Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje drzave bi trebale da sacinjavaju Balkansku (Regionalnu) ligu?
EX SFRJ
40.8%  (29)
Srbija, Madjarska, Rumunija i Bugarska
11.3%  (8)
Srbija, Hrvatska, Bugarska i Madjarska
2.8%  (2)
Srbija i neke druge drzave...
8.5%  (6)
Protiv sam Regionalne lige
36.6%  (26)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balkanska (Regionalna) Fudbalska Liga?  (Pročitano 141108 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 3310
Pa nisu se tamo pratili VB i Survajvor pa se sad prate.Pratice se i tamo kad krenu utakmice sa Partizanom,Zvezdom,Dinamom,Hajdukom,sto posto.A imaju i lep stadion u Skoplju,steta da propada Smiley

Брате...они ни сами нису сигурни за кога навијају... а та поређења са неким емисијама нису на месту.

Citat
Hoce li to dovesti 50 000 Makedonaca na Marakanu, posto ne vidim drugi nacin da stadion bude popunjen, jer ovde nikog ne zanima Rabotnicki, Buducnost, Sarajevo. Da li sam sad jasniji?

Не знам зашто стално потенцирате исту причу о противницима....они не треба да буду битни и људе не треба да занимају ни један од тих клубова...интересовања су усмерена ка Војводини,ОФК Београду,Звезди,Партизану,Радничкима и др... и оног тренутка када људи буду имали у глави да на првом месту игра њихов клуб,па тек онда долази неки Хајдук биће у реду.

Евидентно је да имамо велики проблем са свешћу,а готово сам сигуран да се ништа неће променити неким спајањем са хрватима и осталима.Продубиће се јаз између ''вечитих'' и осталих..а он је ионако велики.
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
оног тренутка када људи буду имали у глави да на првом месту игра њихов клуб,па тек онда долази неки Хајдук биће у реду.

ПРАВО У ЦЕНТАР !!!!!
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Svest ljudi je takva da im sluzi zadovoljenju svojih potreba. Nijedna potreba im nece biti zadovoljena nakon sto odgledaju zalosnu Zvezdu protiv jos zalosnijeg Rada, koji se brani sa 10 igraca u svom kaznenom, osim potrebe da bace peglu, ali to opet nije osnovna fizioloska potreba, vec potreba uzrokovana losim stanjem, koja je nastala zbog horor fudbala, koji bi im ti utuvio u svest da gledaju iz nedelje u nedelju.

Vidis takva svest se nece izgraditi, jer ce Pera Peric pogledati preko svoje kablovske televizije nesto stranog fudbala i nece mu domaci pasti na pamet za naredni duzi vremenski period. Kapiram ja tebe, ali ti pricas iz navijackog ugla. Lepo je to. Odes, ispraznis se, das sve od sebe da pomognes klubu, da zadas domaci zadatak gostujucim navijacima, pa jos ako tvoji pobede, dan je idealan.

Medjutim obicnog coveka to ne zanima. Njega ces dovesti na stadion samo ako ima sta videti tamo. Nema tu gradnje svesti. I ja bih voleo da doprem do svesti ovdasnje stoke, koja baca kese od cipsa, limenke od piva i ko zna sta jos po zemlji, dok je kanta tri metra odatle, ali ne ide to tako. Stoka je stoka. Proradice im svest kad se uvede neki zakon i kad bas njih komunalni policajac odere za dve-tri hiljade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Bacite na Arenu 1,moracha prepuna.Ni Celzi ne bi imao pune tribine da igra JSL...Sve je to lepo,ja volim Partizan i idem zbog Partizana ali def necu da gubim vreme da gledam utakmice koje nisu kvalitetnije ni uzbudljivije od fudbala ispred moje zgrade...

@Duki svaka cast za post
« Poslednja izmena: 07. Jan 2011, 17:01:50 od PainPartizan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Takvi timovi su mozda snage jedne Vojvodine, mozda. Ako ulazimo u pricu ulazimo da dobijemo nekog ko zapravo valja, a ne tri nove Vojvodine. Kapiram ja da je to vama koji otkidate na svaku pricu vezanu za bivsu, nesrecnu drzavu, tesko da shvatite, ali mi sa gologuzanijom koja je i od nas toliko ocigledno losija ne dobijamo bas nista.

Vojvodina je sigurno, a mislim da je cak i Rad jaci od Sarajeva, Rabotnickog itd...

Pain a koji je to rezon, da napravis ligu u kojoj ce igrati ljudi koji su do pre 15 godina ratovali i gde su teritorijalni statusi nereseni? Gde se ljudi mrze? I samo ne znam odakle ti ta prica da su oni samo za SFRJ u UEFA-i...

« Poslednja izmena: 07. Jan 2011, 17:07:23 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
PainPartizan,

prelistaj uvek i stranicu ranije, jer ces mozda propustiti nesto. Evo mog posta odatle, kao odgovor na tvoj pre toga.

