Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Jan 2026, 15:21:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bayern Munchen  (Pročitano 363544 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Moj najbolji ortak je rekao pre godinu dana da je Jovetic smejurija od igraca(cisto da vidis da ima i gorih) Smile

Smile Smile , vecina vas je rekla da je Barkos govno ali ja idalje tvrdim da ce on biti igracina ...

nemoj da se smejes
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Ne smejem se.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Tema!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
... ma i ja se slazem da Bayern osvaja titulu, da ,da napad Klose-Toni je stvarno najbolji u Nemackoj, a mozda i sire. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ево песме. Надам се да је то та, коју си тражила.

http://rapidshare.com/files/61641918/FC_Bayern_Muenchen_-_Stern_Des_Suedens.mp3
e taa e fala mnogu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia n73
... ma i ja se slazem da Bayern osvaja titulu, da ,da napad Klose-Toni je stvarno najbolji u Nemackoj, a mozda i sire. Smile

Dzaba im to ako izgube u Beogradu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung Galaxy
Moj najbolji ortak je rekao pre godinu dana da je Jovetic smejurija od igraca(cisto da vidis da ima i gorih) Smile

ko o cemu baba o ustipcima  Smile Smile Smile

ti i tvoj partizan  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e pojma nemam neko me pitao odakle sam evo da mu kazem da ja sam iz makedonije jer nemogu da mu posaljem privatnu poruku neznam kako ako neko zeli da mi objasni kako to ide neka mi posalje privatnu poruku Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39841
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Na tvoje pitanje je odgovoreno u temi Najcesce postavljana pitanja!
Preporucujem takodje da procitas pravilnik Burek Foruma jer ces i u njemu na dosta pitanja naci odgovor, Pored toga, citanjem pravilnika imaces prilike da se upoznas kucnim redom foruma.
Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponavlja.
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Volim te mama,al ne više od Dinama

Zodijak
Pol
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                     Hitzfeld: Da nisam kupio Riberyja, uzeo bih Rakitića

Stidljivo smo ušli u malu bavarsku sobicu hotela Limmerhof, gdje Bayern već osmu sezonu dočekuje sve domaće utakmice. Lice Otmara Hitzfelda, velikog i slavnog trenera, bilo je ozbljino, no iza ledenog pogleda sakrio se simpatični smiješak.

- Jeste li za čašu vina? - pitao je Hitzfeld, kao da je želio da ga manje respektiramo.
Inače ne pijem, no taj put sam pristao.
- Ovo je izvrsno španjolsko vino Baron de Mey. Pijemo ga samo kada smo prvi - nasmiješio se Švicarac.

A Bayern je prvi i doista igra sjajno.
- Hvala na komplimentu, moram priznati da sam zadovoljan početkom sezone. 

S jačanjem momčadi i apetiti rastu. Tri trofeja su želja, što bi vas najviše razveselilo?
- Bayernu treba Liga prvaka i to je svakako osnovni cilj. No, sad imamo momčad koja će se boriti za sva tri trofeja (prvenstvo Njemačke, kup i Kup Uefe). Moja je ambicija da osvojimo sva tri, ako je moguće.

Puno ste toga osvojili u karijeri, da li strast za pobjedama slabi?
- Nikad nisam više uživao u svom poslu. Bayern je za mene veliki izazov i s velikom strašću pristupam radu.

Slažući momčad proteklog ljeta, Hitzfeld je razmišljao o jednom našem igraču.
- Dugo smo čekali odgovor Franka Riberyja, kojeg je želio Real. Da taj posao nije uspio, kupio bih Ivana Rakitića. Njega i njegovu obitelj poznajem iz Basela, sjajan je igrač. Doista imate sreću što je Ivan odlučio igrati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Hitzfeld od kockastih zna još za Mladena Petrića.
- Mladen je moderan napadač, koji će sigurno napraviti pravu karijeru.

Petrić nosi majicu kluba kojem je Hitzfeld podario najveću radost. U Dortmund je 1997. godine donio naslov prvaka Europe.
- To će mi zauvijek ostati najdraži trofej. Imali smo dobru momčad, no nitko, baš nitko nije računao na nas. I zato je bilo tako slatko pokoriti Europu.

Četiri godine kasnije s Bayernom je sve to ponovio.
- Da, no Bayern je veći klub, imao je jaču momčad. Kada bih uspoređivao svoj utjecaj u tim naslovima, neusporedivo je vredniji naslov s Borussijom.

A je li Bayern sada bolji od tog šampionskog?
- Onaj je bio discipliniran i radan, a današnji Bayern ima sve to i još je atraktivniji za gledanje.

Zvonko Komes, koji nam je otvorio vrata do Hitzfelda, pogledao je na sat. Hitzfeld se nasmiješio.
- Bilo mi je ugodno.
A tek nama.

Messi i Cristiano Ronaldo najbolji

Kada biste mogli, kojeg biste igrača ove sekunde doveli u Bayern?
- Lionela Messija, on je trenutačno najbolji svjetski nogometaš. Uz njega, kada bi to bilo moguće, uzeo bih Cristiana Ronalda. To su nogometaši koji, poput našeg Riberyja, stvaraju razliku na travnjaku, gotovo su nezaustavljivi.   

Momčad ste preuzeli u veljači ove godine (ugovor vrijedi do ljeta 2008. godine), no Bayern je završio tek na četvrtome mjestu. Ljetna kupnja sve je promijenila.
- U klubu su shvatili da bez klasnih igrača nema ni momčadi kakvu klub kao što je Bayern zaslužuje. Točno smo znali što nam treba i jako sam zadovoljan sa svim igračima koji su ljetos došli u Bayern. 

Čuo sam za Modrića, ali ga nisam pratio 

Bayernov šef struke, uz puno posla u klubu, mnogo vremena provodi gledajući utakmice diljem svijeta i tražeći nogometaše koji bi mogli osnažiti Bayern.
Tako su Bavarci ljetos za šest milijuna eura kupili 22-godišnjeg Argentinca Ernesta Sosu, koji je trenutačno lakše ozlijeđen, ali koji je u nekoliko utakmica za crvene pokazao da je već klasa.

- Za godinu dana Sosa će biti jedan od glavnih Bayernovih igrača, velik je potencijal. Zapamtite tog Argentinca - rekao je Zvonko Komes. I mi imamo jednog sjajnog 22-godišnjaka, ime mu je Luka Modrić. - Čuo sam za tog nogometaša, pričao mi je Komes o njemu, no nikad ga nismo pratili.

Znam da vi imate mnogo nadarenih igrača - odgovorio je Otmar Hitzfeld kada smo ga pitali što zna o Dinamovu kapetanu i ponajboljem hrvatskom nogometašu. Bayern je trenutačno pun i ne razmišlja o pojačanjima.

Preuzeto s Večernji.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Jan 2026, 15:21:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.