Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 07:51:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Battlestar Galactica  (Pročitano 51622 puta)

Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
Jaoj, ne bih da nacinjem temu ali meni i dalje nije jasno ko je Kara Thrace, i kako je onako nestala na Zemlji- nasoj zemlji? O. O
Poslednja petorka su sajlonci nastali od koga tacno?
Ljudi sa Kobola su otisli i naselili Zemlju- ali kako su svi sajlonci kao humanoidni? To mi nije jasno.
? I kakav su ono holokaust izveli na prvoj Zemlji?

Moram da priznam da sam 4.  sezonu odgledala za 2 dana u jednom dahu i sada kada se strasti slegnu ostaju neka nejasna pitanja na koja cu, nadam se, od vas dobiti odgovor! :)
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
"We laugh and laugh, and nothing can ever be sad, no one can be lost, or dead, or far away: right now we are here, and nothing can mar our perfection, or steal the joy of this perfect moment." Audrey Niffenegger.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
hoces reci da prve 3 nisi odgledala
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia Lumia 1020
Jaoj, ne bih da nacinjem temu ali meni i dalje nije jasno ko je Kara Thrace, i kako je onako nestala na Zemlji- nasoj zemlji? O. O
Ljudi sa Kobola su otisli i naselili Zemlju- ali kako su svi sajlonci kao humanoidni? To mi nije jasno.

Moram da priznam da sam 4.  sezonu odgledala za 2 dana u jednom dahu i sada kada se strasti slegnu ostaju neka nejasna pitanja na koja cu, nadam se, od vas dobiti odgovor! :)
Pogledaj ponovo epizodu S04E15, ali baš pažljivo pošto su tu zbrzano objasnili sve što pitaš Smile

edit: I nikako sa srpskim titlovima, ni sam prevodilac nije razumeo šta se dešava Smile

edit2: dobro, nije objašnjeno kako je Kara nestala, aj da kažemo da je neki anđeo ili njena reinkarnacija stvorena samo sa svrhom da ih dovede na zemlju i zatim opet nestane Smile

Znači zemlja 1 je bila naseljena sajloncima, a final 5 su jedini od njih koji su preživeli.
« Poslednja izmena: 23. Jul 2010, 17:35:41 od lukpot »
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10

Moram da priznam da sam 4.  sezonu odgledala za 2 dana u jednom dahu i sada kada se strasti slegnu ostaju neka nejasna pitanja na koja cu, nadam se, od vas dobiti odgovor! :)
Pogledaj ponovo epizodu S04E15, ali baš pažljivo pošto su tu zbrzano objasnili sve što pitaš Smile

edit: I nikako sa srpskim titlovima, ni sam prevodilac nije razumeo šta se dešava Smile

edit2: dobro, nije objašnjeno kako je Kara nestala, aj da kažemo da je neki anđeo ili njena reinkarnacija stvorena samo sa svrhom da ih dovede na zemlju i zatim opet nestane Smile

Znači zemlja 1 je bila naseljena sajloncima, a final 5 su jedini od njih koji su preživeli.

Hvala ti na odgovoru! Pogledacu jos jednom.

Smiley

Pogledala sam onaj timeline i sada mi je sve jasno, osim da li je Kara nekakav andjeo...O.o
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
"We laugh and laugh, and nothing can ever be sad, no one can be lost, or dead, or far away: right now we are here, and nothing can mar our perfection, or steal the joy of this perfect moment." Audrey Niffenegger.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
HTC Sensation
Знам бар 10ак људи одавде који обожавају ову серију па ако нису чули да их обрадујем овим наставком...

http://www.imdb.com/title/tt1704292/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia Lumia 1020
Samo što ovaj klip nema veze sa dolazećom serijom Smiley

Pominju da emisija možda neće biti serijalizovana nego "proceduralna", što bi valjda značilo da neće imati dublje priče koje se protežu kroz više epizoda, nego nešto više u star trek/gate fazonu.
I to je ok, ali nije galaktika...
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Kao prvo tek ću početi da gledam ovu seriju i ne želim da prelistavam temu.

Upalim ja prvu epizodu prvog serijala (Naslov: "33"), kad ono: "gledali ste ranije"  Smile

Pogledam ja malo bolje  Smile ma jok to je to s1e1 "33"  Smile

Pregledam prevode koje imam šta i da primetim  Smile  BSG 1x00 - Pilot P1 i BSG 1x00 - Pilot P2 koji se nalaze pre prve epizode. Ali nigde na netu ne mogu da nađem ništa o njima, a kamoli gde da ih "kupim".
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Kao prvo tek ću početi da gledam ovu seriju i ne želim da prelistavam temu.

Upalim ja prvu epizodu prvog serijala (Naslov: "33"), kad ono: "gledali ste ranije"  Smile

Pogledam ja malo bolje  Smile ma jok to je to s1e1 "33"  Smile

Pregledam prevode koje imam šta i da primetim  Smile  BSG 1x00 - Pilot P1 i BSG 1x00 - Pilot P2 koji se nalaze pre prve epizode. Ali nigde na netu ne mogu da nađem ništa o njima, a kamoli gde da ih "kupim".

то ти је друже ово:    http://www.imdb.com/title/tt0314979/

а линк за скидање ти шаљем на пп
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
...

A prequel TV series, Caprica, aired in 2010. A second prequel series, Battlestar Galactica: Blood & Chrome, is currently in production and will air in 2012.

Citat
The adventures of young William Adama in the First Cylon War.

...gledao sam seriju nesto po malo na tv-u, sad skidam pa cu da odgledam sve...a zavrsavam Capricu Smile

Jeste malo starija tema, al' cisto da updatujem za novi prequel...
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.54
mob
Tel.Me Your.Number
Au... ja još nisam završio prvu seriju.... neka ima vremena Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 07:51:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.