A sta nas briga sto celu Makedoniju zanima Rabotnicki? Hoce li to dovesti 50 000 Makedonaca na Marakanu, posto ne vidim drugi nacin da stadion bude popunjen, jer ovde nikog ne zanima Rabotnicki, Buducnost, Sarajevo. Da li sam sad jasniji?

Takvi timovi su mozda snage jedne Vojvodine, mozda. Ako ulazimo u pricu ulazimo da dobijemo nekog ko zapravo valja, a ne tri nove Vojvodine. Ako si jedan od onih koji otkida na svaku pricu o bivsoj (nesrecnoj) drzavi, kapiram zasto ne zelis nesto drugacije od toga, ali to drugacije je jednostavno bolje. Cinjenica je da, sa gologuzanijom koja je i od nas toliko ocigledno losija, ne dobijamo puno.

Srbija + Hrvatska + Madjarska + Bugarska = nesto. To nesto je ipak veliko trziste i kakav-takav kvalitet.

Eks-Ju liga = nista. Obicno zamazivanje ociju i nesto od cega ce vise koristi imati manji nego veci, a mi smo u ovom slucaju veci.

Cinjenice stoje, da od eks-Ju lige ima daleko boljih alternativa, koje usled opsednutosti tom idejom i bivsim sunarodnicima, nismo voljni razmotriti i probati.

Pricao si o trzistu. Pa daleko je vece u slucaju saradnje sa Madjarima, Bugarima i Hrvatima, nego kad je bivsa Juga u pitanju. O kvalitetu da ne pricamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 3310
Citat
Svest ljudi je takva da im sluzi zadovoljenju svojih potreba. Nijedna potreba im nece biti zadovoljena nakon sto odgledaju zalosnu Zvezdu protiv jos zalosnijeg Rada, koji se brani sa 10 igraca u svom kaznenom, osim potrebe da bace peglu, ali to opet nije osnovna fizioloska potreba, vec potreba uzrokovana losim stanjem, koja je nastala zbog horor fudbala, koji bi im ti utuvio u svest da gledaju iz nedelje u nedelju.

Vidis takva svest se nece izgraditi, jer ce Pera Peric pogledati preko svoje kablovske televizije nesto stranog fudbala i nece mu domaci pasti na pamet za naredni duzi vremenski period. Kapiram ja tebe, ali ti pricas iz navijackog ugla. Lepo je to. Odes, ispraznis se, das sve od sebe da pomognes klubu, da zadas domaci zadatak gostujucim navijacima, pa jos ako tvoji pobede, dan je idealan.

Medjutim obicnog coveka to ne zanima. Njega ces dovesti na stadion samo ako ima sta videti tamo. Nema tu gradnje svesti. I ja bih voleo da doprem do svesti ovdasnje stoke, koja baca kese od cipsa, limenke od piva i ko zna sta jos po zemlji, dok je kanta tri metra odatle, ali ne ide to tako. Stoka je stoka. Proradice im svest kad se uvede neki zakon i kad bas njih komunalni policajac odere za dve-tri hiljade.

Добра дискусија...драго ми је да се најпре разумемо...а сад овако  Smile

Ја сам пре свега скептик када је у питању та регионална лига узимајући неке податке из прошлости.Када би ми неко чврсто гарантовао,да ће уз ту регионалну паралелно ићи домаћа лига... која ће у новинама имати исто простора као и та балканска,у коју ће бити примљени клубови по прописаним сентенцама ја бих оберучке прихватио.... Но мени све ипак мирише на гурање Звезде и Партизана и патњу навијача осталих клубова... Са друге стране,увек постоји могућност да се та лига брзо не покаже као функционално средство па ето нама нове домаће централизације...

Зашто смо мишљења да ће квалитетнији фудбал бити на Звезда-Сарајево него Звезда-ОФК?

И кад превучеш поглед кроз историју све мирише баш на то.Овде су клубови укидани,трофеји се рачунају од 45-е...мултифункционалан стадион се не обнавља јер није магнет за паре... имаш прилику да одеш у биоскоп одгледаш популарни ''Монтевидео'' а из позадине на помен БСК-а чујеш прилепницу Борча  Smile Океј нису људи криви,нема ко да им скрене пажњу на то.

И још нешто... навијачи уз клуб морају највише да раде.Код нас је таква ситуација да су људи прилично истрошени,незаинтересовани али људски је имати у себи оно мало жеље и емоција које могу чудо да направе  Smile Кад им то дотакнеш и све постане навика,нема више проблема... после се и та горушица лакше преболи.
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
PainPartizan,

prelistaj uvek i stranicu ranije, jer ces mozda propustiti nesto. Evo mog posta odatle, kao odgovor na tvoj pre toga.

A sta nas briga sto celu Makedoniju zanima Rabotnicki? Hoce li to dovesti 50 000 Makedonaca na Marakanu, posto ne vidim drugi nacin da stadion bude popunjen, jer ovde nikog ne zanima Rabotnicki, Buducnost, Sarajevo. Da li sam sad jasniji?

