ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
Da ovi udrilezibegoviči i nandertalnidebeloguzani u školi nauče da kucaju na tastaturi i u tom vražijem tako prostom Excel-u ili nekom Word-u, da otkucaju raspored ispita i pravilnik prijavljivanja ispita...ta maloumna kokošija birokratija u našem školstvu ni najvećim savijanjem kičme i poltronstvom ne može se provaliti u svoju koristi Pa bi bilo super da dođu mladi, ljubazni i kreativni ljudi na to mesto da zarade plate kako treba!
drugim recima... ti se nisi druzila sa vrazijim pravnim fakultetom i praistorijskim rucnim sistemom ubacivanja prijava u komp, pri kome su krivicno procesno pravo i krivicno pravo posebni deo ubacivani kao isti ispit, pa ti se nije desavalo da dodjes da se dernjas na saltersku sluzbenicu sto ti nije izaso raspored ispita koji si platila o-ho-ho... da te ona pogleda telecim pogledom i kaze: "Mozda nisi dovoljno uplatila, uplati toliko i toliko i vrati se"... zatim se vratis, cekas sat vremena u redu, dodjes na isti salter, isti teleci pogled i :"Duso, ali ti si polozila krivicno posebni deo"... pa se ti proderes: "Znam, ja sam prijavila KPP..." i da se na kraju ispostavi da je guska koja je ubacivala tvoju prijavu u komp pogresila... a, ti ostajes ispred saltera sa uplatnicom i zeljom da dignes faks u vazduh... e, tako je bilo pre par godina... kazu mi da je isto i danas..