Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Mar 2026, 20:02:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bayern Munchen  (Pročitano 371463 puta)
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
Zastava DE-Munchen...SRB-Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia N 73
Odlazak Lucia u korist Simunica bi bio cist promasaj ... to ne sme da se desi . . . ako vec mora neko da ode iz def nek ide Van Bytten . . . Smile ...Velike sanse da Neuer predje u Bajern za nekix 20 miliona evra . . . Smile

Simunic presao u Hoffenheim.Obestecenje 7 miliona evrica.

Toni,KLose,Gomez,Olic..sta ce im ovako velika garnitura,jel planiraju 3-3-4  Smile
i 4-3-3 je osudjeno na propast
i ja se pitam  Smile   pa olic moze igarti i u sredini offanzivno ili po strani ... ali mislim da ce u prvoj biti Gomez i Klose . . .  Smile
IP sačuvana
social share
Der Mann muss sehr geduldig und beharrlich sein, wenn er etwas erreichen will
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6260 Slide
Riberi: "Ili Real ili ništa!" Smile Smile

Fudbaler Bajerna iz Minhena Frenk Riberi izrazio je želju da karijeru nastavi u madridskom Realu.

"Odlučio sam, želim da idem", istakao je Riberi u izjavi za francuski dnevnik 'L'Ekip' i odbacio mogućnost da Bajern zameni nekim drugim klubom osim Realom. "Ili Real ili ništa", kazao je 26-godišnji Riberi.

Real je u letnjem prelaznom roku već izdvojio ogroman novac za dovođenje Kake iz Milana, Kristijana Ronalda iz Mančester junajteda, Karima Benzema iz lionskog Olimpika i Raula Albiola iz Valensije.

Novi cilj je Riberi, koji je za reprezentaciju Francuske odigrao 38 utakmica i postigao sedam golova.

Uprava Bajerna zato ga se sigurno neće odreći za male pare, ali novac nije problem za predsednika Reala Florentina Peresa, koji je od preuzimanja te funkcije 1. juna na pojačanja izdvojio već 209 miliona evra.

Izvor: B92
« Poslednja izmena: 02. Jul 2009, 23:56:25 od Enis - Mafija »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung S500
i ja se pitam Smile pa olic moze igarti i u sredini offanzivno ili po strani ... ali mislim da ce u prvoj biti Gomez i Klose . . . Smile

Ne može Olić igrat u sredini, doktore, ne može nikako... on je igrač tipa prdi-ludi... puno trči, puno radi, puno doprinosti, ali nema nikakvog pojma o nogometu... ne zna dodat kvalitetnu loptu pa da mu život o tome ovisi...

Olić u sredini je, otprilike kao i Gattuso u napadu - ekstremno glupa ideja.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Olić u sredini je, otprilike kao i Gattuso u napadu - ekstremno glupa ideja.
Smile Smile  Smile

Гатузо, ако ништа, успео је да стабилизује пас, уме да да лопту, али што јес' - јес'  Smile Лепо поређење  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia N 73
nisam mislio bukvalno u sredinu , vec nesto kao podolski ... a ti nemoj prichati kakve ideje imaju drugi ... tvoju su daleko poznate u burek savetovaliste ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung S500
nisam mislio bukvalno u sredinu , vec nesto kao podolski ... a ti nemoj prichati kakve ideje imaju drugi ... tvoju su daleko poznate u burek savetovaliste ...  Smile

Da. Za razliku od tebe, čije ideje (tipa "Olić u sredini") cijene i primjenjuju treneri širom Evrope i svijeta.

Bravo, doktore... Ti si mi mustra za pokazivat naokolo  Smile Aha...
« Poslednja izmena: 04. Jul 2009, 16:49:54 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6700
moze da igra po strani ali najbolje se snalazi kao spic
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung S500
U biti, možeš Olića stavit na bilo koje mjesto na kojem do izražaja dolazi njegova brzina i trkački kapacitet... to može bit na krilu, na isturenoj poziciji u napadu ili na nekom desetom mjestu u ekipi.

Da Olića postaviš na beka, on bi opet radio isto ono šta radi kada ga postaviš u napadu - trči do besvjesti, pa ako šta napravi - napravi.

Ali kvalitete koje Olić sigurno posjeduje nikako nisu one kvalitete koje se traže kod ofenzivnog veznog igrača. To je potpuno jasno svakom tko makar i površno prati nogomet.
« Poslednja izmena: 04. Jul 2009, 17:47:58 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia N 73
Bundesligu sigurno vise pratim od tebe i gledao sam 1000 puta Olica .. i sam igram fudbal  Smile  tako da bih mogao on igrati offazivnog veznog ... a da ne zna sutnuti loptu ne bih igaro u bajern  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung S500
Ma da, tako je... tvoje sugestije već proučavaju na UEFA-inim seminarima a tebe zovu za gosta predavača...

Pazi ti to... on gleda Bundesligu....

Nema veze šta ja gledam Olića otkako se pojavio, u Zagrebu, u Dinamu, u HSV-u, u CSKA. u reprezentaciji. Nema veze šta čovjek nikad u karijeri nije igrao u veznom redu. Ne, to je sve nebitno i to je sve zakurac.

Bitno je da ti gledaš Bundesligu i da igraš nogomet.

A dobro, majstore.-.. ti igraš nogomet i gledaš Bundesligu. Ti stavljaj Olića u vezni red. Samo naprijed.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Mar 2026, 20:02:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.119 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.