Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 00:06:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bas ne obicno...  (Pročitano 34724 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Smiley Moj najbolji drug u osnovnoj - sektas, najbolji drug u srednjoj - okoreli ateista. Imam mnogo razumevanja za sve.

Ja sam zamerio samo da puno ljudi napada jednog, sto se tice same rasprave to morate da cekate Cikla da se pojavi.

Poenta je biti fer, nista drugo.

A ako si voljan za dvoboj, mozes da biras pice nekom prilikom kad budem svracao!  Smile Nisam mislio ono sto si zakljucio (mozda sam se malo nespretno izrazio), bez ljutnje, tvoje misljenje gotivim i kad se ne slozimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Ne ne ne, nisi ti kriv, cesto se desava da diskusija krene tako. A problem je sto se mnooogo cesto desi ako se diskusija razvuce

Ja ovo sve pricam samo zarad dobra ove mini-zajednice koju imamo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1737
mob
Nokia N95
@ marniko82
Samo jedno pitanje za tebe jer se osjecam prozvan posto sam i ja ucesnik u diskusiji a ti nas prozva malte ne sve (govorio si u mnozini) da smo napali cikloa.
Kako sam ga ja to napao?
Ako sam ga pitao jedno prosto i savrseno jasno pitanje kako bi postupio u datoj situaciji i ako sam trazio takodje jasan odgovor onda ne vidim kako sam ga time napao.
To sto se on zapetljao u svoju pricu kao pile u kucine i sto nije mogao dati jasan i jednostavan odgovor na jasno i jednostavno pitanje je njegov a ne moj problem.
On pet strana pise o tome kako misli da se nece naci u toj situaciji i kao bi razmisljao a ja mu svojim pitanjem ne dajem vremena da razmislja jer to isto nebi mogao raditi ni u stvarnosti (u datoj situaciji). I kada onacno jedva nekako procijedi da bi ipak najvjerovatnije pucao ja ga pohvalim za iskrenost (bez ikakvog cinizma i zlih namjera) da bi on odmah potom demantovao samog sebe ponovo pokusavajuci reci nesto sto ni njemu samom nije jasno.
Zato jos jednom pitam, kako  sam ga ja napao ako sam trazio jasan i jednostavan odgovor?
« Poslednja izmena: 07. Maj 2005, 14:40:11 od malaj »
IP sačuvana
social share
Everything that has a beginning has an end. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
A evo i cikla online Smiley sad ce biti veselo Smiley
Jesmo li se namestili u fotelje? Pivo tu?
Tastature u rukama? Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Poenta je da ne treba vredjati, mozes necije misljenje da pokopas ali ne treba vredjati. ..- ako izneses misljenje, makar i pogresno, ne treba da ocekujes da te neko popljuje. OK je izneti suprotno, argumentovano, misljenje, bez vredjanja, direktnog ili indirektnog.

1)ok je :yes: izneti suprotno misljenje  i ako nije argumentovano.argumenti su samo naravno dobrodosli

2)nisi se prevario u svojim ocekivanjima u vezi bureka.

IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
As said many times before:
Svako ima pravo da uradi i kaze sta zeli, isto tako svako ima obavezu da snosi konsekvence svojih reci i postupaka.
Sustina demokratije Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Taman kada sam pomislio da da je diskusija zavrsena i da nema potrebe vise dolaziti, sto nisam ni cinio, vi onako hrabro iza ledja osuli paljbu k'o neke babe u mesnoj zajednici.  Smile Svaka vam cast, bolje ste se opisali u ovih nekoliko strana nego sto bih ja to umeo kada bih imao svo vreme ovoga sveta. Mnogo je jadno sve to, ali ne znam da li sam vam rekao, ja sam hriscanin, a moj duhovni ucitelj koji se zvao Isus Hrist, mozda ste culi za njega, to je onaj koga se vi toliko plasite, mi je jednomo prilikom rekao ako hocu da budem dobar ucenik i njegov sledbenik, da ako mi neko udari samar, istome okrenem i drugi obraz. Zato naravno necu odgovarati i komentarisati ove bizarne komentare, u dobroj meri primitivne i nedostojne trosenja mog vremena i mojih reci. Takodje postoji jedna izreka, za koju sam znao od ranije, a koju je sf drzao jedno vreme u svom signature-u, koju bih zeleo da vam citiram, a ona glasi:

Citat
Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience. -Dilbert

Nadam se da nikoga necu njom uvrediti, a ako se ipak neko u njoj prepozna, sta ja tu mogu.

Takodje citirao bih vam jednom mog druga koji je citajuci ovu diskusiju rekao ovo

Citat
Da li si ti normalam, ponovo si poceo da se svadjas sa nekim nebitnim likovima u svom zivotu!?!? Koliko vremena i nerava potrosis na te gluposti? Da se ja toliko nerviram ubio bih nekog. Iskuliraj malo, ne mozes da promenis ljude i sto pre to shvatis bice bolje po tebe. Svet je pun idiota, pa zar hoces sa svakim da se svadjas? Ajde tu negativnu energiju trosi u subotu ujutru u teretani, posto ja radim poslepodne.

