Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Mar 2026, 09:53:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bayern Munchen  (Pročitano 371359 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6700
Nemacka liga je jedna od najslabijih u Evropi trenutno... Smile
]nebih rekoa
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Audi kupio udio u vlasništvu Bayern Münchena

Njemački proizvođač automobila Audi AG, koji je sponzor bavarskog nogometnog giganta Bayern Münchena od 2002. godine, kupio je 9.09 udio vlasništva kluba...

Posao je vrijedan 90 milijuna eura, a tim će novcem Bayern smanjiti dugovanja koja su prisutna zbog ulaganja u izgradnju velebnog stadiona Allianz Arene, a koja je otvorena 2005. godine.

- Uvjeren sam kako će nam ovo partnerstvo otvoriti mnoge poslovne prilike na globalnoj razini – rekao je predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Ugledni njemački proizvođač sportske opreme Adidas od 2002. godine vlasnik je 10% dionica Bayerna.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Van Gaal: Toni može početi tražiti novi klub

Otkako je sjeo na klupu Bayern Münchena početkom sezone, odnos između trenera Louisa van Gaala talijanskog napadača Luce Tonija nije bio najbolji...

Velik dio dosadašnjeg dijela sezone Toni je proveo u redovima druge Bayernove momčadi, a u posljednje je vrijeme javno kritizirao trenera Van Gaala i njegove trenerske metode, te je inzistirao na transferu.

- On sam je rekao da želi otići. U tom slučaju, mislim da si može početi tražiti novi klub. Sigurno je da će klub donijeti konačnu odluku, ali i ja imam nekog utjecaja na cijelu priču – rekao je Van Gaal, koji inzistira da se Toni ponaša neprofasionalno.

- Svi igrači imaju svoje prilike, ali svi moraju udovoljiti zahtjevima koje je Bayern postavio, a jedan od njih je profesionalizam – zaključio je Van Gaal, kojem je i samome pozicija u klubu klimava, budući je Bayern tek na sedmom mjestu bundesligaške ljestvice nakon 13 kola, a prijeti mu i ispadanja iz Lige prvaka.

Toniju aktualni ugovor s Bayernom istječe u lipnju 2011. godine, a interes za njegovom kupnjom pokazali su navodno Roma, Milan i Napoli.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 578
Zastava
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.2
Nemacka liga je jedna od najslabijih u Evropi trenutno... Smile
lol u Evropi . . haha . . ok, svako ima svoje mishljenje ali ovo je  Smile , po meni posle spanaca i engleza nemci imaju najjachu ligu  Smile
IP sačuvana
social share
Strpljenje je moc
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Van Gaal: Imali smo stvarno dobar tjedan iza sebe

Nogometaši Bayerna su vrlo lako došli do sva tri boda u nedjeljnoj utakmici 14. kola Bundeslige. Gostovali su u Hannoveru i pobijedili 3-0...

Najbolji igrač ogleda bio je hrvatski reprezentativac Ivica Olić koji je asistirao kod prvog, a drugi je zabio (na asistenciju Danijela Pranjića) čime je popločao put prema uspjehu.

Trener Louis van Gaal bio je zadovoljan nakon tri boda koja su Bayern izbacila na četvrto mjesto ljestvice. Bayer im bježi šest bodova, Werder tri, a Schalke jedan.

- Imali smo stvarno uspješan tjedan. Ostali smo u igri u Ligi prvaka, a u prvenstvu smo uzeli važne bodove - rekao je Van Gaal i dodao:

- Protiv Hannovera sam posebno zadovoljan kako je igrao vezni red. Napokon su toliko dobro radili da su napadači stalno bili izbacivani u prilike. Kada je takva situacija lako je igrati. Propustiš šansu-dvije, ai dođe treća i zabiješ - rekao je trener koji je živio na rubu zadnjih dana, ali su ga dvije pobjede zaredom očito učvrsnule na trenutačnoj dužnosti.

B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Citat
lol u Evropi . . haha . . ok, svako ima svoje mishljenje ali ovo je   , po meni posle spanaca i engleza nemci imaju najjachu ligu

Sa obzirom da su svi timovi izjednaceni, veliki Bajern kara Bordo u LS kako hoce, a ovima ostalima da ne govorim.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 578
Zastava
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.2
slazem da su svi otprlike izjednacheni , a to za Bayern , deshava se , pa shta sad , ne mozes suditi na osnovi jedne utakmice..  Smile
IP sačuvana
social share
Strpljenje je moc
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung S500
Kad je zadnji put "moćni" Bayern bio prvak Njemačke?

Koji su sve to "velikani" i ugledni klubovi u tom periodu bili prvaci Njemačke?

Kad je "moćni" Bayern ili nekid rugi njemački klub prošao 1/4 finale Lige Prvaka?

U zadnjih pet godina, koliko je njemačkih klubova sudjelovalo u Ligi Prvaka, a koliko ih je prošlo prvu grupnu fazu?

Odgovori na ta pitanja poslužit će ti kao stvaran pokazatelj "snage" njemačke lige.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Samsung S8
Evo faca objasnio, nemam sta da dodam.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Ribery nakon dva mjeseca trenirao sa suigračima

Dva mjeseca zbog problema s tendinitisom u lijevom koljenu francuski veznjak minhenskog Bayerna nije odradio niti jedan trening s ostatkom momčad. No, Franck Ribery ponovno je tu...

Odradio je sjajni francuski nogometaš u utorak trening s ostatkom momčadi nakon kojeg je izjavio:

- Osjećam se dobro, nisam osjetio nikakvu bol. Sve je prošlo u najboljem redu.

- Drago mi je da sam ponovno radio s loptom i sada sam siguran da ću već prije zime igrati. Nisam siguran da ću biti spreman za susret protiv Juventusa (odlučujući za Bavarce u Ligi prvaka, op.a.), no susret protiv Herthe mogao bi biti moj povratnički - nagovijestio je Ribery utakmicu 17. kola Bundeslige koja je na rasporedu 19. prosinca.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Mar 2026, 09:53:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.