Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 22:59:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Batman: Arkham Asylum  (Pročitano 46154 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
ja sam skinuo neki fix koji omogucava save game i lebdenje, al na 33% igra se nekako ukoci - kad treba da pobegnem iz prostorije sa ona 2 cuvara koja sam spasao batman se ''teleportuje'' ispred onog stakla gde je bila harley i ne reaguje ni jedno dugme osim esc 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
HTC 
i kakva je?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
ja sam skinuo neki fix koji omogucava save game i lebdenje, al na 33% igra se nekako ukoci - kad treba da pobegnem iz prostorije sa ona 2 cuvara koja sam spasao batman se ''teleportuje'' ispred onog stakla gde je bila harley i ne reaguje ni jedno dugme osim esc 
Pa igraj bez fix-a.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

i tako to....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 201
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
preshao sam je , imate fix za sve , zabosce vam igra kod ivy sa nevidljivom biljkom ali i za to ima fix , tj. save , svi fixevi na torentu , a mozda je izashao reloaded ili razor1911 crack full.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
A brate pa nije to to.  Smile
Eto dodjes do Poison Ivy i uzmes save i predjes to bez problema i sve tako.  Smile
Ipak nije to ono zvanicno "presao sam igru" jer sa fix-evima je po meni isto kao da u nekoj igri varas sa nekim cheat-om.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

GROBARI Herceg-Novi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG KU990
ja sam sprzio Poison Ivy i nisam naleteo na nikakve nevidljive biljke
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Arkham Asylum će dobiti download pakete     
Napisao David Stellmack   Petak, 11 Septembar 2009 11:16

Uspeli smo dobiti potvrdu da će Batman: Arkham Asylum dobiti čak dva download paketa.

Prvi na tržište dolazi 17. septembra i biće nazvan “Insane Night”. Drugi će stići 24. septembra pod imenom “Prey in the Darkness.”

Nismo sigurni da će sve tri platforme dobiti svoje verzije ovih download sadržaja. Sigurni smo samo da će PlayStation 3 dobit oba paketa, ali trenutno ne možemo potvrditi da će Xbox 360 i PC platforme dobiti Insane Night, kao ni Prey in the Darkness.

Warner Bros. Interactive. će uskoro i zvanično najaviti dolazak ovih download paketa.

Izvor: ITeXclusive
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

i tako to....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 201
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
ne brate , fora je u tome sto kad udjes kod ivy bio neki bug kao nevidljiva biljka (barem meni) i ne mozes da prodjes dalje, a imas save da skines koji krece odmah ispred te biljke, tako da ako neko naleti na ovaj bug neka potrazi , ali verujem da je do sada izashao normalan fix/crack 100% working.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ok onda i izvini sto je doslo do nesporazuma. Smile
Ja nisam jos igrao Batman: Arkham Asylum ali cu sutra u ovo vreme sigurno igrati jer mi danas oko popodneva stize pomenuta igra za PS3. Smile
Mozda skinem igru za PC cisto da vidim da li postoji neka razlika i tome slicno. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

i tako to....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 201
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
ma opusteno  , sumnjam da ima neke razlike osim sto za pc imas da omogucis physics, ali to verovatno ima i na konzolama Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 22:59:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.