Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 05:14:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Barak Obama = predsednik  (Pročitano 65413 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Bilo bi i malo drugačijih komentara, samo da su pustili onaj što sam im ja poslao. Smile

па да Crowz модерише тамо... можда.
Мада не знам дал би онда било приче о Албанцима коа председницима Србије  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6500c
ево мало онда и од мене
Citat
Tako, Amerika je smogla snage da izabere prvog afroamerikanca za predsednika. Cestitam! Da li bismo mi ikada izabrali nekog Albanca za predsednika?
(Lily, 5. novembar 2008 06:06)

мала је талнтована... једе великом кашиком може сама да угаси светло а што верује у деда Мраза... нема везе.

Citat
kako je lepo videti opet nadu u ocima amerikanaca - zavidim im na neki nacin. podsetilo me na dolazak djindjica na vlast u srbiji. zelja da se stvari pokrenu i promene u zajednickoj borbi. u baraku obami oseca se poetska i liderska snaga, koja ce pokrenuti ameriku, nadam se.

Е земљо Србијо... пуна си жаба што дижу ноге да се поткивају  Smile
Obama ti je predsednik koji moze da donese tri stvari. Svaka ponistava ovu drugu:
1. Da rasturi Ameriku do kraja
2. Da samo uspori krizu u Americi
3. Da bude kao Ruzvelt ili kao Cezar i Avgust u Rimu, pa da probudi Ameriku i da je vrati na staru poziciju.

Najvise bih voleo ovo trece, jer realno ako se Ameri zeznu i krenu da propadaju, ode sve u propast. Oni koji veruju u Kinu i Rusiju, znajte da njihova snaga raste, ali da nije u takvoj meri da ne oseti posledice propasti SAD. Ekonomski, mozda bi Arapi jedini izdrzali (mada u bilo kom drugom pogledu ne).
Ja verujem da Obama moze da donese nesto novo, nesto bolje ovom svetu. Njegov nacin govora, ponasanje ukazuje na nesto novo. Naravno, sebi dodajem dozu rezervisanosti, da se ne desi drugacije. Moze biti marketing sve ovo oko Obame (kao Sloba kod nas), ali...

Ne bih voleo da Siptar bude predsednik, jer nijedna zemlja ne bi dozvolila da ,,protivnik" bude predsednik. Dok su nam se Siptari pokazali rdjavi ovih poslednjih godina, crnci u Americi sebe smatraju Amerikancima, bore se za svoju zemlju. Izbor Obame bi se kod nas mogao porediti dolaskom Roma na mesto predsednika. To nije danas moguce zbog njihovog statusa u drustvu, ali smatram da drzava treba da uspostavi strategiju za ukljucivanje Roma, kao i da se sami Romi angazuju. Ali to je sad nesto drugo, ne mozemo skretati sa teme.
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
ma to sve govna izdajnicka pisu tamo.Meni nikad ne objave komentar,bas me zanima zasto  Smile
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Samsung 
Juve devojko 100% se radujes i zbog Bajdena?  Smile Fascinantan govor mrsomuda, mlati ono sto amerikancici vole da cuju. I Bus je imao patriotske govore, a u patriotskim filmovima su zajebali i Tita...........i stvarno ne znam odakle dolazi tolika euforija i odusevljenje za ovog repera kad su sve to ista govna koja su nam itekako pomogla da se sto vise izubijamo i izginemo proteklih 20 godina, i ne samo nama. Jer to zato sto je svaki dan na televiziji? E pa pojedincima treba zabraniti ustavom posedovanju istog, neka formiraju svoje misljenje na osnovu sporeta i ves-masine  Smile   Smile

Baracku Obami jedino zamjerim što je za potpredsjedničkog kandidata izabrao Joea Bidena. Nije političar "po mojoj mjeri". Htjeli mi to ili ne, SAD su najveća sila na svijetu. Oni diktiraju skoro sve, pa mi je nekako logično da se njihovi izbori tiču sviju nas. Vidim kako je moja rodbina živjela u Americi za vrijeme Clintona(ma živjeli su kao grofovi) a vidim kako žive u ovih 8 godina Bushevog mandata. Da je pobijedio McCain, to bi bio samo nastavak ekonomskih kriza i dalja propast. Ovako, nadati se boljem..

Citat
objasni mi molim te razliku izmedju americkog patriotiznma i Srbskog nacionalizma?!!!

