Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje drzave bi trebale da sacinjavaju Balkansku (Regionalnu) ligu?
EX SFRJ
40.8%  (29)
Srbija, Madjarska, Rumunija i Bugarska
11.3%  (8)
Srbija, Hrvatska, Bugarska i Madjarska
2.8%  (2)
Srbija i neke druge drzave...
8.5%  (6)
Protiv sam Regionalne lige
36.6%  (26)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balkanska (Regionalna) Fudbalska Liga?  (Pročitano 141087 puta)
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson W810i
За нијансу више можда. Али о пуним/полупуним стадионима (као кад би играли екс ју) ни говора... Вјероватно никад нећемо сазнати  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ma jeste, bas bi gomila ljudi dosla da gleda Rijeku, Maribor, Vardar, Buducnost...  Smile

Ljudi treba da se vrate na stadione iz ljubavi prema klubovima, zbog kvalitetnijeg fudbala itd. a ne zbog nekih nacionalnih mrznji ili sta ti ja znam cega...

Ali ajde da kazemo da bi mozda doslo vise ljudi...

Ali opet, ja licno nisam za tu SFRJ ligu iz vise razloga, jedan od njih je sto se ne zna kako ce izgledati teritorije drzava za 10 godina, a da se ne ulazi u onu drugu pricu o ratu i ostalim stvarima...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson W810i
Ljudi treba da se vrate na stadione iz ljubavi prema klubovima, zbog kvalitetnijeg fudbala itd. a ne zbog nekih nacionalnih mrznji ili sta ti ja znam cega...

Е па јеби га сад, ти посматраш ово као да смо ми Енглеска. Квалитетан фудбал долази са улагањем, видим много се причало о томе овде, а то не може дефинитивно одједном. Ја мислим да је боље да се напуни стадион на било који начин, па макар људи долазили и због мржње. Јер, ако бисмо чекали на квалитет, одосмо у пичку материну. Друга је ствар ако неко ту своју мржњу испољи на неприкладан начин, али са добрим обезбјеђењем нема зиме.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Pa verovatno bi doslo vise ljudi da gleda prvaka Madjarske ili drugoplasiranog, treceplasiranog, nego sto bi doslo da gleda utakmicu protiv Hajduka iz Kule i Cukarickog... Uz to bi verovatno dosli i navijaci iz Madjarske...

Mene iskreno to ne bi toliko zanimalo.Mnogo je to vestacki,dok mi je SFRJ nekako prirodnija,jer ne postoji jezicka barijera sto je vrlo bitna stavka i takodje smo do pre 20 godina bili jedna drzava.Sve to ima svoje...Takodje sanse da Uefa aminuje regionalnu ligu sa SFRJ su realne(tj vec je dozvoljeno) a za ligu nekog istocnog bloka ili juznog toka je po meni skroz nerealno.Mislim sta treba sad,mi sa istoka da pravimo svoju LS ako cemo prikljucimo i Ruse,Moldavce,Gruzijce,Bugare i ostalu kalakurciju...

I da,gomila ljudi ne bi dosla da gleda Buducnost,ali bilo bi ih vishe(pogotovo Zvezdasha ako Lukic odradi demagogiju u pravom smeru)Za pocetak za Dinamo i Hajduk bi bilo krcato a kasnije i za ostale ekipe...Pa jbt,mi smo igrali LS ove godine a nema 6000 ljudi po utakmici.Ljude ne zanima ovaj dekadentan fudbal,treba nam promena pod hitno.Ja bih najvishe voleo SFRJ(ne zbog nekih starih vremena,i ne secam ih se,imam 22 godine) a verovatno ce do njene realizacije i doci,mozda i do 2013.Zivi bili pa videli...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Problem je jezicka barijera, a to sto su ljudi ginuli, prognani, i svemu tome nema ni 15 godina nije problem?

Druga stvar, ako se pravi ta liga, onda se pravi zbog kvaliteta, a ne nekih nostalgicnih osecanja... I lepo je Lukic objasnio to kada su ga pitali posle promocije Prosineckog...

U UEFA-i bi pre moglo da se izlobira sa klubovima iz Bugarske, Madjarske i Rumunije, nego sa klubovima iz Bosne, Makedonije i Crne Gore, u to sam ubedjen...

Vrlo malo bi se dobilo tim eventualnim igranjem u SFRJ(2 zaista jake utakmice vise), a ako cemo tako, bolje onda lepo da se igra u Srbiji samo i to je to...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Мене занима да ли би Приштина играла ту регионалну лигу.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 3310
Citat
I da,gomila ljudi ne bi dosla da gleda Buducnost,ali bilo bi ih vishe(pogotovo Zvezdasha ako Lukic odradi demagogiju u pravom smeru)Za pocetak za Dinamo i Hajduk bi bilo krcato a kasnije i za ostale ekipe...Pa jbt,mi smo igrali LS ove godine a nema 6000 ljudi po utakmici.Ljude ne zanima ovaj dekadentan fudbal,treba nam promena pod hitno.Ja bih najvishe voleo SFRJ(ne zbog nekih starih vremena,i ne secam ih se,imam 22 godine) a verovatno ce do njene realizacije i doci,mozda i do 2013.Zivi bili pa videli...

То што твој клуб има слабу посету има везе и са неким другим стварима....а ти види да размислиш мало шире ... такође мислим да није лепо да скрнавиш остале клубове из Србије ма како год они теби изгледали... јер и њих прате неки навијачи.
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ima veze i sa drugim stvarima,ne sporim.I zbog cega ja skrnavim druge klubove?Sta sam neistinito izneo?
« Poslednja izmena: 04. Jan 2011, 16:17:58 od PainPartizan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
koji drugi navijaci  Smile  Smile
hadjuk,cukaricki,bsk,metalac,indjija,javor,borac.....
jedan ofk prati 200-250 ljudi o cemu pricamo  Smile
grobari ne mogu da prebace 4000
neko ovde pretera sa prosekom od 6000 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 3310
Ima veze i sa drugim stvarima,ne sporim.I zbog cega ja skrnavim druge klubove?Sta sam neistinito izneo?

Мислим да клуб који је стар 100 година не може бити називан менаџерским франкештајном.На пример мене такво опохођење према било ком клубу вређа...можда претерујем не знам.  Smile Ајд уздравље

Citat
koji drugi navijaci  Smile  Smile
hadjuk,cukaricki,bsk,metalac,indjija,javor,borac.....
jedan ofk prati 200-250 ljudi o cemu pricamo  Smile
grobari ne mogu da prebace 4000
neko ovde pretera sa prosekom od 6000 Smile

Па каква је то сада себичност и омаловажавање...нек их има и 50,али постоје!!!
« Poslednja izmena: 04. Jan 2011, 16:50:29 od Kolestan »
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.