayern Munchen  (Pročitano 348775 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Nokia krntija
Posto smo i ja i cale konstatovali da Celsi uzima kad je Drogba izjednacio, a dobili i zvanicnu potvrdu kad je Roben omasio penal, bilo je pitanje kome ce Ceh da odbrani u penal seriji? Uzima Olic loptu, kazem calu "Ovaj!" Zasto? Pa nie RASAN!"

A i Svince isto... videlo mu se u faci da se usro kao picka.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Gledam sinoc onog Svajnija, ne sme da gleda Robenov penal u produzetku...usro se covek...a posle hoce da sutira u odlucujucoj seriji penala.  E pa ne ide to tako batice, ili imas muda ili te necija pljeskaju po guzi, trece nema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Ja sam postao mnogo jak kada je rec o igracima koji mase penale  Smile Ovo je vec jedno 6. put ove sezone uzastopce da pogadjam ko masi  Smile Prvo poluvreme sam gledao kuci , posle smo ja i ortak gledali u pabu. Roben uzima da sutira i tu sam znao da Ceh brani.

U produzecima je bukvalno skoro svako mogao da omasi. Al realno sta ce im jebo te zalet od 20 metara izvan sesnaesterca? Jebo te pa koliki je to vremenski period dok ti stignes do lopte , sta ti sve padne na pamet do tada. Za Olica sam predpostavio da masi , al nisam hteo da kazem da ne bi ispao mrzitelj Hrvata  Smile

Enivej ne gotivim nijednu ekipu vec onaj najbolji stil kad tokom meca pocnes da navijas za neki tim. Tako sam ja za Celzi. Inace jer Staridz isto suspendovan ili ga jednostvano Mateo nije upotrebio ? Vidim sav je skenjan na slikama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
mob
Nokia 
Da sad svi su znali ko ce da omasi i sta ce biti.... Smile   Bajern je bio bolja ekipa na terenu veci deo tekme,ali jbg,valjda kad se toliko ekipa ispromasuje padne samopouzdanje pa na kraju popuse na penale.Roben nije,niti ce biti ikad veliki igrac,i on i onaj Svajnstajgner moraj kod Nojera na casove da uce penale.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung 
Ja sam postao mnogo jak kada je rec o igracima koji mase penale  Smile Ovo je vec jedno 6. put ove sezone uzastopce da pogadjam ko masi  Smile Prvo poluvreme sam gledao kuci , posle smo ja i ortak gledali u pabu. Roben uzima da sutira i tu sam znao da Ceh brani.

U produzecima je bukvalno skoro svako mogao da omasi. Al realno sta ce im jebo te zalet od 20 metara izvan sesnaesterca? Jebo te pa koliki je to vremenski period dok ti stignes do lopte , sta ti sve padne na pamet do tada. Za Olica sam predpostavio da masi , al nisam hteo da kazem da ne bi ispao mrzitelj Hrvata  Smile

Enivej ne gotivim nijednu ekipu vec onaj najbolji stil kad tokom meca pocnes da navijas za neki tim. Tako sam ja za Celzi. Inace jer Staridz isto suspendovan ili ga jednostvano Mateo nije upotrebio ? Vidim sav je skenjan na slikama.

Pa kad si rasni psiholog Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 578
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.5.8
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Vi sto pisete kako se neko usrao zbog izvodjenja penala, ne biste ni loptu pogodili, a kamoli vise.
IP sačuvana
social share
Strpljenje je moc
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Nokia krntija
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Slucajno juce upalih na TV-u Bazel i Jang Bojse i onog malog Albanca Sacirija kako daje gol u stilu Robena. Njega je valjda Bajern vec kaparisao ? Sjajan pazar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Nokia krntija
Да. Рече онај коментатор да ће Бајерн да искешира 10 милиона.

Исто као завршавају посо са Хеведесом.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Hovedes...Izbecio sam se prvo jebo te stalno mesam njega i Humelsa pa reko nece valjda Borusija da rasproda ekipu  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 238 239 241 242 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 22:51:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.