Takvi timovi su mozda snage jedne Vojvodine, mozda. Ako ulazimo u pricu ulazimo da dobijemo nekog ko zapravo valja, a ne tri nove Vojvodine. Ako si jedan od onih koji otkida na svaku pricu o bivsoj (nesrecnoj) drzavi, kapiram zasto ne zelis nesto drugacije od toga, ali to drugacije je jednostavno bolje. Cinjenica je da, sa gologuzanijom koja je i od nas toliko ocigledno losija, ne dobijamo puno.

Srbija + Hrvatska + Madjarska + Bugarska = nesto. To nesto je ipak veliko trziste i kakav-takav kvalitet.

Eks-Ju liga = nista. Obicno zamazivanje ociju i nesto od cega ce vise koristi imati manji nego veci, a mi smo u ovom slucaju veci.

Cinjenice stoje, da od eks-Ju lige ima daleko boljih alternativa, koje usled opsednutosti tom idejom i bivsim sunarodnicima, nismo voljni razmotriti i probati.

Pricao si o trzistu. Pa daleko je vece u slucaju saradnje sa Madjarima, Bugarima i Hrvatima, nego kad je bivsa Juga u pitanju. O kvalitetu da ne pricamo.

Ok ja postujem tvoju tezu,ne mogu reci da ona nema prednosti,radije bih da igramo bilo kakvu regionalnu nego da nastavimo ovako,verovatno bi i to posle nekog vremena zazivelo ako moze da se realizuje.A sto se tiche mojih licnih aspiracija ja zelim SFRJ ligu a verujem da smo njoj i najblizi.Npr ja sam odusevljen NLB ligom u basketu,i mislim da smo bolje prosli nego da smo igrali sa Madjarima,Bugarima.Dodushe nije za poredjenje,ex sfrj je kosarkaska nacija ali dobro moze se izvuci mala paralela.Znam takodje da smo na jedvite jade pobedili pre par godina Maribor i kad bi prve godine u jadranci sve utakmice bile tako zajebane ja bih bio prezadovoljan.A bile bi sigurno,dok bi 6 utakmica protiv Dinama,Zvezde i Hajduka bile ludnica.Ne znam,jednostavno me to vishe privlachi nego Debrecin i Levski koga su tukli Borac iz Cacka i sta ti ja znam.A ja ne znam sta i vredi u te 2 lige,u Madjarskoj Debrecin i Videoton u Bugarskoj Litex i to je to.S kim cemo igrati sa Cernomorecom i slicnima.Nit zanimljivi nit jaki.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Добра дискусија...драго ми је да се најпре разумемо...а сад овако  Smile

Ја сам пре свега скептик када је у питању та регионална лига узимајући неке податке из прошлости.Када би ми неко чврсто гарантовао,да ће уз ту регионалну паралелно ићи домаћа лига... која ће у новинама имати исто простора као и та балканска,у коју ће бити примљени клубови по прописаним сентенцама ја бих оберучке прихватио.... Но мени све ипак мирише на гурање Звезде и Партизана и патњу навијача осталих клубова... Са друге стране,увек постоји могућност да се та лига брзо не покаже као функционално средство па ето нама нове домаће централизације...

Зашто смо мишљења да ће квалитетнији фудбал бити на Звезда-Сарајево него Звезда-ОФК?

И кад превучеш поглед кроз историју све мирише баш на то.Овде су клубови укидани,трофеји се рачунају од 45-е...мултифункционалан стадион се не обнавља јер није магнет за паре... имаш прилику да одеш у биоскоп одгледаш популарни ''Монтевидео'' а из позадине на помен БСК-а чујеш прилепницу Борча  Smile Океј нису људи криви,нема ко да им скрене пажњу на то.

И још нешто... навијачи уз клуб морају највише да раде.Код нас је таква ситуација да су људи прилично истрошени,незаинтересовани али људски је имати у себи оно мало жеље и емоција које могу чудо да направе  Smile Кад им то дотакнеш и све постане навика,нема више проблема... после се и та горушица лакше преболи.

Jako dobar post! Ja sam imao vise ideja, a i ovde je dao Malkin neke zanimljive predloge, a i ostali, sto se tice toga kako bi to sve moglo i trebalo biti propraceno(ukoliko bi se napravila takva liga), nego nemam sad vremena da pisem sve to... Videcu skorije...

Rekao bih samo jos jednu stvar, vezano za prethodnu diskusiju... Ako su se vaterpolisti rasporedili u lige prema kvalitetu, ako rukometasi prave ligu prema tome ko ima kvalitet, ako i u kosarci je napravljena liga prema kvalitetu, jer je hrvatska i slovenacka kosarka mnogo kvalitetnija od rumunske, bugarske i madjarske npr., zasto onda ne bi pravili tu regionalnu ligu prema kvalitetu i u fudbalu...

I sto se tice onoga oko kriminala ili cega vec u bugarskom fudbalu i wikileaks-a, treba da imas u vidu da su se utakmice namestale i u nemackoj, da su se namestale i u italiji itd itd... Smile  

« Poslednja izmena: 07. Jan 2011, 18:06:43 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ne mislim na namestanje vec na bombe ispod kola.Odo gledam basket.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.225 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.