Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 12:49:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Banovanje  (Pročitano 24017 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Ako mislis da bi se moglo reci i tako ( u cemu se ne bih slozio ali da ne tupim ovde ), onda omanji pricu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Da...to sam ja...

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 129
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
mob
SonyEricsson w810i
Ako mislis da bi se moglo reci i tako ( u cemu se ne bih slozio ali da ne tupim ovde ), onda omanji pricu.  Smile

hahhaahah  morala sam Light nadam se da se neces naljutiti na ovu salu  Smile
« Poslednja izmena: 07. Jan 2012, 15:25:22 od lavica987 »
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja koje napravimo za vreme života vec brojem trenutaka koji nas ostavljaju bez daha.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Na koji mail saljem ako zelim da prijavim nekog?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.46
mob
LG g5
Na koji mail saljem ako zelim da prijavim nekog?

conquiztador [et] burek [tacka] com
« Poslednja izmena: 14. Feb 2012, 10:32:10 od Shone83 »
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

pa REKO sam

Zodijak
Pol
Poruke 29
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
A za Shone83 mogu samo da kazem da je nepredvidiv i da izgleda dosta toga zavisi od trenutnog raspolozenja, i jedini nauk je da ga se treba paziti i drzati one Andriceve sa mosta "U cutanju je sigurnost" msm barem kada je on tu
Hm....mislim da je tako najbolje...bar se ja donekle toga pridrzavam...no ipak mislim da je chat najuredniji kad Shone radi...odnosno na javnom neces procitati ni jednu glupost...plus nema favorizovanja i omiljenih likova kojima je sve dozvoljeno...covek je dosledan...to mi se svidja   Smile
Ma dal je moguce da ti to kazes?? 'li je ovo neko proslo vreme 'il ti nemas oci??  Smile
Citat
« Poslednja izmena: 14. Feb 2012, 17:03:29 od Vanja_2000 »
IP sačuvana
social share
Nemoj se zbuniti izmedju mog karaktera i mog ponasanja. Moj karakter je ko sam ja, a moje ponasanje zavisi o tome ko si ti...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 16.0.912.77
Posto vidim da mi zatvoriste topic, a otvorih ga slucajno posto ovaj nisam mogao trenutno da nadjem imam poruku za adminsitratore i supervizore: dajte malo usaglasite kriterijume i da ne bude kod jednog ban 15 min a kod drugog 1000 godina, a za istu stvar; ipak, ako je ovo sistem tako bi trebao i da funkcionise, odn. da svi tockici sluze svojoj svrsi i da ne strche, a ovi sto strce se daju lako izbaciti (kao sto bese slucaj sa monom) tako da... samo sistematski, drugovi nadredjeni i po Pravilniku ako uopste postoji (a rekao bih da da). Takodje sa tim pravilnikom bi trebalo da budu svi upoznati a ne samo nekolicina zainteresovanih i promucurnih; pomoc koja se daje procitaj Help prvo je prvi korak, ali drugi je i da prisutni admin se koncentrise i da poneki odgovor kojeg nema u pravilniku ili Helpu bez obzira na svu guzvu i mnostvo korisnika koji (uglavnom) bezasleno chavrljaju... Ja ovo radi boljeg rada sajta a ne da bi me neko opet klepio nekom kaznom, zato shvatite to kao moj utisak i predlog a nikako kao vapaj nekoga koji sad nema druga posla pa ovako zeli da skrene paznju na sebe, svoj problem i ev. nepravdu koja ga je zadesila
Enjoy.....
(...vratice se rode, valjda Smiley)))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Narednik Liroj Džetro Gibs

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
Potpuno se slažem sa tobom.
IP sačuvana
social share
Seargent Leroy Jethro Gibbs
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
Ko me je banovao na Donce89. . .  sad ne mogu da chatujem ni sa kim cak ni u duel sobi. .  Molim razlog banovanja???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Nisi banovan na tom nalogu. Ali sta se drugo moglo ocekivati nego da se na bilo koji nacin nesto dokaze. Smiley

A o duplom nalogu, da li trebamo pricati ?
« Poslednja izmena: 29. Feb 2012, 00:47:35 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 16.0.912.77
Pa i ja bih voleo takodje da znam po kom osnovu odn. tacki pravilnika sam banovan ne bi li ovo dosadno cekanje skratilo makar malo moje muke, mislio sam da cu da izdrzim ali sada bih vec pucao zato cg_ac ako se secas reci sta ti je bilo na umu kad si me sklembao? posto vidim ovde niko nije uocio neki konkretan razlog i ... sto ovoliki ban? Kao da je umesto tebe to uradio neko ko uopste ne poznaje pravilnik  a nacuo sam i neke stvari da se ovde desavaju pa sam zato evo ovde i pomislio da to nisi uradio ti nego neko drugi koji je sedeo za tvojim upravljackim pultom hm???

Sitno...!!! Smiley))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 12:49:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.