Opet ti srBskog! Hajd' dobro! Smile
Razlika između PRAVOG patriotizma i nacionalizma je sljedeća:
Patriotizam  svojim neprijateljima smatra tiraniju, despotizam, opresiju i korupciju, a za nacionalizam najveći neprijatelji su zagađivanje stranim idejama i uticajima, heterogenost, etnička i kulturna nečistota, a onda i političko i socijalno nejedinstvo.
Mada, ako želiš raspravaljati o patriotizmu i nacionalizmu, otvori novu temu! Smile
« Poslednja izmena: 05. Nov 2008, 18:35:40 od Juve girl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Za mene je bez premca komentar
Citat
Hvala bogu.
God bless America a i Obamu!!!

(JeSus Christ, 5. novembar 2008 08:26)

pola sata me ne prolazi smeh  Smile mada je pomalo tuzno kada se uochi sa koliko nade neki nashi pacenici ishchekuju ovu promenu na chelu Amerike..

Jedna spodoba se pita dal bi mi ikada izglasali Albanca, druga dal bi smo izglasali Roma..Ovih prvih u zemlji ima 10% a ovih drugih 4% (obe mere su odokativne, nemojte odmah lektori da me uzmete na zub  Smile ). I poshto naravno necemo izglasati ni jednog ni drugog, mi smo mali i nishtavni i ne kapiramo demokratiju  Smile

Holbruk je kandidat za sekretara, onaj Bajden potpredsednik..a ovi se nadaju - nema vishe ratova, sunce sija, svi se grle svi se ljube  Smile
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Jebote koliko su ljudi glupi i  naivni.
Crni Princ a?
Son of Western Darkness  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6500c
Niti su svi politicari isti, niti su svi isto g***o.
To je isto kao i reci da su svi Srbi takvi, sve Svabe takve itd.
Ljudi ok je davati prognoze, ali odmah nekog iskljucivati...
Jebote koliko su ljudi glupi i  naivni.
Crni Princ a?
Son of Western Darkness  Smile

A koja je tebi logika da ovde smatras da Obama nista novo  ne donosi, a govoris da ce ga ubiti. I to ne neka banda, nego ozbiljna organizacija. Pa sto bi ga onda ubijali, zar imaju pare za bacanje?! Smile

Citat
Jedna spodoba se pita dal bi mi ikada izglasali Albanca, druga dal bi smo izglasali Roma.

Prvo ja nisam nikakva spodoba, ja sam covek, kao ja, ti ili neko drugi ovde. A drugo, ja nisam govorio da smo mi u nedemokratskoj zemlji, vec kazem da je naprosto nemoguce Albanca izabrati za predsednika u Srbiji, jer niko ne bi hteo da glasa za njega. Za Rome je drugacije. U ovom trenutku nikad ne bismo izglasali takvog za predsednika, ne zbog toga sto smo mi nedemokrate, jer je takva situacija sada. Da li bi Amerikanci izabrali crnca 1908. godine?
Ja ne smatram Ameriku boljom zemljom od Srbije sto se tice demokratije, vec samo zamisljam situaciju da srpski Barak Obama, bio on Rom, Madjar ili neko drugi, postane kandidat za predsednika.
« Poslednja izmena: 05. Nov 2008, 18:46:59 od srle37 »
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Samsung 
Citat
Ovih prvih u zemlji ima 10% a ovih drugih 4%

Skroz su ti slabe te odokativne mjere! Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Nov 2008, 18:40:00 od Juve girl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Znas kada prestanes da verujes u Teorije Zavere?
Kada se zavera obistini u praksi.
Obama je ta zavera u praksi.
Dakle sve ove cestitke na "pobedi" je isto kao i cestitati na pobedjenoj utakmici sa potplacenim igracima.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Za mene je bez premca komentar
Citat
Hvala bogu.
God bless America a i Obamu!!!

(JeSus Christ, 5. novembar 2008 08:26)

pola sata me ne prolazi smeh  Smile mada je pomalo tuzno kada se uochi sa koliko nade neki nashi pacenici ishchekuju ovu promenu na chelu Amerike..

ааахааааха не верујем  Smile  Smile

Citat
Ne bih voleo da Siptar bude predsednik, jer nijedna zemlja ne bi dozvolila da ,,protivnik" bude predsednik. Dok su nam se Siptari pokazali rdjavi ovih poslednjih godina, crnci u Americi sebe smatraju Amerikancima, bore se za svoju zemlju. Izbor Obame bi se kod nas mogao porediti dolaskom Roma na mesto predsednika.

е ај просечном конзументу Б92 кухиње објасни разлику између чамуге у Америку и птаршије на Косову...  Smile  извините политички коректни  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 05:14:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.