Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 14:41:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bayern Munchen  (Pročitano 346890 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2169
Zastava Prokuplje
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Odakle ti to?!  Smile

haha kako odakle mu,pa cela evropa prica o tome
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Nokia 3200
hehehehe... Bajern je Ove sezone samo senka od onog od prethodne... A ni tada nisu blistali... Cak i da je ovo tacno, mislim da bi ih zenit ionako  izbacio... Smile
IP sačuvana
social share
Love is love
Two wrongs won't make it right
So let's make love in the dark
Till we break daylight!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
I ja sam cuo da su platili Realu da ih ne napune Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
Zastava DE-Munchen...SRB-Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N 73
hehehehe... Bajern je Ove sezone samo senka od onog od prethodne... A ni tada nisu blistali... Cak i da je ovo tacno, mislim da bi ih zenit ionako izbacio... Smile
e brale moj ne razumes se ti u fudbal , smem se kladit u swoj zivot da ce Bayern ako ne bude bas prvi bit drugi , a kup nemacke ce osvojiti sigurno , a u LS doci ce najmanje do 1/4 ... bilo bi i red da kad Bayern igra slabo dosta dogura , a ne samo klosari iz Milana i Liverpoola , kako god da igraju dolaze najmanje do 1/2 LS ... jbg. nije fer .......  Smile
E zaboravio sam da kazem Zenit je naspram Bayerna , Reala , Juwe-a itd. ziva 0 ...
A jos kad pogledas da ce svi koji im vrede otici pre svega mislim na Arshavina , a Pogrebnjak zeli preci u Bayern tako da Zenit sledece sezone necemo gledati ni u iintertoto kup ...
« Poslednja izmena: 03. Okt 2008, 10:48:24 od BaVaRaC-13 »
IP sačuvana
social share
Der Mann muss sehr geduldig und beharrlich sein, wenn er etwas erreichen will
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Bayern u siječnju dovodi Pandeva?

Aktualni prvak njemačke Bundeslige, minhenski Bayern, traži pojačanje koje bi im olakšalo posao u napadu. Prvi na listi želja je Lazijev Makedonac Goran Pandev (25)...

Problem koji bi minhenski klub mogao imati prilikom realizacije transfera u siječnju je ugovor Pandeva s rimskim klubom. Obećana vjernost im traje do 2011. godine, pa će 20 milijuna eura, na koliko se procjenjuju njegove nogometne vrijednosti, sigurno biti još i skuplje.

Makedonski reprezentativac ove sezone pokazuje zavidnu razinu forme i preciznosti, pa je tako nakon pet utakmica s četiri pogotka lijepo popunio rubriku zgoditaka.

Izvor: Nogometni - Magazin
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Bekenbauer: "Klinsman na ivici"

Legenda Bajerna iz Minhena i nemačkog fudbala Franc Bekenbauer upozorio je aktuelnog trenera bavarskog kluba Jirgena Klinsmana da nema još mnogo vremena da popravi utisak posle izuzetnog lošeg početka sezone. Bavarci ulaze u 7. kolo Bundeslige posle dva uzastopna poraza, a crnu seriju pokušaće da prekinu u gostima protiv jednog od fenjeraša Bohuma.

"Nadam se da će Klinsmanov sistem proraditi, jer je jedna stvar jasna – trebaju mu rezultati", upozorio je Bekenbauer svog nekadašnjeg pulena iz reprezentacije Nemačke.

Klinsman je uspeo da smanji pritisak medija i navijača remijem kod kuće sa Olimpikom iz Liona (1:1) u okviru Lige šampiona, ali je Bajern u Bundesligi i dalje na sredini tabele, sa po 2 pobede, remija i poraza.

"Pretrpeli smo dva poraza, koje smo mogli da izbegnemo i sada moramo da se iskupimo. Ekipa je svesna da je vreme da počnemo da igramo i da napredujemo na tabeli do mesta koje nam pripada", rekao je Klinsman pred meč sa Bohumom.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Danas 3:3 i to kuci, ovo je vise preterano Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
sramota  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
Zastava DE-Munchen...SRB-Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N 73
ja stwarno ne znam sta se desava sa igracima ... jednostavno nemam odgovor ... igraju 35min. dobro i onda jedna akcija protivnika i primimo gol ... ali ja sam uz BAyeRN i kad pobedjuje i kad gubi ... Za BAyeRN  do groba ...  Smile
IP sačuvana
social share
Der Mann muss sehr geduldig und beharrlich sein, wenn er etwas erreichen will
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Podolski: Sa zimom dolazi i moja odluka o ostanku u Bayernu

Treći napadač Bayerna i član njemačke nogometne reprezentacije, Lukas Podolski, kroz par mjeseci će donijeti odluku vezanu uz nastavak svoje karijere...

Podolski, koji teško pronalazi mjesto u udarnoj postavi Bayerna pored Luce Tonija i Miroslava Klosea, zbog čega je u nekoliko navrata spominjao mogućnost odlaska iz kluba, tvrdi da će tu odluku donijeti na zimu.

- U ovom su trenutku moje misli okrenute samo prema Bayernu. Istina je da mi je teško, volio bih zaigrati koji puta od samog početka. Ipak, nemam namjere donositi još nikakvu odluku. I neću to napraviti do zime - kazao je Podolski, koji je zbog svojih izjava došao na verbalni udar čelnika kluba.

Hitzfeld: Bayern će brzo doći na prvo mjesto

Ottmar Hitzfeld, izbornik švicarske nogometne reprezentacije, i dalje vjeruje u svoj bivši klub Bayern, usprkos mizernih rezultata u Bundesligi u zadnje vrijeme...

Hitzfeld je svoju misiju u Bayernu okončao prošle sezone. Jürgenu Klisnmannu je u nasljeđe ostavio naslov pobjednika u prvenstvu i Kupu, kao o momčad satkanu od vrhunskih zvijezda.

Bayern je, međutim, trenutno tek na 11. mjestu u prvenstvu, za vodećim HSV-om zaostaje 7 bodova. U zadnja tri kola Bavarci su osvojili jedan bod. Bez obzira na to, Hitzfeld ne dvoji oko njihovog primata...

- Uvjeren sam da Bayern posjeduje sve što je potrebno za osvajanje naslova prvaka. Istina je da nisu dobro krenuli, ali sezona je duga. Uvjeren sam da će Bayern vrlo brzo zasjesti na vrh ljestvice. Momčad ima karakter i sastavljena je od zastrašujućih igrača – izjavio je na njemačkoj televiziji Hitzfeld, trener koji je 10 od svojih 18 trofeja u karijeri osvojio s Bayernom. Najvažniji je bio naslov europskog prvaka 2001. godine.

Izvor: Nogometni - Magazin
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 14:41:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.498 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.