Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 22:02:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Barak Obama = predsednik  (Pročitano 65582 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Nexus 5
Citat
9.  Bravo Africki prince, Srbija je nocas bila uz tebe, ti ces nastaviti onim putem na kome je bio i jedan covek pre cetrdeset pet godina kada su ga zaustavili oni koji su zabranjivali slobodu, sada je stafeta koja treba da upali plamen slobode u citavom svetu u tvojim rukama, zato napred africki prince bez straha sa osmehom kako ti umes u pobedu za ceo svet, za sve ljude koji zele samo mir i srecu na ovoj planeti.
(Darko, 5. novembar 2008 05:32)

Citat
10.  Cestitam predsedniku Obami na velicanstvenoj pobedi i americkom narodu na mudroj odluci. Svet je upravo postao bolje mesto!
(YES, WE CAN!, 5. novembar 2008 05:39)

Interesuje me da li ima neki fan klub "Obama lovers" ili bar neki napredni sajt gde mu mozemo pruzati oralna zadovoljstva... Samo ne znam kakve veze imaju izbori u americi sa nama?

Samo budala moze da misli da ce amerika svoju spoljnu politiku promeniti. Moze da im bude predsednik i Dzeki Cen, oni ce i dalje da senluce po Iraku i Avganistanu dok ih skroz ne isisaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Poturica gori od Turčina. Ne može Obama da olabavi odnose sa islamskim zemljama Azije. Dok bude uspevao da prodaje maglu i preliva vodu dotle će potrajati. Ako bude mudar naći će način da se oslobodi Bajdena u prvih tri meseca vladavine i da ne dovede Holbruka u administraciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Samsung 
Citat
Hocemo naravno. Nije mi samo jasno zasto si toliko zaslepljenja Crnim princom? Sedi lepo i istrazuj kao sto sam ja i razumeces da sve ove gluposti oko izbora su namestene.

Nisam zaslijepljena, ali samo mislim da je za sve bolje da je na čelu najjače sile na svijetu Barack Obama a ne John McCain(još jedan Bush). Mislim da će Obama donijeti bar nešto dobro Americi i svijetu, odnosno puno bolje nego što bi to učinio McCain.
Uostalom, ti imaš pravo na svoje mišljenje kao i ja na svoje. Vrijeme će pokazati ko je bio upravu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Razlike Obame i Mekejna u spoljnoj politici postoje, ali sto se nas tice, stvari ce verovatno biti kao i ranije  Smile Smile

Promene treba da ocekuju Ameri u samoj Americi, ostatak sveta neka kupuje gas od Rusa  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Samsung 
Citat
Promene treba da ocekuju Ameri u samoj Americi

Od toga počinje sve ostalo... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
           Sto se tice Srbije Barak Obama nece nista doneti novo Srbiji. Njegovi najblizi saradnici su ipak ljudi koji su bombardovali Srbiju. Oni ostaju tamo gde su znaci baza Bond Stil. Interesantnija je stvar kako ce se Obama izvuci iz rata u Iraku, jer Ameri nisu tamo dosli zato sto su mrzeli Sadama vec zato sto je Irak druga Zemlja po rezervama nafte u svetu, e to menja kompletnu situaciju. Ako se i povuce iz Iraka i Afganistana ko ce Amere da zameni, pa zna se Nezavisni Crnogorci, Hrvati, Srbi i osali narodi koji se prodaju kao nezavisni, a igraju kako svira ujak Sem pa i vise. Znaci ako se Obama povuce iz Iraka i Afganistana Ameri ce voditi antiteroristicki rat do poslednje kapi tudje krvi, citaj narode koje sam nabrojao i njima slicni.

Ta teza o nekakvim malim evropskim narodima sitnim dušama koji ratuju za Ameriku po svetu ima jednu veliku falinku. U Avganistanu ima više Šveđana, Nemaca i Francuza nego istočnih Evropljana. Ako je za tebe Švedska banana republika u rukama ujka Sema onda imaš vrlo egzotično viđenje sveta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
           Ako Obama Barak hoce da ostane predsednik SAD on mora da resi finansijsku krizu u SAD, jer snaga Amerike nije u oruzju i vojnoj tehnici, vec u Mocnim Finansijskim institucijama koje imaju Bilionsk promet, a samim tim i uticaj u svetu. Naprimer Naftni Lobi, Bankarski lobi, Lobi proizvodjaca vojne opreme i slicno. Drugim recima ako hoces da unistis ameriku unisti Vol Strit i moc Amerike ce da odumre. Ja licno Amerima ne zameram ratove sirom planete vec sto su se ostrvili na Srbiju kao smrt na babu. Ne znam sto su Americki vitalni interesi bili da se prizna Kosovo, a posebno sto je bombardovana Srbija to im nikada necu oprostiti. Ne treba se radovati tudjoj nesreci, ali kada amerikanac pogine negde u Iraku ili Afganistanu ja se setim nasih mladica cvila i dece koji su poginuli od Americkih bombi. TO se ne oprasta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U svakom slucaju bolje da gledamo Obamu, nego Mekejna  Smile

Treba da mu pisemo pisma, da ga zovemo u posetu Srbiji (o svom trosku), neka prespava kod Tadica, da mu stavimo do znanja da su i Srbi u Evropi ugrozeni kao i crnci u Americi ... mozda se i sazali na nas borce za svetsku pravdu  Smile Smile Jedina razlika izmedju nas i crnaca je ta sto Srbi ne znaju da repuju  Smile
« Poslednja izmena: 05. Nov 2008, 20:35:05 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia n80
Citat
"Obama lovers" ili bar neki napredni sajt gde mu mozemo pruzati oralna zadovoljstva...
 Smile Smile Smile Smile Smile mislim da ne.... Smile

Vanjska politika nepromjenjena a jedina razlika među njima je bila visina raspodjela poreza....

Ipak Majkl Đekson nije prvi crni el prezidente.......
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Barace Obama budi uvek s`nama!
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 22:02:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.