Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 20:43:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bayern Munchen  (Pročitano 347036 puta)
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
Zastava DE-Munchen...SRB-Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N 73
Landon Donovan presao u Bajern na pozajmicu i igrace do 1.marta 2009 god.  ... videcemo sta zna owa americka zvezda koji je  6 puta proglasavan za najboljeg igraca MSL lige ...  Smile
IP sačuvana
social share
Der Mann muss sehr geduldig und beharrlich sein, wenn er etwas erreichen will
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Luca Toni: Ne sanjam povratak u Italiju

Talijanski napadač minhenskog Bayerna, Luca Toni, toliko se udomaćio u njemačkoj Bundesligi da smatra kako će ondje i završiti nogometnu karijeru...

Čini se da povratka u Seriju A neće biti, iako profesionalni život nogometaša ne dopušta baš takva nagađanja. Ipak, ako se Tonija danas pita Bundesliga pruža toliko pozitivnih stvari da nema potrebe mijenjati tako ugodnu sredinu.

Osim toga, statistička razina njegove uspješnosti kazuje da se vrlo dobro snašao u Münchenu za čiji je najbolji nogometni klub postigao 39 golova u 46 odigranih utakmica.

- Uistinu mi je dobro ovdje. Teško je reći hoću li u Bayernu završiti karijeru, ali sada mogu reći da se osjećam vrlo zadovoljno. Čak sam počeo govoriti njemački, premda mi to predstavlja velike poteškoće. Ugovor mi ističe 2011. godine, nismo razgovarali o njegovom produljenju, ali mi je naznačeno da bih čak i po završetku karijere mogao preuzeti neku od uloga u klubu - priznaje Toni.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Landon Donovan presao u Bajern na pozajmicu i igrace do 1.marta 2009 god.  ... videcemo sta zna owa americka zvezda koji je  6 puta proglasavan za najboljeg igraca MSL lige ...  Smile

Landon Donovan će ostati u Bayernu

Najbolji američki nogometaš Landon Donovan (26) karijeru će nastaviti u minhenskom Bayernu. Rezultat je to odluke struke njemačkog bundesligaša kod kojih je Amerikanac bio na probi...

Iako je njegovo druženje s minhenskim klubom zamišljeno samo kao održavanje forme za vrijeme trajanja pauze u američkoj nogometnoj ligi (MLS), Donovan se svidio klupskom treneru Jürgenu Klinsmannu koji smatra da bi ovaj mogao osnažiti napadački red momčadi.

- Dobro se prezentirao na treninzima i svojom nam je brzinom dao napadačku komponentu koju nismo imali - kazao je Klinsmann.

Za početak će nogometaš Los Angeles Galaxyja ostati na posudbi u Bayernu do ožujka, a nakon toga će klub odlučiti hoće li ga angažirati na dulje vremensko razdoblje.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N 73
pobeda Bajerna 4-1 ... strelci su bili ribery,klose,toni i demichelis ... oleoleoleoleole
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Wave II
Podolski želi da ode iz Bajerna

Reprezentativac Nemačke i fudbaler Bajerna iz Minhena Lukas Podolski izjavio je da u januaru želi da napusti redove šampiona Bundeslige.

"Rekao sam upravi kluba da želim da odem u zimskom prelaznom roku", rekao je 23-godišnji Podolski, nezadovoljan statusom koji ima u Bajernu. Podolski je u Bajern stigao iz Kelna 2006. godine. Za reprezentaciju Nemačke nastupio je 60 puta uz 31 postignut gol. Na prvenstvu Evrope u Austriji i Švajcarskoj sa tri gola bio je jedan od najzaslužnijih za plasman Nemačke u finale.

Nameri da napusti klub doprineo je i dolazak reprezentativca SAD Lendona Donovana koji će od januara biti član Bajerna.

Ove sezone je za Bajern postigao samo tri pogotka. Podolski je još letos prvi put izrazio želi da napusti bavarski klub, ali je novi trener Jirgen Klinsman rekao da računa na mladog napadača.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N 73
bre , bre pa nek ide .... bas me interesuje kako bi igrao u nekom drugom klubu ..... dal zaista wredi .... ili mu Bajern jednostawno ne odgovara ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Cinjenica da mali poludi kad zaigra za repku...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
LG L9
ali ja mislim da treba bayern pod hitno da najuri klinsmana,jer mislim da je bayern veliki klub da ima takve trenere,ja ne kazem da je on los daleko od toga,ali mislim da jednostavno bayern treba da ima boljeg strucnjaka
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N 73
ali ja mislim da treba bayern pod hitno da najuri klinsmana,jer mislim da je bayern veliki klub da ima takve trenere,ja ne kazem da je on los daleko od toga,ali mislim da jednostavno bayern treba da ima boljeg strucnjaka
  da si owo rekao pre mesec dana potpuno bixxx se slozio sa tobom ... ali ewo polako je swe bolji , ipak je njemu owo prwi klub koji trenira ... widecete kakav ce klinsi biti za par godina ... al da bi postao dobar moras krenuti od nule .... jbg. tako i on ...  vec kad pricamo o tome .... ja bix otkaz dao Henesu ... sve se plasim da cemo ostati bez Schweinia ... Real mu nudi 6 mil. godisnje a u Bajernu prima 4,5 mil. i ako mu ne povecaju ode nam ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Ne krece se od nule iz Bajerna majku mu Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Köln krenuo u pregovore oko Podolskog

Predsjednik njemačkog Bundesligaša Kölna, Wolfgang Overath, otvoreno je priznao da je krenuo u pregovore s minhenskim Bayernom. Želja je, naravno, kupiti Lukasa Podolskog...

Podolski (23), koji ne skriva da želi otići iz redova aktualnih njemačkih nogometnih prvaka, nogometno je ime stekao upravo u Kölnu, a ljubav koju osjeća prema tom klubu svima je poznata.

- Razgovarali smo sa čelnicima Bayerna i sa Podolskim, i sada čekamo signal iz Münchena. Učinit ćemo sve što možemo da se Podolski vrati kući - kazao je Overath.

Iako u njemačkoj reprezentaciji pruža vrlo dobre igre, Podolski u Bayernu grije klupu. Upravo je to najveći razlog njegove želje za odlaskom. Iako se u igru polako uključuje i madridski Real, a već postoji cijeli niz klubova iz Premiershipa, poznato je da njemački napadač ne bi imao ništa protiv povratka u klub koji ga je 2006. godine prodao Bayernu za deset milijuna eura. Transfermarkt danas Podolskog vreduje četiri milijuna eura više.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 20:43:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.