Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 12:40:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Batina je iz Raja izasla ?  (Pročitano 42648 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
Inace, to dete nije bilo u salter sali zbog toga sto su mu roditelji nesposobni, vec zato sto drzava zahteva da i bebe imaju pasos.

eh da ...to je jedna tema kojom bi drzava prvo trebala da se pozabavi . a tek onda da pruzi pipke u porodicu.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.61
mob
Apple iPhone 6s
Neka bude da su desetine i stotine generacija gresile a da je ova poslednja u pravu Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34746
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
Ako dete od malena naucis nekim stvarima kasnije nece biti potrebe da ga tuces.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
znate kako...ja sam osoba koja nikada u zivotu nije dobila ni cusku od svojih roditelja,a da je pamti Smile

prstom me u zivotu takli nisu...kazu da su znali kao maloj da me "taknu" po dupetu ili prstima kada krenem nesto da radim na svoju stetu,ali ja to ne pamtim....

i oboje kazu da jednostavno nisu imali potrebe za tim i oboje su negdje ljudi koji su dobijali batine od svojih roditelja i prosto to nisu  zeljeli da primjenjuju u mom vaspitanju.

e sad,kakva sam "ispala" je vec prica na neku drugu temu,ali je cinjenica da sa mnom nisu imali vecih problema i nisam ih sjekirala vise nego li sto jedan prosjecan potomak radi svojim roditeljima Smile
tek toliko da se ne ususkaju u svoju ulogu...ne valja da je sve idealno Smile

vjerujem da postoje nacini koji ne ukljucuju fizicko kaznjavanje koje prevazilaze granice prihvatljivog,ali vjerujem i da svi roditelji,nazalost,nisu vicni tome.

slazem se sa svojim ocem koji tvrdi da je najbolja vrsta onog autoriteta koja se temelji na postovanju i glasu koji ne prihvata odbijanje i koji vas natjera da saslusate i poslusate...bez previse vike i natezanja,ali je cinjenica koju on ne prihvata- da to mnogi nemaju.

u idealnom drustvu i medju idealne ljude ova idealna pedagogija je idealna.
samo pod jednim uslovom.
kada bi se razmnozavali samo klinicki normalni,socijalno zbrinuti i bezbrizni,bez psihoza,pedagoski potkovani,pismeni,nacitani i beskrajno empaticni...skloni dijalogu i njegovom umjecu vodjenja,a pri tom...ogromna kolicina vremena posvecena vlastitom potomstvu Smile
a pri tom imate klinca tog temperamenta i sklopa,da bez nekih teskoca usvaja odredjene stvari.
recimo,mali gospodin koji sve usvaja iz prvog puta...wow...
najidealnije je da je na naduvavanje i da ima usput i nekoliko dugmica...

ali cvrc...

mudo sa plavom masnom.

ja sam pedagog po struci i provela sam godine i godine iscitavajuci "debele" knjige o klinackoj psihologiji,nacinu vaspitavanja,pristupu i trista bla,bla,bla...ali mi se desila situacija (i ne jedna) kada mi ni jedna definicija,pravac u pedagogiji i pristup nije mogao pomoci kada se nadjete pred 30 malih ljudi u ucionici Smile...u trenutku...vi ste u cudu...i prostora za gresku,koliko volite!!!!

vjerujte mi...palo mi je na pamet u nekim momentima kako su moji siroti roditelji bacili pare na moje skolovanje,a ja uludo vrijeme potrosila.
praksa je...majka i cudo jedno..
nema te teorije koja moze sve da predvidi i  ne znate da li ste u mogucnosti dok ne dodjete u konkretnoj situaciji.

skidam kapu svim pedagozima i pedagogiji kao nauci, ali puno toga je u osjecaju i puno toga ne da se nauciti- osjecaj vezano za odnose sa ljudima (i sa onim malim ljudima) ili imate ili nemate.

zaista jeste potrebno na mnogo pitanja intimno da odgovorimo...onako sami sa sobom...jer klinci jesu nase ogledalo...ona su nasa slika i prilika sjutra...i cesto imate samo jednu sansu,kod roditeljstva nema popravnog.

ja nisam osoba krajnosti.
ja bih mogla sad ovdje i sa pedagoske strane da palamudim koje su zamke roditeljstva gdje klinac nije na pravi nacin "zauzdat" i gdje se sve,ali bas sve pokusavalo beskrajnim monolizima i dijalozima...
za monologe i dijaloge treba i umjece,a pri tom i idealni ucesnici  i da su u idealnim uslovima Smile
u suprotnom,neka se niko ne zavarava da to ne moze da se izvitoperi u svoju suprotnost...u nesto negativno...

pogledajte oko sebe.

a cinjenica da i sama imam klinca,samim tim pravim sigurno i pravicu propuste...bolje da se ogradim.

u mom kraju ima jedna stara mudrost..."niko ne zna sta njivi u sopstvenoj kuci".

« Poslednja izmena: 17. Avg 2010, 23:07:38 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1620
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
nisu me mnogo tukli - steta bio bih bolji covek sada  Smile

dobio sam samo dva puta batine ali fine onako temeljne i to jednom zbog nepostovanja i jednom zbog neke "fer" tuce jer su roditelji klinca dolazili da se zale posle tih batina postujem starije i nikada se nisam potukao  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
Samsung S7
Ja po guzi samo bijem.I posle me grize savest ....ali cutim Smile
« Poslednja izmena: 21. Avg 2010, 10:32:49 od Herros »
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 9677
Zastava Wien
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
SonyEricsson 
uh sta reci, svi ste pomalo u pravu

imam ih 4, hvala bogu nek su zivi, kako se kaze po naski Smiley

12god 8 god i 15 meseci ,ima svadja, pljuski po guzi, kaznjavanja, sve u zavisnosti od situacije

i kao sto kaze sesircic svaka teorija pada u vodu, praksa je bitna i ja sam ubedjena, da ih imam jos 4,

ne verujem da cu uspeti da budem " perfektna " mama i da ce mi klinci biti "andjeli" 

mogu samo da dodam da se jako dobro snalazim i da jako dobro funkcionisemo, i da su klinci u normali i dobri i 

nestasni, a ko zna sta me jos sve ceka .......  Smile
IP sačuvana
social share
Ne cini drugome ono sto bi zeleo da drugi ucine tebi.

Njegov ukus mozda nije isti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
au nale ...pa 100 godina da te ne vidim , bas si bezobrazna  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 9677
Zastava Wien
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
SonyEricsson 
sada ces da popijes kaznu za skretanje sa teme, biraj cocak ili zabrana za izlazak nedelju dana  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Ne cini drugome ono sto bi zeleo da drugi ucine tebi.

Njegov ukus mozda nije isti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
sada ces da popijes kaznu za skretanje sa teme, biraj cocak ili zabrana za izlazak nedelju dana  Smile

Smile

cosak i ovako nigde ne mogu da idem  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 12:40:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.394 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.