Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 19:11:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Planirate da kupite BF4?
Da
26.5%  (9)
Ne
73.5%  (25)
Ukupno glasova: 34
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Battlefield 4  (Pročitano 31571 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49934
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung Galaxy S24
како иде батлфилд на старом добром икспе-у?

Ne ide nikako. Win7 je minimum da bi igra mogla da se pokrene. Tako je bilo i za BF3. 
« Poslednja izmena: 03. Nov 2013, 13:26:25 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Motorola 
Prošao i drugi put,čisto da proverim jesam li bio nepravedno oštar u kritici i gle - nisam ! Crnja me je i dalje izluđivao,a visoka skriptovanost izazivala dosadu.Jedina polu-pozitivna sitnica je mogućnost da se u drugom prolazu koristi oružje "otključano" u prvom.Izbrisah igru bez trunke žaljenja.
Dakle,ako jurite isključivo SP ,zaboravite na ovu igru.Nije vredno vremena potrebnog za skidanje.
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Tel.Me Your.Number
Čoveče, BF uopšte nije pravljen da bude SP. Kampanja je tu tek da prikaže grafiku.

Zašto te crnja nervira? On ne veruje Hani jer ratuju protiv Kineza a ona je i sama Kineskinja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Motorola 
Čoveče, BF uopšte nije pravljen da bude SP. Kampanja je tu tek da prikaže grafiku.

Zašto te crnja nervira? On ne veruje Hani jer ratuju protiv Kineza a ona je i sama Kineskinja.

Čoveče,da li je postojao Bad Company 2 SP ( i bio solidan ) ? Postojao je.
Da li je postojao Battlefield 3 SP ( i bio lošiji od BC2 ) ? Postojao je .
Da li Reloaded "verzija"BC4 ima bilo šta drugo osim SP-a ? Nema .
Ova četvorka je ubedljivo lošija i od BC2 i od Bf3.
Zar nije sam Dajs tvrdio da će u četvorci mnogo više pažnje biti poklonjeno SP-u ? Tvrdio je .
Zar nije pričano kako je novi Frostbajtov endžin znatno unapređenje ? Pričano je. Snimci na YT-u dokazuju da to,u najmanju ruku,nije istina.Ruku na srce,na svojoj mašini ne videh ništa revolucionarno,osim uverljive facijalne mimike,ali to nije vredno dvajsikusur gigabajta.
Hoćemo o crnji ? Tipus sedi u speci-speci-specijalnoj udarnoj grupi i tokom čitave igre radi nešto što je apsolutno nedopustivo : potpuno ignoriše lanac komandovanja ! Komandi lanac nije tu da bi se neko kurčio i šetao čin,već zato što uspostavlja jasan kanal protoka informacija i odgovornosti,dozvoljavajući timu da se fokusira isključivo na zadatak.
Zar tokom prve trećine igre i sam njegov saborac iz tima ne pokazuje izrazito nezadovoljstvo zbog sranja u koja ih crnja konstantno uvaljuje radeći stvari na svoju ruku (dijalog na nosaču aviona,nakon "spašavanja" civila) ? Ja bih se ozbiljno zabrinuo da mi leđa štiti lik koji em nije naročito inteligentan,em je faktor nestabilnosti (niko od nas ne zna kako će dotični reagovati u nekoj hipotetičkoj situaciji).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
SonyEricsson K610i
Citat

Pa... onda je to do "verzije", a ne do igre... koja pun sjaj ima u MP-u.  Smile

Battlefield-u ne treba SP... tako da ni meni nije jasno zašto ga prave...
« Poslednja izmena: 05. Nov 2013, 16:45:41 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Motorola 
Citat

Pa,to sam i pomenuo u inicijalnom postu i čitavo vreme jasno ističem da govorim o SP-u .Pišite peticiju,recite da vam ne treba SP,tražite da se cena igre smanji...60 $ za standardnu i preko 100 $ za digitalnu deluks verziju je jeza !
Mogli su,mirne duše,da naprave jedan malo duži SP nivo prezentacije/testiranja hardvera radi i da time završe.Ovako,da prvi put ulećem u stvar,ne bih se u radnji ni okrenuo ka polici na kojoj ovo stoji.
« Poslednja izmena: 05. Nov 2013, 17:01:47 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
SonyEricsson K610i
Citat

