Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Feb 2026, 12:42:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bayern Munchen  (Pročitano 371142 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Rummenigge: Ribery nije na prodaju

Velikani iz Španjolske i Italije sve češće spominju ime Francka Riberyja u svojim planovima u budućnosti, ali iz Bayerna su jasno poručili da on nije na prodaju ni pod koju cijenu.

"Mogli smo ga prodati već dva puta. Imali smo ponude iz Premiershipa i Primere, ali on ostaje u klubu. Nema te cijene za koju bismo ga se riješili", rekao je Karl Heinz Rummenigge.

"O novim ponudama nećemo uopće ni razmišljati. Imam dobre odnose sa većinom kolega diljem Europe, ali ako oni dođu k meni, odgovor će biti nema šanse", poručio je Rummenigge te dodao:

"On je igrač koji radi razliku na terenu."

Ribery je u Bayern stigao prošlog ljeta iz Marseilla i ove sezone bio je jedan on najvažnijih kotačića Bavaraca u pohodu na dvostruku krunu.

Izvor: Nogometni - Magazin
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
La Repubblica: Bayern nudi Sagnola za Odda

Talijanski dnevnik La Repubblica piše da je Bayern München Milanu ponudio zamjenu igrača, Willyja Sagnola (31) za Massma Odda (31)...

Obojica nogometaša imali su tešku sezonu u svojim klubovima. Sagnol je u Bayernu izgubio mjesto u prvoj momčadi i imao je razmirice sa sada već bivšim trenerom Ottmarom Hitzfeldom, dok je Oddo imao sezonu protkanu ozljedama i nije izabran u talijansku reprezentaciju za Euro.

Transfer Sagno - Oddo ne bi uključivao nikakvu novčanu naknadu, a uprava Milana važe ponudu i odgovor bi se trebao znati u sljedećih nekoliko dana.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Podolski: Promjena statusa ili odlazak iz Bayerna

Napadač Bayerna Lukas Podolski je upozorio novog trenera tog kluba Juergena Klinsmanna kako će razmisliti o odlasku iz bavarskog kluba ukoliko se njegov status ne promijeni u odnosu na proteklu sezonu. 23-godišnji nogometaš je standardni njemački reprezentativac i u nacionalnoj momčadi redovno zabija golove, što je pokazao i u posljednjoj utakmici protiv Poljske, ali u klubu je situacija drugačija.

"O toj temi ćemo razmišljati nakon europskog prvenstva. Imat ću dovoljno vremena da razmislim o svojoj situaciji i onda ću donijeti odluke o budućnosti. Klinsmannu sam jasno rekao da sam nezadovoljan svojom trenutnom situacijom u Munchenu. On zna što može očekivati od mene, a rekao je i kako razumije moje probleme. Nakon Eura ćemo sjesti i vidjeti što će se dogoditi." rekao je Podolski.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Podolski: Žele me Juventus i Tottenham

Najbolji strijelac njemačke nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu, Lukas Podolski (23), otkrio je njemačkom dnevniku Expressu kako ima unosne ponude Tottenhama i Juventusa...

Napadač Bayern Münchena jedan je od najboljih igrača “elfa” na Euru i njegove dobre igre privlače brojne ugledne europske klubove.

- Moj agent me je obavijestio da imam dobre ponude od Juventusa i Tottenhama i to mi je jako zanimljivo – rekao je Podolski, koji u Bayernu od 2006. godine, ali nema stalno mjesto u udarnoj postavi.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Neznam koliko bi se snasao u Juventusu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Juventus je stvoren da unisti igrace. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Podolski: U Bayernu nemaju povjerenja u mene

Napadač Bayerna i njemačke reprezentacije Lukas Podolski je još jednom pokrenuo lavinu špekulacija oko svoje budućnosti izjavivši kako u Bayernu nemaju povjerenja u njega i njegove mogućnosti.

23-godišnji nogometaš u reprezentaciji na europskom prvenstvu, kao i u kvalifikacijama za to natjecanje, pruža sjajne partije, no u Bayernu se još od dolaska 2006. ne uspijeva probiti u prvu momčad.

