Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bavljenje politikom najunosniji posao u srbiji !  (Pročitano 6045 puta)
24. Mar 2006, 12:12:02
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Neinteresujeme koliko je to u ostalim zemljama,ali kod nas je to toliko naglaseno da cak i mala deca pocinju da se ponasaju kao nasi politicari.Politicku scenu u srbiji ja dozivljavam kao buvljak na kome sve i svasta mozete naci pa naprimer kada ulazite u njega prvo vam iskacu i nude oni koji nemaju svoje mesto nude vam sve i svasta a zatim i oni koji su na buvljaku od njegovog otvaranja koji se ponasaju kao domacini jer petnaest godina kad konstantno pricas lazi one sve vise postaju istina.Ali nadam se da nespadam i nisam u manjni kad kazem da svi ti politicari u stvari samo gledaju kako da dobro zarade na najprljavi najnemoralni nacin jer u politici samo tako mozes zaraditi u stanju su da bukvalno gaze po svima nama da se kockaju sa nasim zivotima da o malom coveku a govorim o velikoj vecini misle i govore kao da smo mi nepismeni spominju nas samo kad su izbori da bi smo glasali zanjih.Kazite mi koji politicar danasnji nije se nagrebao od ovog jadnog narodai stekao novac moc i poularnost a mi mi kao zamorcici dokle tako poremecaj vrednosti da covek iz kafane vodi ovu zemlju koji nikad nista nije radio prvo dograbi funkciju a onda kupuje skolu u zavisnosti od funkcije stranke su kao sekte clanovi glasaju i za ono u sto sami neveruju a sve to preko nasih ledja kako da napune budzet da bi oni imali redovne plate prvo napune svoje dzepove voze se jahtama prvi put idu na letovanje i zimovanje tek kad uzmu vlast pa se slikaju idu na modne revije itd gradjani znam da kad idete na glasanje vec dug glasate za manje zlo i da trenutno nema dobrog novine televizija su nam puni pliticara umesto nekih vrednosti zato nam je i ovako jer oni sve ovo kreiraju pa naravno sebe najvise i uvek vole ovde tek treba revolucija da se postave vrednosti na svoje mesto pogledajte im samo ponasanje i ophodjenje kakva ce nam deca biti ako stalno ovo gledamo zapitajmo se dali ce nam ikad biti bolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Focus...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 667
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung SGH-D500
Da naravno, sve to stoji. Koji je tvoj plan i tvoja akcija da promenis takvo stanje?
IP sačuvana
social share
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe... A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
To je pravo pitanje ali nista lakse da odgovorim prateci samo logiku pitanje ja kao kad bacite iglu u plastu sena pa ja treba da je nadjem.Petnaest godina ovu zemlju drma virus zvani politika u svim segmentima naseg drustva o svemu konacnu rec daje politika to smo nedavno imali priliku i da vidimo u novije vrema na biranju pesme za eurosong.To se leci tako sto mi zvani masa koji smo do sada birali manje zlo promenimo prvo sami sebe pa ce mo kao takvi promeniti i njih jer mozda mi ovakvi kakvi smo i nezasluzujemo bolje politicare.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Focus...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 667
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung SGH-D500
Odlicno.  (nije ironija). Dakle dosli smo do necega. Budjenje iz mrtvih. Dakle koliko jos danas napravi plan kako ces da unapredis sebe i svoje bliznje. Kako ces zivot sebi da napravis boljim. I videces posle dva meseca rada na tome bice rezultata. A novi politicari vec dolaze...
IP sačuvana
social share
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe... A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Go ahead, make my day

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1430
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
...i vide se u temi 'Forumasi spasite Srbiju...' Salim se, evo ja sam jutros bio na faxu, a onda sam spremao rucak ukucanima, sto je za pocetak dobro delo...
IP sačuvana
social share
Go ahead, make your bed
Pogledaj profil Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Focus...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 667
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung SGH-D500
...i vide se u temi 'Forumasi spasite Srbiju...' Salim se, evo ja sam jutros bio na faxu, a onda sam spremao rucak ukucanima, sto je za pocetak dobro delo...
Odlicno, pocistiti svoju kucu. Sada razmisljati o buducnosti. I naravno raditi. Znaci na ispitima ne prepisivati jer time zajebes sebe a ne profesora. Prema stvarima se postavljati kriticki a ne slepo verovati svemu sto ti drugi ispricaju. I pre svega rad... Na nama mladima je da uzdignemo Srbiju i napravimo je boljom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Go ahead, make my day

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1430
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mudro zboris, prijatelju. I jos: Sokrat rece: 'Znanje je vrlina" pa stoga uciti, uciti i uciti, a onda raditi i raditi, ne samo za sebe. vec i za bliznje. 'Cini dobro, raduj se, cini zlo nadaj se!'
IP sačuvana
social share
Go ahead, make your bed
Pogledaj profil Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Bavljenje politikom je uopste uzev (dakle izuzimajuci sacicu pojedinaca koji mogu da se obogate i novim tehnologijama, eksploatacijom nafte, rudnika isl. mahinacijama) najprofitabilniji biznis za jednu veliku kategoriju ljudi na celom svetu.

Sto samo pokazuje koliko je ljudski rod degenerisan. Jer politikom se u svim zemljama sveta uglavnom (a u Srbiji -- i ostalim zemljama Evrope juzno od Kopenhagena -- iskljucivo) bavi najgori beskarakterni korumpirani a privilegovani olos i drustveni talog...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Lepo je to sto generalizujes stvari i Srbiju stavljas jednaku medju jednakima juznije od Kopenhagena postoji ono ali a to je da Srbija i medju njima u startu je na zadnjem mestu zbog toga sto je u zadnjih petnaest godina bila personifikacija svega loseg i da smatramo da nismo nista lose uradili izgubili smo svih petnaest godina propagandu koja je protiv nas vodjena ne ulazeci u to koliko smo sami tome doprineli prema tome slika o nama uopsteno u svetu ispravljace se ako bi smo sad krenuli u dobrom pravcu jos dugo dugo. . . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Focus...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 667
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung SGH-D500
Nije lepo generalizovati uopste. Sto se tice petnaest godina pa petnaest godina, tu smo gde jesmo. Koje su dalje akcije. Ispravi ono sto moze da se ispravi kod tebe, malo po malo pa ce biti bolje...
@markoni_car- Pravo pitanje koje treba sebi da postavis je sta si naucio danas na faksu...

Izmena:sebi
« Poslednja izmena: 25. Mar 2006, 11:57:39 od mikelandjelo80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.