Pritom, i ako je rekao sustinu svega, pogresio je u jednoj stvari, a to je da je rekao da se ja zbog ovoga nerviram. Znaci do misljenja osoba koje svoje stavove tako pagansko-varvarski iznose i koji ne mogu da sastave ni prosto-prosirenu recenicu bez da kazu "u pic*u materinu", mi zaista nije stalo u zivotu, a o tome koliko takve osobe mogu da me iznerviraju, potpuno je bezpredmetno pricati posto je to ravno apsurdu. Smile Znaci, krajnje nebitni likovi u mom zivotu, cast izuzetcima, pardon izuzetku, ne samo sto me ne nerviraju, vec me izuzetno zabavljaju. Zaista sam se slatko smejao u nekoliko navrata i hvala vam na tome, jer mi danasnji dan i tako nije nesto preterano zanimljiv i da nije vas ne znam da li bih se bilo cemu smejao.

Smesno mi je veoma bilo i to sto sam video koliko ste se primili ne biste li pokusali da poljuljate moj stav ili moju veru. Zaista da je vise ljudi u Srbiji koji imaju toliko zelje i energije, mada tupim ostricama, pri cemu rec tupo moze da se protumaci na vise nacina, ali o tome vec ce reci neko koga\a\e\i\o\u ne bih sada da spominjem, da me ne optuzi\a\r\nj\ć kako pogresno tumacim njegove stavove, ili se ne daj Boze jos i naljuti nam mene Smile i kada bi tu energiju koristili u neke konstruktivne svrhe, naravno u skladu sa hriscanstvom i Bozijim ucenjem, mislim da bi Srbija dozivela sovju renesansu brze nego sto bi to iko ocekivao.

Znaci moja vera je tako neverovatno jaka Smile, da je ni neko ko bi imao da kaze nesto zaista argumentovano, da ne kazem pametno, da se neko ne uvredi Smile nikada i nicim ne moze cak ni okrnjiti, a o njenom rusenju i da ne pricamo. Mogao bih jos i da vam se zahvalim jer nekako se posle ovoga osecam jos snaznije i jos cistije, prosvecenije, mozda zato sto sam spoznao mracnu stranu pa sam postao jos jaci u sovjim uverenjima i postao jos sigurniji da se nalazim na pravoj strani, jer sam uvideo jasnu granicu izmedju onoga cemu tezim i onoga sto je lose.

Jos bih zeleo da se javno zahvalim, velikom coveku i velikom hriscaninu, marniku, koji je zaista pokazo da je pravi hriscanin i da imao dobro srce i dobru dusu - hriscansku i koji je jedini i ako se verovatno ne slaze sa mnogo cime sto sam izrekao stao na stranu, kako on to dozivljava, slabijeg i pokazao time koliko je veci covek od svih vas.

Naravno u buduce, posto vidim da ste digli paniku gde sam i ako ja to nisam ni znao jer nisam ni posecivao temu, nemojte se brinuti za mene. Doci cu ja opet, samo ne znam kada i ne znam da li ce mi vasi postovi biti dovoljni inspirativni da bih vas udostojio svojom mudroscu.

I na kraju [go down]

[glow=red,2,300]BU[/glow]

« Poslednja izmena: 07. Maj 2005, 15:22:46 od Ciklopentanoperhidrofenan »
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
E nismo trebali.....skroz je prso.. Smile Smile
@marniko
samo se javi unapred,se opici neki sket,pice i sve po redu.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2005, 15:26:03 od kombinezon »
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Sve si rekao u prvih 5 redova... neko ti javno iza ledja prica Smiley
Inace, svi najveci umovi su sumnjali i u sebe i u svoja ubedjenja, zato su i stigli tu gde su.
Necemo da se rapspravljamo. Ti si pokazao koliko si bitan lik. Mudrim treba da te smatraju drugi. Ako sam sebe smatras to onda gubi smisao.
I to koriscenje slike Isusove.. to ne krsi zapovesti? Ako ti kazes.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Citat
Svako ima pravo da uradi i kaze sta zeli, isto tako svako ima obavezu da snosi konsekvence svojih reci i postupaka.

kakve konsekvence svojih reci?ako njima nekog napada,onda da.ako izrazava svoje misljenje,nema konsekvenci.sramota sto napadate ciklona zbog njegovog misljenja

@ciklo

Citat
ali ne znam da li sam vam rekao, ja sam hriscanin,

dobro,i? da li zbog toga svi drugi treba da budu? sta ces uopste postici nametanjem drugima svojih stavova?

IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 00:06:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.