Pa,to sam i pomenuo u inicijalnom postu i čitavo vreme jasno ističem da govorim o SP-u .Pišite peticiju,recite da vam ne treba SP,tražite da se cena igre smanji...60 $ za standardnu i preko 100 $ za digitalnu deluks verziju je jeza !
Mogli su,mirne duše,da naprave jedan malo duži SP nivo prezentacije/testiranja hardvera radi i da time završe.Ovako,da prvi put ulećem u stvar,ne bih se u radnji ni okrenuo ka polici na kojoj ovo stoji.

Mada pazi... kada bolje razmislim...

Battlefield je igra za široke narodne mase - prave je tako da bude "pristupačna" svima - nemaju svi volju ili mogućnosti da igraju multiplejer.
Singlplejer služi kao razbibriga, nešto što pokreneš, odigraš 15 min i ugasiš... i posle radiš nešto deseto na/bez kompjutera.
Iskreno verujem da prosečnog zaposlenog čoveka boli patka za dubinu priče... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Tel.Me Your.Number
Kakve bre široke narodne mase?
BF je 18+ dok je CoD 16+. I neću više da ponavljam Betlfild je multiplejer igra! Kampanja je BONUS, da nisu pravili SP 99.99% bi opet kupilo igru. BF 1942 nema SP. Ovo se ne igra 15 minuta, nije ovo Dota, Lol ili Soliter pa da spičiš jednu partiju ovo se igra po par sati u slobodno vreme godinu-dve dok ne izađe sledeći deo a do tad se otključavaju rankovi, oružja, klase... posle par meseci nove mape, nova vozila, nova oružja.

Što se tiče kampanje meni je bolji od trojke u svakom smislu, trojka ima dosta smaranja sa tenkovima i avionima i misije mi nisu baš nešto zanimljive.
Nema lanca komandovanja jer je protagonista mutav, ko se toga setio je degenerik, isti slučaj bio sa GTA3 koji je izašao pre 10 godina.

Ne znam šta si zapeo za Crnju, nije on ništa kriv neko mora nešto da kaže. To je Dajsova greška što su to tako napravili. Mogli su da naprave kao raspravu između ove trojice i da ih na kraju crnja ubedi da treba da povedu te ljude. U svakom slučaju meni je to uopšte nije presudan faktor, jeste glupo ali previše obraćati pažnju na to... pa mislim jesi li uključio igru da vidiš ko će kako komanduje ili da pucaš iz puške?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Motorola 
pa mislim jesi li uključio igru da vidiš ko će kako komanduje ili da pucaš iz puške?

Šta misliš ko je na forumu ostavio najviše postova na temama o igrama Boemija Interaktivsa ? Ako pogodiš,postavi mi ponovo to isto pitanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
SonyEricsson K610i
Citat
Kakve bre široke narodne mase?
BF je 18+ dok je CoD 16+. I neću više da ponavljam Betlfild je multiplejer igra! Kampanja je BONUS, da nisu pravili SP 99.99% bi opet kupilo igru. BF 1942 nema SP. Ovo se ne igra 15 minuta, nije ovo Dota, Lol ili Soliter pa da spičiš jednu partiju ovo se igra po par sati u slobodno vreme godinu-dve dok ne izađe sledeći deo a do tad se otključavaju rankovi, oružja, klase... posle par meseci nove mape, nova vozila, nova oružja.

Da, pravljena je za široke narodne mase - pravljena je tako da se svidi i dobro legne mnogima.
Zato i pretpostavljam zašto prave singlplejer...
I kako i koliko će neko da igra zavisi od osobe do osobe...
Neko će organizovano da igra na serveru...
Neko će da igra SP...
Kapitalisti je bitno da je kupe...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 19:11:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.