Od dolaska u klub Podolski je uspio postići samo devet golova, no interesa za njega ne manjka, a najviše su zagrizli engleski premierligaši Tottenham i Manchester City, dok se u posljednje vrijeme govori i o Juventusu, iako to iz tog kluba ne žele javno potvrditi.

Iako na klupu Bayerna od sljedeće sezone dolazi Juergen Klinsmann, čovjek koji mu je uvijek davao priliku dok je sjedio na klupi reprezentacije, Podolski je daleko od toga da je siguran u ostanak, čak štoviše čini se kako priprema teren za odlazak.

"Nisam imao osjećaj da u Bayernu imaju vjere u mene, a nemam ga ni sada. Meni je važno da igram, a to je u Bayernu bio rijedak slučaj. Sve je sada moguće. Imam ugovor sa Bayernom, ali svi znaju da posebne odnose imam samo sa Kolnom, jer je to klub iz grada u kojem sam odrastao. Uvijek sam u reprezentaciji dokazivao svoju kvalitetu u posljednje dvije godine, ali ne možete uvijek svakoga zadovoljiti." - rekao je Podolski.

Ribery bi se trebao vratiti u rujnu

Francuski nogometni reprezentativac Franck Ribery propustit će gotovo dva mjeseca na početku Bundeslige, a oporavljat će se najmanje sljedeća 2,5 mjeseca...

Objavio je to dr. Ludwig Seebauer, specijalist koji je operirao gležanj 25-godišnjeg Francuza.

- Ukoliko sve bude išlo prema planu, na travnjake bi se mogao vratiti u rujnu – izjavio je kirurg iz minhenske bolnice Bogenhausen.

U sljedeća će četiri tjedna Ribery nositi štake, a za šest tjedana morat će na novu operaciju kako bi mu uklonili vijak iz gležnja.

Propustit će i prvu utakmicu Francuske nakon sudjelovanja na Europskom prvenstvu. U kolovozu će “trikolori” igrati prijateljsku utakmicu sa Šveđanima.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 3200
Koliko sam voleo podolskog, toliko me sad nervira... Toliko želi da iskoristi svoje dobre igre na prvenstvu kako bi iskamčio mesto prvotimca u bajernu, da je to strašno... Kako samo ne vidi da su i Toni i Klose matori,i da je on budućnost tog kluba... Ako pre toga ne ode da igra u Totenhemu, koji igra sa jednim napadačem, a to je Berbatov... Ili će možda da bude novi Del Piero u Juveu... Kada razmislim bolje, uklopio bi se on u koncept igre oba tima... Smile
IP sačuvana
social share
Love is love
Two wrongs won't make it right
So let's make love in the dark
Till we break daylight!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Rummenigge: Schweinsteiger i Podolski nemaju sigurno mjesto u Bayernu

Unatoč dobrim igrama i velikim zaslugama što je Njemačka u finalu Europskog prvenstva, Podolski i Schweinsteiger nemaju zagarantirano mjesto u početnoj postavi Bayerna...

Takvo im je što poručio izvršni direktor kluba Karl-Heinz Rummenigge.

- Nema sumnje u to da su sjajno odigrali Europsko prvenstvo, no to im ne obećava početnu postavu u Bayernu. To pojedinac mora zaslužiti svojim igrama u klubu i to iz utakmice u utakmice - jasan je bio Rummenigge.

Izvršni direktor minhenskog kluba osvrnuo se i na igre talijanskog napadača Luke Tonija, također člana njemačkih prvaka:

- Nije on kriv za posrtaj Italije. Dobivao je lopte samo u utakmici protiv Francuske, nije odigrao savršeno, no izborio je jedanaesterac. Mi smo zadovoljni njegovim igrama.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Klinsmann preuzeo Bayern München

Sedam tjedana prije početka nove sezone Bundeslige, Jürgen Klinsmann preuzeo je trenersku klupu Bayern Münchena i vodio je prvi trening momčadi u toj ulozi...

Na prvom treningu momčadi prisustvovalo je samo 12 igrača, a Klinsmann će povodom stupanja na novu dužnost u srijedu održati press konferenciju.

Klinsmann je odveo njemačku nogometnu reprezentaciju do bronce na Svjetskom prvenstvu 2006. godine, nakon čega se povukao i uzeo odmor od nogometa.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Feb 2026, 12:42:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.