Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Niš: Žene se potukle čekićem za meso  (Pročitano 1172 puta)
13. Maj 2014, 16:34:46
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
Browser
Chrome 34.0.1847.131
Niš -- Jedna Nišlijka je povređena kada ju je na ulazu u stambenu zgradu tučkom za meso u glavu udarila druga žena, javljaju Južne vesti.

Prema prvim informacijama, iako na ulazu u zgradu u Ulici Branka Krsmanovića ima krvi, nije reč o ozbiljnim povredama.

Napadnuta žena ima 61 godinu, dok "napadač" ima 73.

“Napala je čekićem za meso dok je pokušavala da otvori vrata od zgrade. Žena je pokušala da pobegne, dozivala je pomoć, a ova druga je i dalje jurila. Onda su se skupili ljudi i pozvali smo hitnu pomoć i policiju”, kaže Nišlijka koje je bila svedok ovog napada.

U policiji kažu da je uviđaj u toku, a da će se nakon toga znati detalji, pa i motiv napada.

Izvor: B92

jebem li ti sa 73 godine jurca i bije unaokolo  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
LG Nexus 5

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Samsung SGH-E590
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.131
a tamo ne može da stoji u autobusu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Safari 537.75.14
mob
Apple 15
Čekićem za meso napala komšinicu jer je sumnjala da je u ljubavnoj vezi sa njenim mužem

Branko Janačković    | 15. 05. 2014. - 18:11h  izmena vesti 19:33h | Foto: B.Janačković   
“Otključavala sam ulaz zgrade kada sam osetila tri udarca u glavu. Iza mene je stajala nepoznata žena koja me je udarala tupom stranom satare na kojoj je čekić za meso. Krv je liptala na sve strane.” Ovim rečima počinje dramatičnu ispovest Nišlijka Ljubinka Jovanović (61), koju je ispred zgrade u Ulici Branka Krsmanovića ni krivu ni dužnu, čekićem za meso napala i povredila Ljubinka G. (73).

Ljubinka Jovanović pokazuje krvavu odeću
Starica je nakon privođenja u policiju izjavila da je posumnjala da je komšinica iz susedne zgrade u ljubavnoj vezi sa njenim mužem, ali da je, pošto ju je izudarala, uvidela da se radi o pogrešnoj osobi.

-Sva sam bila u krvi koja se slivala niz glavu. Krvava mi je bila i jakna i bluza pa čak i patike. Ne poznajem ženu koja me je napala, starija je od mene jedno 10 godina, nikada je nisam videla što me je još više zbunilo. Ona se samo okrenula i počela da beži. Išla sam za njom, a ona mi je dovikivala: “Beži, beži”… Počela sam da vrištim i da dozivam pomoć, priča Ljubinka.

Krv je kapala po ženinoj odeći i obući

Vriske je prvi čuo jedan stariji komšija iz zgrade koji je pokušao da pomogne napadnutoj ženi.

-On je dotrčao ali zaradio povredu prsta a Ljubinka G. je pokušala i da ga ujede za ruku. Srećom, u blizini se zadesio i neki policajac u civilu koji je staricu koja je izvršila napad zadržao do dolaska patrole policije. Inspektori su je uveli u kola, ona je samo sedela na zadnjem sedištu automobile i nemo gledala u jednu tačku, kaže jedna od komšija iz zgrade.

Marko Jovanović, sin napadnute žene, bio je na poslu u vreme kada je njegova majka prioživljavala dramatične trenutke.

\"\"" alt="" border="0" />
Mesto napada

-Video sam majčin broj na telefonu. Kada sam se javio, čuo sam glas komšinice koje je zvala sa njenog telefona: Dođi hitno neka žena ti je majku udarila u glavu. Odmah sam došao sa posla. Kada sam čuo šta se desilo, prenerazio sam se. Mogla je da je ubije da je udarila u glavu drugom stranom satare, kaže Marko.
Povređena Ljubinka Jovanović je odmaj odvezena u bolnicu gde su joj previjene rane.

Čekić za meso kojim je napadnuta Jovanovićeva

-Snimili glavu, ušili mi četiri kopče na temenu, dali antibiotike… Još sam u velikom šoku. Juriću ovu ženu što me je napala na sudu do kraja. Ja sam udovica, živim miran i skroman život. Ostala sam bez muža iznenada, bez jedine osobe koja mi je najviše značila u životu. Meni je ovo poražavajuće. Šta će ljudi da pomisle sada. Ni kriva ni dužna sam se našla u ovoj priči, jada se Ljubinka Jovanović.

Starica osumnjičena za nasilničko ponašanje
Ljubinka G. je posle saslušanja i konsultacija sa tužilaštvom osumnjičena za nasilničko ponašanje, ali je puštena da se brani sa slobode. Ona je posle privođenja izjavila da je nanela povrede Jovanovićevoj jer je mislila da je u ljubavnoj vezi sa njenim suprugom.

-Kada se okrenula, videla sam da se radi o pogrešnoj osobi, izjavila je ona nakon privođenja.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Poskupelo meso opet, EU here we come.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: ene meso potukle eki

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.