Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Feb 2026, 22:08:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 151 152 154 155 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bayern Munchen  (Pročitano 370670 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 578
Zastava
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.2
jbg.   sa malo jacom odbranom stvarno bi se prosetali LS  Smile
IP sačuvana
social share
Strpljenje je moc
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Uprava Bajerna želi Vučinića

Bavarci planiraju da iskoriste Tonija kao mamac za crnogorskog reprezentativca.

Prema pisanju tabloida, uprava bavarskog kluba je već započela akciju angažovanja sjajnog napadača Rome.

Očekuje se da se uprave ova dva kluba sastanu na leto kako bi pregovarale o Luki Toniju, koji se trenutno nalazi na pozajmici u Romi.

Međutim, pretpostavlja se da bi uprava Bajerna za uzvrat mogla da potraži Mirka Vučinića.

Čelnici Bajerna smatraju da bi on mogao da bude idealna zamena za Frenka Riberija, koji će, po svemu sudeći, napustiti Aliens Arenu na kraju sezone.

Roma bi mogla da se odrekne sjajnog napadača, ukoliko Bavarci ponude za njega najmanj 25 miliona evra i Luku Tonija.

Izvor: Sportske

Кад сам ово прочитао, лампица се упалила  Smile

Мислим да би био савршено појачање!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Slazem se.
Nekako imam osjecaj da bi mu Bajern lezao samo tako.Mirko je vele-majstor fudbala.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Mirko je vrhunski napadac a u to sam se i uzivo uverio na onoj tekmi na Marakani kada su igrale mlade reprezentacije,kada smo bili jedna drzava sa Crnogorcima i kada smo igrali protiv mlade Hrvatske,a Mirko dao 3 gola i to jedan levom,jedan desno i jedan glavom...p.s. tada su i Eduardo i Mordric bili na Marakani,za nas su igrali jos i Krasa i Bole Jankovic i Lazovic ali se ne secam kako se zemlja zvala da li Jugoslavija ili Srbija i Crna Gora to se ne secam...pobedili smo 3-1...

Ali mislim da Mirku nekako Italija odgovara kao zemlja,a da se on toliko stopio sa igrom Rome,stilom fudbala pa i mode da nekako prosto lici na Rominog igraca  Smile ili sam se istripovao...

Ne znam kakav bi on bio igrac bas za Bajern,za Bundes ligu itd. takodje nisam siguran da bi ga Roma prodala,pa i za tolike pare...

Kapiram da Bajern zeli malo da podmladi i osvezi taj spic,kapiraju da je Kole odigrao svoje,ali ne znam bas kakao bi se Mirko tu snasao...To je igrac za Italijanski fudbal,prototip...
« Poslednja izmena: 02. Apr 2010, 16:39:04 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
SCG je bila tad
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Mirko je vrhunski napadac a u to sam se i uzivo uverio na onoj tekmi na Marakani kada su igrale mlade reprezentacije,kada smo bili jedna drzava sa Crnogorcima i kada smo igrali protiv mlade Hrvatske,a Mirko dao 3 gola i to jedan levom,jedan desno i jedan glavom...p.s. tada su i Eduardo i Mordric bili na Marakani,za nas su igrali jos i Krasa i Bole Jankovic i Lazovic ali se ne secam kako se zemlja zvala da li Jugoslavija ili Srbija i Crna Gora to se ne secam...pobedili smo 3-1...

Тог двомеча се сећам као да је јуче био  Smile

Јебига, ја га баш некако видим у шпицу поред Гомеза  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Samsung S500
Ma da... A Gomez je, ono, vrh, pun pogodak.

Daj molim te, pa ona nadrogirana panjina Forrest Gump ima prednost u odnosu na Gomeza. Šta ti to govori o Gomezu?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Форест Гааааааамп ахахаха  Smile

Па нисам ја ништа лепо ни рекао о Гомезу  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Samsung S500
E, nego kako

Run Forrest run... e pa tako Olić igra... baš kao Forrest Gump
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung 
jbg.   sa malo jacom odbranom stvarno bi se prosetali LS  Smile

Била је прошле године мало јача одбрана, па су опет примили четири комада за једно полувреме од Барсе. Smile

Slazem se.
Nekako imam osjecaj da bi mu Bajern lezao samo tako.Mirko je vele-majstor fudbala.

Истина, али је и играч који се јако слабо креће, а тренери по Немачкој баш и не боле такве.
« Poslednja izmena: 02. Apr 2010, 17:16:30 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 151 152 154 155 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Feb 2026, 22:08:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.124 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.